Zašto naše žene vole strance

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 801 times
Status: Offline

Re: Zašto naše žene vole strance

Post by vila » 05 Oct 2014, 13:43

Podrinjac wrote:
gospođa Brams wrote:
Podrinjac wrote:
jebo ljubav !! Meni je važnije ostati u kontaktu i u dobrim odnosima sa roditeljima. Pored lijepih Bošnjakinja, ja da tražim druge, neće ići. :ha

To je bilo masovno u vrijeme Juge, al' sad poslije ratova se promjenilo.
Ne moraš tražiti, može ti se dogoditi. Nitko ne bira u koga će se zaljubiti. Barem ne ljudi koji nisu emocionalni roboti. :D
Nisam zaljubljive prirode, tako da mi se to teško može desiti. :D
Ljubav može da ide, a može i da ne ide, a roditelji ostaju čitav život. Tako da zbog ljubavi s nekom od hrišćanske vjere ne bih rizikovao sa roditeljima.
pa ne znam kakva je to roditeljska ljubav koja je uvjetovana nečim...mislim da si u krivu

možda bi to teško prihvatili ili pokušali utjjecati na tvoj odabir ali na kraju krajeva svaki roditelj od svog ODRASLOG djeteta očekuje da donosi samostalne odluke i nosi se s njima samostalno...makar bile i pogrešne
drugi par rukava je ako se ti ne vidiš u vezi sa nekim tko nije tvoje vjere ili nacije...opet je to tvoja odluka i tvoj odabir...ne trebaju ti opravdanja....

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 13:44

najbolji ti je pokazatelj kako se zena ponasa prema zeni a musko prema muskarcu i sve ce ti biti jasno

PS
zaboravila si napisati da ce zensko ostaviti milijinasa da bi bila sa milijarderom :hihi
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 801 times

Post by vila » 05 Oct 2014, 13:54

Alpha wrote:najbolji ti je pokazatelj kako se zena ponasa prema zeni a musko prema muskarcu i sve ce ti biti jasno

PS
zaboravila si napisati da ce zensko ostaviti milijinasa da bi bila sa milijarderom :hihi
da me ubiješ ne mogu skontat šta si htio reći

dakle tema je :zašto naše žene vole strance...
ti otišao u drugom smjeru....ima tema i homoseksualci
pa tamo možemo pričati kakve su žene ženama u ljubavi

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:10

vila wrote:
Alpha wrote:najbolji ti je pokazatelj kako se zena ponasa prema zeni a musko prema muskarcu i sve ce ti biti jasno

PS
da me ubiješ ne mogu skontat šta si htio reći

dakle tema je :zašto naše žene vole strance...
ti otišao u drugom smjeru....ima tema i homoseksualci
pa tamo možemo pričati kakve su žene ženama u ljubavi
kakve veze ima ljubav , ja pricam odnos svakodnevni izmedju zena i zena i muskaraca medjusobno
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14222 times
Been thanked: 9811 times

Post by Julia-Klara » 05 Oct 2014, 14:14

a kakav to odnos ima zena sa zenom> de prosvijetli nas molim te, posto mi ne znamo kako se odnosimo jedna prema drugoj... sta kaze tvoja mahala?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:17

Julia-Klara wrote:a kakav to odnos ima zena sa zenom> de prosvijetli nas molim te, posto mi ne znamo kako se odnosimo jedna prema drugoj... sta kaze tvoja mahala?
neznam ni ja kad vi se znate kako se jedna prema drugoj odnosite...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 05 Oct 2014, 14:18

mi znamo, zato nam i nije jasno sta hoces reci :cudi

ne aludiraj na stvari u koje se ne razumijes, i koje reflektiraju odnos nezrelih djevocica/djevojaka koje poznajes i imas oko sebe

:kafa

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:21

ja znam ono sto vidim a vidim koliko se zene pokvareno u vecini slucajeva ponasaju prema drugim zenama i to je moje misljenje na osnovu onoga sto sam vidio...a ti pricaj i mislis sta hoces... :D a prema muskima su drukcije...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 05 Oct 2014, 14:22

ne vidjoh ni jednu zenu koja se pokvareno ponasa prema drugoj :cudi
izgleda da bas zavisi od toga s kakvim si zenama okruzen

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 05 Oct 2014, 14:24

Vidim i ja isto,cim storm stavi sliku i dobije komplimente,vi istu temu odjednom bombardite slikama ukljucujuci skidanje do gaca i potkosulje.
A ti pricaj sta hoces :zubi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:25

eto ja sam prije bajrama na par dana licno vidio kao je jedna zena svjesno povalila druge dvije i dobile su otkaz a ona na njihovo mjesto dosla... i nije nikakva tajna, ljubomora i zavist koja je izmedju zena ...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:26

Zagorka wrote:Vidim i ja isto,cim storm stavi sliku i dobije komplimente,vi istu temu odjednom bombardite slikama ukljucujuci skidanje do gaca i potkosulje.
A ti pricaj sta hoces :zubi
a ko je prije storma stavljao slike :hihi ako cemo tako gledati... :hihi i skidao se do gaca i poktosulje.. tako da ne vidim sta hoces da kazes?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 193 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 05 Oct 2014, 14:32

Julia-Klara wrote:a kakav to odnos ima zena sa zenom> de prosvijetli nas molim te, posto mi ne znamo kako se odnosimo jedna prema drugoj... sta kaze tvoja mahala?
Joj tebe, pa zar zaboravljaš da su žene glupače manipulativne materijalističke, koje zabijaju noževe u leđa drugim ženama, a muškarce gledaju kako da iskoriste, pogledom u oči već skidaju 100 eura sa računa, a muškarci su suvo zlato, oličenje altruizma, koji nikad nisu ništa napravili iz svog interesa, i nikad se nisu loše ponijeli prema drugom muškarcu, i to je sve tako jer, hej, on je vidio kako se neke žene odnose loše jedne prema drugima, a ako jedna osoba nešto radi vjerojatno onda to radi svaka koja ima p.... među nogama, jer ljudi su jednostavni organizmi i nitko nikako nije individua za sebe sa vlastitim mentalnim sklopom :klanja pa jebemti, dajte i meni te droge
somehow I manage

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:34

ne znam u kakvom svijetu vi zivite ja samo govorim ono sto sam LICNO vidio i dozivjeo , ne kazem ja da su zene lose , jer imam i ja majku i sestru , al hocu da kazem u vecini slucajeva nisu ono za sto se predstavljaju, jer su iskomplexirane vise nego muski.... a svaka cast izuzecima... :cool
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 05 Oct 2014, 14:37

Alpha wrote:ne znam u kakvom svijetu vi zivite ja samo govorim ono sto sam LICNO vidio i dozivjeo , ne kazem ja da su zene lose , jer imam i ja majku i sestru , al hocu da kazem u vecini slucajeva nisu ono za sto se predstavljaju, jer su iskomplexirane vise nego muski.... a svaka cast izuzecima... :cool
:lupa

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 05 Oct 2014, 14:39

MoRete vi pričati šta hoćete, al' Alfa je donekle u pravu. Ima dosta zavidnih i podlih žena koje su spremne na sve. :oo
Samo sabura

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 05 Oct 2014, 14:44

isto tako ima zena koje su dobre ko hljeb, onih koje se brinu kako da pomognu drugima, one koje ne stavljaju sebe na prvo mjesto, zena koje su divne majke, divne supruge, prijatleji kakvi se pozeljeti mogu, ali njih niko ne spomenu :cudi

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 193 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 05 Oct 2014, 14:45

greeneyes wrote:MoRete vi pričati šta hoćete, al' Alfa je donekle u pravu. Ima dosta zavidnih i podlih žena koje su spremne na sve. :oo
I što to sad znači? Da su sve žene takve? Većina? Koja glupa logika. To je kao da ja kažem da ima dosta muškaraca obiteljskih nasilnika (što je istina) i prema tome zaključujem da svi muškarci samo čekaju da ubiju boga u svojoj ženi, i još dodam "svaka čast iznimkama"
Možeš napravit takvu glupu generalizaciju za koju god tvrdnju želiš. Podlost i zloba nije ničime vezana za spol. Eto ti kroz čitavu povijest ratove vodili samo muškarci, i najviše zla na ovom svijetu su napravili muškarci. Međutim, ja neću rezonirat na razini osnovne škole pa reć svi su muškarci đubrad zla pokvarena, nego sagledat vremenski kontekst i zaključit da bi jednako zla napravile i žene da su imale moći kao muškarci.
somehow I manage

Alpha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Alpha » 05 Oct 2014, 14:48

Julia-Klara wrote:
Alpha wrote:ne znam u kakvom svijetu vi zivite ja samo govorim ono sto sam LICNO vidio i dozivjeo , ne kazem ja da su zene lose , jer imam i ja majku i sestru , al hocu da kazem u vecini slucajeva nisu ono za sto se predstavljaju, jer su iskomplexirane vise nego muski.... a svaka cast izuzecima... :cool
:lupa
jest to je cudo jedno ono kad sjedis u zenskom drustvu i prodja dobra riba i muski pogledaju a djevojke joj nadju sto i jednu manu.... :zid al niste vi takve....
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 05 Oct 2014, 14:51

gospođa Brams wrote:
greeneyes wrote:MoRete vi pričati šta hoćete, al' Alfa je donekle u pravu. Ima dosta zavidnih i podlih žena koje su spremne na sve. :oo
I što to sad znači? Da su sve žene takve? Većina? Koja glupa logika. To je kao da ja kažem da ima dosta muškaraca obiteljskih nasilnika (što je istina) i prema tome zaključujem da svi muškarci samo čekaju da ubiju boga u svojoj ženi, i još dodam "svaka čast iznimkama"
Možeš napravit takvu glupu generalizaciju za koju god tvrdnju želiš. Podlost i zloba nije ničime vezana za spol. Eto ti kroz čitavu povijest ratove vodili samo muškarci, i najviše zla na ovom svijetu su napravili muškarci. Međutim, ja neću rezonirat na razini osnovne škole pa reć svi su muškarci đubrad zla pokvarena, nego sagledat vremenski kontekst i zaključit da bi jednako zla napravile i žene da su imale moći kao muškarci.
Pa gdje ti vidiš da sam ja rekao da su sve žene takve? Čitate l' vi uopšte šta se piše il' vam je volja tek onako pametovati?
Samo sabura

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”