u srcu i dusi, opce nisam, u glovi podjahkad, zavisi s kim imam posla, i ne pokusavaj me spustiti ispod svojih ocijnu

razlika je u ovome

vi idete glavom kroz zid, bukvalno

Šta bona molim?
Ma jaVeca wrote: 10 Apr 2024, 11:45
u srcu i dusi, opce nisam, u glovi podjahkad, zavisi s kim imam posla, i ne pokusavaj me spustiti ispod svojih ocijnu
razlika je u ovomestrijelci imaju cilj i idu inteligentno ka njemu, ne zure plaho, sve polahke ali ne gube cilj iz ociju
vi idete glavom kroz zid, bukvalno...mi skontamo da je zid pred nama i stanemo, ukljucimo mozak i koristimo nove strategije
.......................necu vise, a ima tu jos razlika, uglavnom, meni ste dragiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Mi smo sve sto valjaZanki wrote: 10 Apr 2024, 13:23 A more bit dae Dumi riba, par tjedana naprid nazad sve je to u pet deka![]()
Duminjo wrote: 10 Apr 2024, 16:20Ma jaVeca wrote: 10 Apr 2024, 11:45
razlika je u ovomestrijelci imaju cilj i idu inteligentno ka njemu, ne zure plaho, sve polahke ali ne gube cilj iz ociju
vi idete glavom kroz zid, bukvalno...mi skontamo da je zid pred nama i stanemo, ukljucimo mozak i koristimo nove strategije
.......................necu vise, a ima tu jos razlika, uglavnom, meni ste dragiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Vi ukljucite mozak, vi skontate.
Eto Mi ga nemamo![]()
Ja cu umrijet kod kuce, samo ne znam gdje prave novo mezarje, ono u gradu puno (s obje strane)Veca wrote: 11 Apr 2024, 15:27 u pravu sijuce i prekjuce sam isla trazit islamsko groblje, da se raspitam za plac, koliko kosta i kako ide ...i konto sam provjeravala da vidim ocel moc sve pokrit, sve je to normala u mojim godinama
da si mi zdrav i ziv, 100 godina
![]()
Hos to i ti kokuce umirat?
Ma jok.
Auh kakvo poentiranje...na to nisam mislioJulia-Klara wrote: 11 Apr 2024, 16:27 Ma bjezi, ko ce se vjecno patit... napunis 80, popijes tabletu, i budes vjecno 80ogodisnjak, sa svim reumama, atrozama, protezama, i svim ostalim![]()