Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1407 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Nije zezancija, imaju aplikacije na mobitelu koje salju poziciju, ti lagano pratis na svom nekom uredjaju, ne moraju djeca znati da si im to instalirala
.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 23771 times
Daj ba ne maltretirajte djecu ko je vas pratio
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 23771 times
Moja bi im u guzicu ugradila da moze. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9988 times
- Been thanked: 16861 times
Ma ne treba mi gps, nego glas. Da se javi i kaze - tu i tu sam, dobro sam, nema problema. Ja cu morat psihijatru za ovo ici 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13277 times
- Been thanked: 14465 times
Neces sceri, eto ti prilike da izgradis povjerenje prema djetetu I das mu to doznanja. Uzajamno povjerenje, postivanje je baza svega. Oni su dobri momci I bice tu uspjeha sigurnospacebound wrote: 03 Apr 2024, 13:50 Ma ne treba mi gps, nego glas. Da se javi i kaze - tu i tu sam, dobro sam, nema problema. Ja cu morat psihijatru za ovo ici![]()
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 968 times
- Been thanked: 6927 times
privi put kad djete skonta da ga pratite (da mu ne vjerujete), gotovo za cijeli zivot... nikad vise povjerenja nema.
ne zahtjevaj da ti se odmah jave spejs. samo dogovorite neki termin kad je hitan slucaj!
ne zahtjevaj da ti se odmah jave spejs. samo dogovorite neki termin kad je hitan slucaj!
- spacebound
- Urednik foruma

Ma nije ni do povjerenja nego mog konstantnog straha. Ja sam se jednom rasplakala kad su mi mama i sestra kasnile sat vremena, a nisu se javljale na telefon.immuno wrote: 03 Apr 2024, 14:14Neces sceri, eto ti prilike da izgradis povjerenje prema djetetu I das mu to doznanja. Uzajamno povjerenje, postivanje je baza svega. Oni su dobri momci I bice tu uspjeha sigurnospacebound wrote: 03 Apr 2024, 13:50 Ma ne treba mi gps, nego glas. Da se javi i kaze - tu i tu sam, dobro sam, nema problema. Ja cu morat psihijatru za ovo ici![]()
![]()
Jednom kad su isle za Njemacku pa mi se citav dan nisu javile zvala granicu, pitala kako mogu saznat gdje su. Saltali me tamo vamo
Neki dan zovem muza, nista. Sat vremena. Ma vec je njega struja ubila ili je imao infarkt sto se mene tice
I tako ja stalno. Sa svima. Moras mi se javljat gdje si, sta si, dokle si, je li sve ok, inace cu da svisnem
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Mene ovdje niko ne razumijeArthur Dent wrote: 03 Apr 2024, 14:17 privi put kad djete skonta da ga pratite (da mu ne vjerujete), gotovo za cijeli zivot... nikad vise povjerenja nema.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 968 times
- Been thanked: 6927 times
- spacebound
- Urednik foruma

Bjezi, rece covjek doci ce popodne, zove, nije ni svanulo, eto ga

- immuno
- Forum [Bot]
Kad nedaj boze kakve nesrece saznat ces prije nego I pomislis... Oso igrat fudbal ( stariji ima 2 lijeve noge za fudbal) zove me iz hitne, voze ga na traumatoligiju...... Kod bilo kakve povrede bilo cega zovu te, u Njemackom pogotovu.....spacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:20Mene ovdje niko ne razumijeArthur Dent wrote: 03 Apr 2024, 14:17 privi put kad djete skonta da ga pratite (da mu ne vjerujete), gotovo za cijeli zivot... nikad vise povjerenja nema.
ne zahtjevaj da ti se odmah jave spejs. samo dogovorite neki termin kad je hitan slucaj!Nemam ja potrebu nikog pratiti niti je nepovjerenje posrijedi. Samo strah od, ne daj Boze, kakve nesrece. Zato mi se moraju javljati
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22486 times
- Been thanked: 20597 times
- Status: Online
Naučit će tebe tvoja djeca kad uđu u zrelije godine da ti se ne moraju javljati svaki dan ili tako često, pa ćeš to htjela ne htjela morati prihvatiti. Pogotovo kad nađu sebi curespacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:20Mene ovdje niko ne razumijeArthur Dent wrote: 03 Apr 2024, 14:17 privi put kad djete skonta da ga pratite (da mu ne vjerujete), gotovo za cijeli zivot... nikad vise povjerenja nema.
ne zahtjevaj da ti se odmah jave spejs. samo dogovorite neki termin kad je hitan slucaj!Nemam ja potrebu nikog pratiti niti je nepovjerenje posrijedi. Samo strah od, ne daj Boze, kakve nesrece. Zato mi se moraju javljati
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- spacebound
- Urednik foruma

Ne smij se, i tvoje dijete rasteMasamune wrote: 03 Apr 2024, 14:26Naučit će tebe tvoja djeca kad uđu u zrelije godine da ti se ne moraju javljati svaki dan ili tako često, pa ćeš to htjela ne htjela morati prihvatiti. Pogotovo kad nađu sebi curespacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:20
Mene ovdje niko ne razumijeNemam ja potrebu nikog pratiti niti je nepovjerenje posrijedi. Samo strah od, ne daj Boze, kakve nesrece. Zato mi se moraju javljati
![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22486 times
- Been thanked: 20597 times
- Status: Online
Raste, brinuću se i ja, ali ja sam drugačiji tip. Ne pomišljam nikad odmah na najgore niti sebi stvaram tu nervozu.spacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:28Ne smij se, i tvoje dijete rasteMasamune wrote: 03 Apr 2024, 14:26
Naučit će tebe tvoja djeca kad uđu u zrelije godine da ti se ne moraju javljati svaki dan ili tako često, pa ćeš to htjela ne htjela morati prihvatiti. Pogotovo kad nađu sebi cure![]()
![]()
Više sam na mater po pitanju toga. Otac je bio uvijek teški paničar. On je tako ko ti i brata i mene ubijao u pojam i u dvadesetim. Javi se obavezno, moraš ovo, moraš ono... šta sam puta znao da ne čujem da me zove ili zaspim, ako ne odgovorim na poruku u roku od 3 minute on zove odmah, ako se ne javim odmah on uzme taxi i dođe na vrata i viče majmune ne znaš se javiti na telefon jer se prepadne... i tako par puta sve dok se jednom nije zadesila žena kod mene (tad je bila cura), pa nas je oboje u huji poslao u pičku materinu... e neš više. I brat i ja smo mu očitali bukvicu prvi naredni put i od tad je prestao. Doduše, sad vazda šaljemo slike djece itd. pa se svaki dan čujemo u grupi familije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- immuno
- Forum [Bot]
Ja svoje nikad ne zovem na poso, rijetko nekad posaljem sms, i nema odgovora ihiiii... Jedan kaze " kakav bona sms na bausteli masine zvrndaju, radnici se deru, ne cujem... Drugi" bio u proizvodnji I ne nosi handy ne cuje ni tako nista od masina.... Et zivot.....
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10090 times
Isto si moja matispacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:19Ma nije ni do povjerenja nego mog konstantnog straha. Ja sam se jednom rasplakala kad su mi mama i sestra kasnile sat vremena, a nisu se javljale na telefon.immuno wrote: 03 Apr 2024, 14:14
Neces sceri, eto ti prilike da izgradis povjerenje prema djetetu I das mu to doznanja. Uzajamno povjerenje, postivanje je baza svega. Oni su dobri momci I bice tu uspjeha sigurno![]()
Jednom kad su isle za Njemacku pa mi se citav dan nisu javile zvala granicu, pitala kako mogu saznat gdje su. Saltali me tamo vamoA guzva bila pa dugo ostale, jednoj se ugasio mobitel, drugoj nije htio internet
Neki dan zovem muza, nista. Sat vremena. Ma vec je njega struja ubila ili je imao infarkt sto se mene ticeA covjek otisao po dijete i zaboravio telefon kod kuce
I tako ja stalno. Sa svima. Moras mi se javljat gdje si, sta si, dokle si, je li sve ok, inace cu da svisnem![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
immuno wrote: 03 Apr 2024, 14:38
Ja svoje nikad ne zovem na poso, rijetko nekad posaljem sms, i nema odgovora ihiiii... Jedan kaze " kakav bona sms na bausteli masine zvrndaju, radnici se deru, ne cujem... Drugi" bio u proizvodnji I ne nosi handy ne cuje ni tako nista od masina.... Et zivot.....
- immuno
- Forum [Bot]
Duminjo wrote: 03 Apr 2024, 14:40immuno wrote: 03 Apr 2024, 14:38
Ja svoje nikad ne zovem na poso, rijetko nekad posaljem sms, i nema odgovora ihiiii... Jedan kaze " kakav bona sms na bausteli masine zvrndaju, radnici se deru, ne cujem... Drugi" bio u proizvodnji I ne nosi handy ne cuje ni tako nista od masina.... Et zivot.....![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- spacebound
- Urednik foruma

Rekla sam vam da cu potrazit strucnu pomoc zbog toga