http://www.bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=12&t=1585
Mustafa ef. Cerić
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9857 times
- Been thanked: 11640 times
- Status: Offline
Re: Dr. Mustafa Cerić - kandidat za člana predsjedništva BiH
Komesar je očito zaboravio, kako je Cerić, dok je bio Reis, imao hobi da svaki dan, tu i tamo, baci poneku fetvu i fetvicu. Ne bi mu naumpalo da ga podržava 
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
boli me kita sta sec ti sad,ja cu nastavit bar jebat majku ovim debilima ak nemogu nist visevila wrote:koji ste vi defetisti...za nepovjerovati
svaka tema o izborima...nitko ne valja,jebo narod,narod to zaslužuje???
i šta ćemo sad?
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
kupi apaurin...boli al nije te brigaharlekin wrote:boli me kita sta sec ti sad,ja cu nastavit bar jebat majku ovim debilima ak nemogu nist visevila wrote:koji ste vi defetisti...za nepovjerovati
i šta ćemo sad?
kakav narod takva vlast...potpisujem...mislim općenito da me nebi neko krivo svatio...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
reko da i ja stogod potpisem,nataknem te s potpisomlaganini wrote:kakav narod takva vlast...potpisujem...mislim općenito da me nebi neko krivo svatio...
- vila
- Forum [Bot]
ma i s tim se ne slažem...to je ono ispiranje mozga...koga briga,ionako ništa ne možemo promjeniti,svi su istilaganini wrote:kakav narod takva vlast...potpisujem...mislim općenito da me nebi neko krivo svatio...
to je defetizam
vidiš šta se događa sad u Hrvatskoj s potencijalnim novim referendumom oko preferencijalnog glasanja
to strankama...jakim strankama ne odgovara ali uvjek je samo na narodu
mogu oni zabraniti jedan,dva,tri referenduma al jednom neće moći
kao prvo - sta su defetisti?vila wrote:koji ste vi defetisti...za nepovjerovati
i šta ćemo sad?
kao drugo - pa tesko ces naci nekog da valja.
kao trece - da, dobrim dijelom to zasluzujemo. zasto cekati cetiri godine da bi nesto promijenili. ako nakon godinu, dvije uocimo da nas yebu u zdrav mozak i da su nas samo iskoristili - zasto ih ne skinuti. i to je demokratija - jer je to volja naroda.
kako cetvro - dadoh odgovor na bakirovoj temi.
kakav ti prijedlog imas?
..ajde da i ti nešto natakneš...kriza te lovi...harlekin wrote:reko da i ja stogod potpisem,nataknem te s potpisomlaganini wrote:kakav narod takva vlast...potpisujem...mislim općenito da me nebi neko krivo svatio...
- vila
- Forum [Bot]
već sam i odgovorila gore na topaparaci wrote:kao prvo - sta su defetisti?vila wrote:koji ste vi defetisti...za nepovjerovati
i šta ćemo sad?![]()
![]()
![]()
kao drugo - pa tesko ces naci nekog da valja.
kao trece - da, dobrim dijelom to zasluzujemo. zasto cekati cetiri godine da bi nesto promijenili. ako nakon godinu, dvije uocimo da nas yebu u zdrav mozak i da su nas samo iskoristili - zasto ih ne skinuti. i to je demokratija - jer je to volja naroda.
kako cetvro - dadoh odgovor na bakirovoj temi.![]()
kakav ti prijedlog imas?
pa kad ispiru mozak narodu...i onda više nikog nije briga nizašto
štaš glasat...jebo to...ako glasaš glasaš kako i komšija ako ga voliš,ako se dobro ne gledaš s njim glasaš kontra....
precijenjuje se značaj "narod" vilo...poredaj u svom mistu pet ljudi po karakteu znanju i svim ostalim pozitivnim stvarima i što misliš dali bi rezultat bio advekatan njihovim vrijednostima...iznenadila bi se...
- vila
- Forum [Bot]
nisam te baš razumjela?laganini wrote:precijenjuje se značaj "narod" vilo...poredaj u svom mistu pet ljudi po karakteu znanju i svim ostalim pozitivnim stvarima i što misliš dali bi rezultat bio advekatan njihovim vrijednostima...iznenadila bi se...
a čekaj..nedavno sam pročitala ali se ne sjećam koji su gradovi u pitanju..u Hrvatskoj
znači izabrani su ljudi sa nezavisnih lista za gradonačelnike....ljudi bez stranačke mašinerije i u tri grada se dug ili eliminirao ili drastično smanjio
znači...može se...ima ljudi...samo ih treba podržati
malo je off al šta ću
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24538 times
- Been thanked: 6385 times
- Status: Online
...dobro je eto da je vas, 'rvate iz 'ercegovine,defetizam zaobis'o! ...od pocetka,pa do sada,glasate za jedne te iste!...moze raditi sta 'oce,al' za njega ce se glasat'!!!! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
metković i omiš..za metković znam da ih je očaj natjero na to..inači su bili taoci jambe 12 godina..toliko im je tribalo..
- vila
- Forum [Bot]
Veca wrote:...dobro je eto da je vas, 'rvate iz 'ercegovine,defetizam zaobis'o! ...od pocetka,pa do sada,glasate za jedne te iste!...moze raditi sta 'oce,al' za njega ce se glasat'!!!!
pa mislim da nisi u pravu...pogledaj rezultate za županijske izbore u ZHŽ-u(dakle tradicionalno najjačem uporištu HDZ-A)
znaš....izgubili su izbore tu...jednom....
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41211 times
- Been thanked: 27876 times
Vila ce glasati za mene 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Sve fetve su bile u službi jačanja reda i mira u IZ.Zato i nije došlo do kuršlusa između različitih džemata.Dr.Cerić je genije koji će i zemlju Bosnu,a možda i Hercegovinu učiniti ugodnom za življenje.Krokodil Behko wrote:Komesar je očito zaboravio, kako je Cerić, dok je bio Reis, imao hobi da svaki dan, tu i tamo, baci poneku fetvu i fetvicu. Ne bi mu naumpalo da ga podržava
Podrška velikom Dr.Ceriću!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Dr. Cerić nije debil,nego veliko osvježenje na političkoj sceni.Volio ga ili ne,ne možeš osporiti znanje i mudrost koju posjeduje.harlekin wrote:boli me kita sta sec ti sad,ja cu nastavit bar jebat majku ovim debilima ak nemogu nist visevila wrote:koji ste vi defetisti...za nepovjerovati
i šta ćemo sad?
p.s.
Dr. Cerić me podsjeća na velike drevne mislioce koji su predvodili narode ka blagostanju.
- fruit
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Ne zauzimanjem nikakvod stava po pitanju Vehabija za vrijeme dok je bio Reis,Mustafa je dao svoj doprinos da se oni ukorijene na ovim prostorima.Danas imamo situaciju da ih hapse a državu svrstaju među terorističke.U Džamijama imamo prilično onih "raskoračenih" sa podrezanim pantalonama i moja proicjena je da ćemo ih imati više svakim danom.Volio bih da nam Mustafa malo priča o tome...
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Malo je to kompleksinije pitanje za tako jednostavne zaključke.Vidi se da ti ne dostaje mudrosti,a bezbeli i znanja?fruit wrote:Ne zauzimanjem nikakvod stava po pitanju Vehabija za vrijeme dok je bio Reis,Mustafa je dao svoj doprinos da se oni ukorijene na ovim prostorima.Danas imamo situaciju da ih hapse a državu svrstaju među terorističke.U Džamijama imamo prilično onih "raskoračenih" sa podrezanim pantalonama i moja proicjena je da ćemo ih imati više svakim danom.Volio bih da nam Mustafa malo priča o tome...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=548B9E89
OVO JE NAŠE VRIJEME
„Naš je cilj imati jak narod, jer samo jak narod može imati jaku državu, a jaka država garant je slobode, vjere, budućnosti. Jeste li spremni za državu u kojoj nećemo morati hodati pognute glave?“, naglasio je dr. Cerić.
„Bosne će biti onoliko koliko su Bošnjaci svjesni svoje državnosti“, poručio je dr. Mustafa Cerić pred više stotina okupljenih simpatizera na predizbornom skupu u kraljevskom gradu Bobovcu u srijedu.
„Naš je cilj imati jak narod, jer samo jak narod može imati jaku državu, a jaka država garant je slobode, vjere, budućnosti. Jeste li spremni za državu u kojoj nećemo morati hodati pognute glave?“, naglasio je dr. Cerić.
I ovom prilikom istakao je važnost političkog ujedinjenja Bošnjaka, naglasivši da razjedinjenost zarad sitnih interesa mora biti prekinuta.
„To mora stati. Ovo je naše vrijeme, naš novi početak. Ovo nije sahrana, već novo rođenje Bosne i Bošnjaka“, rekao je dr. Cerić.
„Zato smo mi ovdje, glas svakog Bošnjaka širom Evrope, Sandžaka, Kosova, Makedonije. Naš cilj je da ujedinimo Bošnjake u našoj domovini, da budemo slobodni Bošnjaci, Bosanci, građani Bosne i Hercegovine, u Europi i cijelom svijetu“, naglasio je dr. Cerić.
Također je naglasio da podjele i politička prepucavanja najviše osjeti upravo narod, dok država tone u krizu, a broj nezaposlenih, siromašnih i gladnih raste.
„Umjesto što političke stranke novce troše na kampanje, bolje bi im bilo da daju za sirotinju, za stare, za one što gladuju i prose. To je naša moralna dužnost“.
„Stojim pred vama, iskrena srca, kao jedan od vas, da svom narodu ponudim ono što znam i umijem, a moj narod će procijeniti da li je to ono što mu treba“, poručio je dr. Cerić, te pozvao okupljene da na izbore izađu čista srca i glasaju po vlastitoj savjesti.
„Sačuvajmo zemlju i uredimo državu“, naglasio je dr. Cerić.
Prisutnima se, među ostalima, obratio i Edhem Bičakčić, koji je poručio da Koalicija Snaga Bosne, koju čini šest političkih stranaka, daje punu podršku dr. Mustafi Ceriću.
OVO JE NAŠE VRIJEME
„Bosne će biti onoliko koliko su Bošnjaci svjesni svoje državnosti“, poručio je dr. Mustafa Cerić pred više stotina okupljenih simpatizera na predizbornom skupu u kraljevskom gradu Bobovcu u srijedu.
I ovom prilikom istakao je važnost političkog ujedinjenja Bošnjaka, naglasivši da razjedinjenost zarad sitnih interesa mora biti prekinuta.
„To mora stati. Ovo je naše vrijeme, naš novi početak. Ovo nije sahrana, već novo rođenje Bosne i Bošnjaka“, rekao je dr. Cerić.
„Zato smo mi ovdje, glas svakog Bošnjaka širom Evrope, Sandžaka, Kosova, Makedonije. Naš cilj je da ujedinimo Bošnjake u našoj domovini, da budemo slobodni Bošnjaci, Bosanci, građani Bosne i Hercegovine, u Europi i cijelom svijetu“, naglasio je dr. Cerić.
Također je naglasio da podjele i politička prepucavanja najviše osjeti upravo narod, dok država tone u krizu, a broj nezaposlenih, siromašnih i gladnih raste.
„Umjesto što političke stranke novce troše na kampanje, bolje bi im bilo da daju za sirotinju, za stare, za one što gladuju i prose. To je naša moralna dužnost“.
„Stojim pred vama, iskrena srca, kao jedan od vas, da svom narodu ponudim ono što znam i umijem, a moj narod će procijeniti da li je to ono što mu treba“, poručio je dr. Cerić, te pozvao okupljene da na izbore izađu čista srca i glasaju po vlastitoj savjesti.
„Sačuvajmo zemlju i uredimo državu“, naglasio je dr. Cerić.
Prisutnima se, među ostalima, obratio i Edhem Bičakčić, koji je poručio da Koalicija Snaga Bosne, koju čini šest političkih stranaka, daje punu podršku dr. Mustafi Ceriću.