nema slucajnosti dumi, sve mora imati svoj smisao. ne svadjaj se sa mamom, spusti pogled kad joj nije po kontu i pozuri.Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:13 Ma naplacuj i duplo, ja stati ne umijem
Zivio do prije dvije godine na broju 34.
Sada na broju 16.. .
U Bosni na broju 43
Ja slucajnosti jbt..
Mama mi rodjena 25.05.. znali smo se posvadjati da sve sijeva. Više se ne svadjamo kako ja starim, popuštam. Ali se nista skoro ne slazemo![]()
Sve o vašem horoskopskom znaku
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6935 times
- Status: Offline
Re: Sve o vašem horoskopskom znaku
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8734 times
De bogati, Samo neka je veseloZanki wrote: 01 Apr 2024, 01:20 Sad se ja osićan krivon jer san te pitala za podznak, a ti doša samo ka da bi se malo zajebava![]()
Sada me zanima kako mi ovako paše broj 28 a cimerka bivša zena rodjena 28og u mjesecu. Negdje ova matematika ima krivine
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
da, ti si lijepa zasigurno. petica..
zene koje su rodjene 5, 14, 23 i tako su vecinom jako lijepe, imaju te neke linije. vecina zenskih modela su 5-ice.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
broj 28 ti pase za financije.Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:26De bogati, Samo neka je veseloZanki wrote: 01 Apr 2024, 01:20 Sad se ja osićan krivon jer san te pitala za podznak, a ti doša samo ka da bi se malo zajebava![]()
Sada me zanima kako mi ovako paše broj 28 a cimerka bivša zena rodjena 28og u mjesecu. Negdje ova matematika ima krivine![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28353 times
- Been thanked: 32413 times
Pa ko da smo prvi puta donili krive odluke tj išli protiv sebe... Ništa idemo dalje, doće nova cura isti brojDuminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:26De bogati, Samo neka je veseloZanki wrote: 01 Apr 2024, 01:20 Sad se ja osićan krivon jer san te pitala za podznak, a ti doša samo ka da bi se malo zajebava![]()
Sada me zanima kako mi ovako paše broj 28 a cimerka bivša zena rodjena 28og u mjesecu. Negdje ova matematika ima krivine![]()
Savjet jaranski
Nema povratka na staro samo naprid
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Duminjo
- Urednik foruma

Koji mi broj paše da me trpi?Arthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:27broj 28 ti pase za financije.Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:26
De bogati, Samo neka je veselo
Koja ima sabura i koji broj moze da šuti?
Ako ima takvih.. to Mi bolan treba
- Zanki
- saudade

Kuću sad u manikenke di si bia kad san bila rosno cvićeArthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:26da, ti si lijepa zasigurno. petica..![]()
zene koje su rodjene 5, 14, 23 i tako su vecinom jako lijepe, imaju te neke linije. vecina zenskih modela su 5-ice.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
znaci ex zena ti je jedinica? pa ko dobi bitku na kraju? 
treba ti sestica i godina koze. tu je tvoj smiraj.
treba ti sestica i godina koze. tu je tvoj smiraj.
- Zanki
- saudade

AAAAAADuminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:30Koji mi broj paše da me trpi?
Koja ima sabura i koji broj moze da šuti?
Ako ima takvih.. to Mi bolan treba![]()

- Duminjo
- Urednik foruma

Ex zenaArthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:31 znaci ex zena ti je jedinica? pa ko dobi bitku na kraju?
treba ti sestica i godina koze. tu je tvoj smiraj.![]()
28.06.1985
Mislim da je to, rodjena na vidovdan ili djurdjevdan, neki taj svetac. A sad šta je u tim brojevima, pojma neam.
Na kraju X bio. Sporazumni raskid ugovora. Jedino ona meni macku uvalila koju sam ja njoj nabavio.
Znaci šestica...
Vidi jbte, zamal petica i ove manekenke. Ne da se usranom do potoka
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma.nema tu sta.. ja znam da sam ters, tezak i naopak kad uprem po svome. Cijeli svijet da kaze idi sada spavaj, ja ako necu da spavam, necu ici u krevet makar izbio treci sv rat.
Valja to durat bona.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Odoh sad uci na temu gdje se cestitaju rodjendani da vidimo ko prima cestitke šestog
- Zanki
- saudade

Svi smo teški bolan šta tie, pogotovo u ovi novih doba, trebaš odlučiti hoćeš li nekoga iztolerirati i maknit se malo kad ga uhvati taj dišpet/inat neki zbog umora, posla ili bilo šta... A ne ka šta svi rade, namjerno se udarati u zid i lječit svoje rane zadajući ih onome ko tie najbliže a partner je uvik tu... Bezveze je sve to, a i mi moramo se naučiti da mora biti i dosadno nekad, nać rješenje za to da se niko ne pati jer si ti (ja) odlučia ić u borbi sa silama figurativno rečeno...
Jednostavno patner nie da te trpi, nego kad se osjetiš najmanji da ti reće haman digni se možemo mi protiv ove nemani van, priko vrata... Kužiš, a mi sve to uzimamo zdravo za gotovo.
Jednostavno patner nie da te trpi, nego kad se osjetiš najmanji da ti reće haman digni se možemo mi protiv ove nemani van, priko vrata... Kužiš, a mi sve to uzimamo zdravo za gotovo.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
mimo toga sto si ters, jesi ikad uspio doci do rijeci?Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:35Ex zenaArthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:31 znaci ex zena ti je jedinica? pa ko dobi bitku na kraju?
treba ti sestica i godina koze. tu je tvoj smiraj.![]()
28.06.1985
Mislim da je to, rodjena na vidovdan ili djurdjevdan, neki taj svetac. A sad šta je u tim brojevima, pojma neam.
Na kraju X bio. Sporazumni raskid ugovora. Jedino ona meni macku uvalila koju sam ja njoj nabavio.
Znaci šestica...
Vidi jbte, zamal petica i ove manekenke. Ne da se usranom do potoka
- Duminjo
- Urednik foruma

Slabo, a najviše zbog toga što se ne volim ponavljati. Kazem jednom, vidim nema fajde i odustanem. Zato sam na kraju oguglo i na njeno i ni sluso nisam sta prica a kamo li radio pa je bilo "ti si mrtav hladan, nikakve emocije, nista, tebi svedno za svime, orilo gorilo".. ja ustanem i izadjem.Arthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:49mimo toga sto si ters, jesi ikad uspio doci do rijeci?Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 01:35
Ex zena
28.06.1985
Znaci šestica...
Vidi jbte, zamal petica i ove manekenke. Ne da se usranom do potokaoprosti mi, nasmijah se. zena je jedinica i trica i njen partner je horoz. znaci sve ono sto ti nisi. ti imas previse energije i nemira u sebi da bi se ona osjecala sigurno sa tobom. ti volis da se igras.a to nema stabilnosti. ona ima puno alfa energije i tu ste dodatno bili u klincu. ko je u pravu, ko nije. treba ovako, ne nego ovako... zao mi je.
A najjace je bilo kada od nekud dodje i usplahireno sjedne pored i krene "e znaš šta sam mislila".. ko da me macolom u koljeno opali. Malo malo pa nešto misli, jbte.. daj jedan dan nemoj mislit tako ti boga
Eto to je ona neka sustina haman. Ona prica, ja ne slušam. Ja pricam, ona ne sluša. Svako na svoju stranu
- Duminjo
- Urednik foruma

Kazem u svoje ime i znam otprilike kakav sam ja.Zanki wrote: 01 Apr 2024, 01:45 Svi smo teški bolan šta tie, pogotovo u ovi novih doba, trebaš odlučiti hoćeš li nekoga iztolerirati i maknit se malo kad ga uhvati taj dišpet/inat neki zbog umora, posla ili bilo šta... A ne ka šta svi rade, namjerno se udarati u zid i lječit svoje rane zadajući ih onome ko tie najbliže a partner je uvik tu... Bezveze je sve to, a i mi moramo se naučiti da mora biti i dosadno nekad, nać rješenje za to da se niko ne pati jer si ti (ja) odlučia ić u borbi sa silama figurativno rečeno...
Za zene ne smijem nista reci
Kontam se da li Herke imaju svoj zasebni Horoskop i ove brojeve. Za njih je to sigurno drugacije.
Upozno nedavnu neku novu kolegicu, prica zena na Njemacki i na Njemackom kako prica, skontam joj akcent.. reko, bogati jesil ti iz Hercegovine?
Kaze, jesam... IzCapljine
Meni su te zene skroz drugacije od svih ostalih u svijetu. Imam fobiju od Herki
- Zanki
- saudade

Dumi msm da treba neko vrime da se fokusiraš na nešto treće, malo se ostavi žena.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
nikakve su vam karte bile od pocetka. al ipak vazna su iskustva. ko zna zasto je to dobro bilo za tebe ili za nju.Duminjo wrote: 01 Apr 2024, 02:01Slabo, a najviše zbog toga što se ne volim ponavljati. Kazem jednom, vidim nema fajde i odustanem. Zato sam na kraju oguglo i na njeno i ni sluso nisam sta prica a kamo li radio pa je bilo "ti si mrtav hladan, nikakve emocije, nista, tebi svedno za svime, orilo gorilo".. ja ustanem i izadjem.Arthur Dent wrote: 01 Apr 2024, 01:49
mimo toga sto si ters, jesi ikad uspio doci do rijeci?oprosti mi, nasmijah se. zena je jedinica i trica i njen partner je horoz. znaci sve ono sto ti nisi. ti imas previse energije i nemira u sebi da bi se ona osjecala sigurno sa tobom. ti volis da se igras.a to nema stabilnosti. ona ima puno alfa energije i tu ste dodatno bili u klincu. ko je u pravu, ko nije. treba ovako, ne nego ovako... zao mi je.
A najjace je bilo kada od nekud dodje i usplahireno sjedne pored i krene "e znaš šta sam mislila".. ko da me macolom u koljeno opali. Malo malo pa nešto misli, jbte.. daj jedan dan nemoj mislit tako ti boga
Eto to je ona neka sustina haman. Ona prica, ja ne slušam. Ja pricam, ona ne sluša. Svako na svoju stranu