Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
[sarcasmon] Zar nisam omiljena na forumu? Bas sam se sad iznenadila.[sarcasmoff]
Vecina tih banova su u zadnje tri godine kada je doslo do velike izmjene postavke na forumu. Duminjo tebe gledam. Vecina je zbog svadja s Fuddom, ali on od mene ima halal. I Mundzi mi je draga ma sta vi pricali.
Inace, samo jedan ban me bio bas zabolio i tada nisam bila na forumu par godina. Ostalih se manje-vise i ne sjecam. Tema je ono, nidje veze.
A nije zato sto si slikao golu zenu u vlastitom stanu, pa sliku stavio na forum, pa kad sam te upozorila i obrisala sliku rekao da me nabijes na to u gacama ti? Nije tako bilo?
Sram te moze biti.
Kako sam to propustio ocam, ja mislio matan majoriziran a on dovodi zene u svoj stan i slika ih
Jok, s posla gledao neku zenu u njenom stanu. Gola. Kaze svaku noc je on i kolege gledaju ( valjda nisu nikad ili unazad godinama tako sta vidjeli uzivo ) Pa su je i slikali i on tu sliku stavio na forum. I vdjelo se dobro.
Ovo da je bilo toliko mutno da se nista ne vidi je istina koliko i to da sam ga banovala samo iz razloga sto ga ne podnosim.
A dabome da ne podnosim. S razlogom.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
[sarcasmon] Zar nisam omiljena na forumu? Bas sam se sad iznenadila.[sarcasmoff]
Vecina tih banova su u zadnje tri godine kada je doslo do velike izmjene postavke na forumu. Duminjo tebe gledam. Vecina je zbog svadja s Fuddom, ali on od mene ima halal. I Mundzi mi je draga ma sta vi pricali.
Inace, samo jedan ban me bio bas zabolio i tada nisam bila na forumu par godina. Ostalih se manje-vise i ne sjecam. Tema je ono, nidje veze.
Kako sam to propustio ocam, ja mislio matan majoriziran a on dovodi zene u svoj stan i slika ih
Jok, s posla gledao neku zenu u njenom stanu. Gola. Kaze svaku noc je on i kolege gledaju ( valjda nisu nikad ili unazad godinama tako sta vidjeli uzivo ) Pa su je i slikali i on tu sliku stavio na forum. I vdjelo se dobro.
Ovo da je bilo toliko mutno da se nista ne vidi je istina koliko i to da sam ga banovala samo iz razloga sto ga ne podnosim.
Zbog takvih ljudi u mene su stalno spustane roletne, bizi goni
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
ElTriconi wrote: 07 Apr 2024, 20:38
Svaka ti cast matane sto ih nisi stavljo
Pa nisam toliko lud, to je bilo samo za mene..
a ovu sto sam postavio, kaze mi jedan Bosanceros, sa mnom radi, eno jedna se tusira gola svako jutro, ajmo gledati, a ja taman kupio novi tel. pa isprobavali..
niti se lice vidilo, samo obrisi tijela..
Lavlje_srce wrote: 07 Apr 2024, 20:39
spacebound wrote: 07 Apr 2024, 20:40
Zbog takvih ljudi u mene su stalno spustane roletne, bizi goni
Trebam li se skinuti do pasa?
Kakvo je ovo pitanje? Ne trebas. Uostalom, ne znam ni sta sam ocekivala od tebe. Sigurno ne postovanje.
Lavlje_srce wrote: 07 Apr 2024, 20:39
Koji je to bio ban
Nebitno, da ne sirimo sad pricu. Uglavnom rekla sam istinu i dobila ban za to.
Ti si jedna nezna i krhka devojcica koju sam strasno maltretirao, i zbog toga ti se duboko izvinjavam.
I halalim ti sve uvrede koje si mi u momentima strasne zaljubljenosti uputila.
Najveci ban bijo je na jednom drugom forumu
Izgleda umjesane i velike koropracije kao i njihovi ljudski resusrsi a i mnogima njihove plate pod upitnikom pa cak doslo i do sipe
Ko bi reko tolko nepoznatih ljudi moze napraviti takvu stetu