Ne treba, Samo CE ti uvaliti neke bobe da se rokaš. Jos ce te ubijediti da si fiju.
Bolje nazovi Imuno na Handy Pa se ispricajte
Moderator: VIP

Ne treba, Samo CE ti uvaliti neke bobe da se rokaš. Jos ce te ubijediti da si fiju.

Jel to uobičajeno za škorpije?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
crkni od straha, al ne tjeraj ih. zato code treba!spacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:20Mene ovdje niko ne razumijeArthur Dent wrote: 03 Apr 2024, 14:17 privi put kad djete skonta da ga pratite (da mu ne vjerujete), gotovo za cijeli zivot... nikad vise povjerenja nema.
ne zahtjevaj da ti se odmah jave spejs. samo dogovorite neki termin kad je hitan slucaj!Nemam ja potrebu nikog pratiti niti je nepovjerenje posrijedi. Samo strah od, ne daj Boze, kakve nesrece. Zato mi se moraju javljati

Ne znam, vala

Za tebe se najvise brinem

Sta trebaArthur Dent wrote: 03 Apr 2024, 15:02crkni od straha, al ne tjeraj ih. zato code treba!spacebound wrote: 03 Apr 2024, 14:20
Mene ovdje niko ne razumijeNemam ja potrebu nikog pratiti niti je nepovjerenje posrijedi. Samo strah od, ne daj Boze, kakve nesrece. Zato mi se moraju javljati
![]()

Jasta. Gledam Monka, crkoh od smijeha. Nacisti ga u zatvoru okruzili, on ovom jednom namjesta bros svastiku

Obožavan gaspacebound wrote: 03 Apr 2024, 15:08Jasta. Gledam Monka, crkoh od smijeha. Nacisti ga u zatvoru okruzili, on ovom jednom namjesta bros svastiku![]()

Sakrio se u ves masinu, nadjose ga, kaze - samo jos da carape slozimZanki wrote: 03 Apr 2024, 15:10Obožavan gaspacebound wrote: 03 Apr 2024, 15:08
Jasta. Gledam Monka, crkoh od smijeha. Nacisti ga u zatvoru okruzili, on ovom jednom namjesta bros svastiku![]()
![]()
Taj rad![]()

Meni scena na pozarnim stepenicama