ali ja stvarno nisam u srednjim godinamaAlpha wrote:pa to su najbolje godine , sta hoces...gospođa Brams wrote:čuj u srednjim godinama![]()
ja sam u cvijetu mladosti

mislim, znam da nisam mršava, ali ipak...

ali ja stvarno nisam u srednjim godinamaAlpha wrote:pa to su najbolje godine , sta hoces...gospođa Brams wrote:čuj u srednjim godinama![]()
ja sam u cvijetu mladosti
jesi uspio kosu vidjeli?Spanac_113 wrote:brams bas ti super stoji
(grudi 10, guza 10, odjeca suvisna)
pa nije radi toga... a nisi toliko ni mlada...gospođa Brams wrote:ali ja stvarno nisam u srednjim godinamaAlpha wrote:pa to su najbolje godine , sta hoces...gospođa Brams wrote:čuj u srednjim godinama![]()
ja sam u cvijetu mladosti![]()
mislim, znam da nisam mršava, ali ipak...
oprosti zbog baljanja, patim od hronicnog ptijalizma.gospođa Brams wrote:Jel tu neka slika koju ja ne vidim? Odnosno kako vidiš kakva mi je guzaSpanac_113 wrote:
(grudi 10, guza 10, odjeca suvisna)
možda je jedinica
![]()
Hvala za pokušaj komentiranja odjeće
mozda si mislilagospođa Brams wrote:Hvala, nisam ja nikad rekla da sam debela, samo znam da nisam neko oličenje mršavosti pa jedino zbog toga bi netko možda zaključio da sam u srednjim godinama![]()
No nebitno, ovo nije rasprava o mojoj kilaži, sljedeći put ću neku vreću obuć i nema problema
gospođa Brams wrote:taman posla, da pokazujem svoje salo po svijetu
moze bitiJulia-Klara wrote:ili jednostavno ne znas sta su srednje godine
e bas takoJulia-Klara wrote:Bramsice, pusti njih, mene slusaj ...Imas savrseno zenstvenu figuru,i nemam pojma otkud ti to da si debela