Ma znam i ja da je, al' Mala Mu me naĆerala da promijenim, veli ukrašće mi te neka i et'..Julia-Klara wrote:mali, ona prosla slicica bila boljaljepsi si na njoj

Moderator: Krokodil Behko
Ma znam i ja da je, al' Mala Mu me naĆerala da promijenim, veli ukrašće mi te neka i et'..Julia-Klara wrote:mali, ona prosla slicica bila boljaljepsi si na njoj
Dobro, ono je unikat, onakve ljepote prikazane u jednoj slici više neJma.Divlja_u_srcu wrote:greeneyes wrote:![]()
![]()
Prošli ti je bio puno bolji, nije da ovaj nije jelal prošli je bio
onda je opravdano, i lijepo od tebe sto si nesto tako napravio njoj za ljubav, tako i trebagreeneyes wrote:Ma znam i ja da je, al' Mala Mu me naĆerala da promijenim, veli ukrašće mi te neka i et'..Julia-Klara wrote:mali, ona prosla slicica bila boljaljepsi si na njoj
![]()
Sve za ljubav i dobre medjuljubavne(da l' uopće psotoji ovaj izraz? il' sam ja upravo otkrio novi izrazJulia-Klara wrote:onda je opravdano, i lijepo od tebe sto si nesto tako napravio njoj za ljubav, tako i trebagreeneyes wrote:Ma znam i ja da je, al' Mala Mu me naĆerala da promijenim, veli ukrašće mi te neka i et'..Julia-Klara wrote:mali, ona prosla slicica bila boljaljepsi si na njoj
![]()
laganini wrote:..cista petica za figuru noge za desetku pokazacu sliku bekriji
..sto ti je budalesino tio sam samo komplimentirata maloj be sexualni primisli..valjda je i mala tako svatila...ima manekensku figuru i eto to je to....laganini wrote:..cista petica za figuru noge za desetku pokazacu sliku bekriji
Hvalalaganini wrote:..cista petica za figuru noge za desetku pokazacu sliku bekriji
laganini wrote:..sto ti je budalesino tio sam samo komplimentirata maloj be sexualni primisli..valjda je i mala tako svatila...ima manekensku figuru i eto to je to....laganini wrote:..cista petica za figuru noge za desetku pokazacu sliku bekriji
..ti si glupdrugrankovic wrote:laganini wrote:..sto ti je budalesino tio sam samo komplimentirata maloj be sexualni primisli..valjda je i mala tako svatila...ima manekensku figuru i eto to je to....laganini wrote:..cista petica za figuru noge za desetku pokazacu sliku bekriji
jes merko figuru pa ocjenjivo noge... šta ima djetetu ti ocjenjivat i gledat? u posebnu bi ja tebe sobu pa bi te premjerio pendrekom od glave do pete
sa djetetom o nogama? a kulture i konverzacije...![]()
kompliente ili konstatacije davaj sebi ravnim tetama, ili babama
Maja wrote: