Može li funkcionisati veza na daljinu?
Moderator: spacebound
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Može li funkcionisati veza na daljinu?
sto vama zenama odma pada sex na pamet, nije samo sex ima i drugih stvari...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
I kad se vrati iz Afganistana zena mu rodila sina........Julia-Klara wrote:Ista ona kada jedno ode u Afganistan da radi pa ga nema 4-5-6-7 mjeseciradeta62 wrote:Koja je to veza kad nema seksa i na njega cekas 1.2.3.4.6.6.7.8.9...meseci.gospođa Brams wrote:Može funkcionirati, ali po meni samo ako u bližoj budućnosti postoji šansa da to prestane biti veza na daljinu, dakle da se netko preseli.
Ja sam provela jako puno vremena u takvoj vezi, koja je na kraju pukla iz sasvim drugih razloga, ali ne bih se više upuštala u dugoročnu vezu na daljinu, u kojoj nema konkretnih planova da se netko preseli i da to postane "normalna" veza. To je jednostavno užasno mučenje. Mogla bih čekat voljenu osobu neko vrijeme dok ne budemo zajedno kako treba, nit mi treba seks svaki dan, nit se trebamo viđati svako malo, ali mjesecima, godinama nekoga kog voliš viđati samo jednom mjesečno, to te ubije s vremenom. Barem je mene izludilo
Nije toliko ni problem odsutstvo fizičkih odnosa, nego jednostavno poželiš da je ta osoba uključena u tvoj život, da bude doslovno uz tebe kad se nešto dogodi, da bude dio tvoje svakodnevnice. A to je nemoguće ako je kilometrima daleko.

Sex je gospodar ljubavi,pali i gasi emocije....gospođa Brams wrote:i ja kažemJulia-Klara wrote:blago vama kada sexom mozete rijesiti sve probleme , i kada mislite da je on najbitniji faktor veze...blago vama
ko ne može volit osobu i uživat u odnosu s njom bez seksa, ja ga iskreno žalim
čovjek bi trebao biti gospodar svojih nagona, a ne rob

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23359 times
- Been thanked: 6159 times
Julia-Klara wrote:blago vama kada sexom mozete rijesiti sve probleme , i kada mislite da je on najbitniji faktor veze...blago vama
...medj' bitnijima,al' ti govori sta 'oces!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Veco, svidja mi se kako razmisljas, vidi se da si iskusna u ovome..Veca wrote:Julia-Klara wrote:blago vama kada sexom mozete rijesiti sve probleme , i kada mislite da je on najbitniji faktor veze...blago vama
...medj' bitnijima,al' ti govori sta 'oces!...ako vec zivim s partnerom hocu da sam i u krevetu zadovoljna!
...ako bi u duzoj vezi ili braku doslo,nedo bogo,do nekih organskih proGlema,to je vec druga stvar
...ondaK se partneri,ako nisu staromodni i glupi,mogu doZgovoriti!
...tako bih,ja!

Daljina? Apsolutno nista ne znaci,ako osjecas,zelis i znas...
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Objasni samo kako osjecas,zelis i znas da partner misli na tebe a sta ako je nasao neku cicu a ti to ne znas.....sann wrote:Daljina? Apsolutno nista ne znaci,ako osjecas,zelis i znas...

Zena osjeti kad tad. Osim ako zna, a sama sebi nece priznati.radeta62 wrote:Objasni samo kako osjecas,zelis i znas da partner misli na tebe a sta ako je nasao neku cicu a ti to ne znas.....sann wrote:Daljina? Apsolutno nista ne znaci,ako osjecas,zelis i znas...
Prilika cini lopova, da..
..al valjda znaju oboje u sta se upustaju ako se odluce na takvu vezu.. sto zaista nije mjerilo za -PREVARE. Prevarit ce ako zeli i na cosku tvoje kuce.

Aktiviram se na dodir.
I naravno da moze funkcionirati ..
Ako veza stima i ljudi ne dramatiziraju, odrzavanje tog odnosa nije problem, pogotovo uz danasnju tehnolgiju..
Boga ti, neke zene su mjesecima cekale na pisma svojih heroja udaljenih kilometrima i kilometrima i mislim da su se nasle neke koje su funkcionirale, m?
Naravno da bude tesko, ponajvise zbog fizicke bliskosti, al ako imas soli u glavi.. neces si tu situaciju jos dodatno pogorsavati. Bacis se na ostvarenje nekih svojih ciljeva koji oduzimaju vrijeme.
Zahtijeva vishe truda i povjerenja, da..
..al ne znaci da nije funkcionalna.
Ako veza stima i ljudi ne dramatiziraju, odrzavanje tog odnosa nije problem, pogotovo uz danasnju tehnolgiju..
Boga ti, neke zene su mjesecima cekale na pisma svojih heroja udaljenih kilometrima i kilometrima i mislim da su se nasle neke koje su funkcionirale, m?
Naravno da bude tesko, ponajvise zbog fizicke bliskosti, al ako imas soli u glavi.. neces si tu situaciju jos dodatno pogorsavati. Bacis se na ostvarenje nekih svojih ciljeva koji oduzimaju vrijeme.
Zahtijeva vishe truda i povjerenja, da..
..al ne znaci da nije funkcionalna.

Aktiviram se na dodir.
pa njihov instinkt, ono sto muski nemaju..
si kad cuo za "zenski insinkt"?
Vrijeme je od induvidue do individue, ofkors..
Aktiviram se na dodir.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 842 times
To što je veza na daljinu ne znači automatski da je veća šansa za prevaru... kao ljudi u "normalnim" vezama eto ne varaju. Nema to veze s daljinom, nego s osobom. Kad je daljina u pitanju možda je praktičnije prevariti ali osoba koja ne želi neće to napraviti. A koja želi prevarit će te i ako živi u istom haustoru.
somehow I manage
Sta to bese ,,zenski instikt"?Salsa wrote:pa njihov instinkt, ono sto muski nemaju..

e majstore, majstore..radeta62 wrote:Sta to bese ,,zenski instikt"?Salsa wrote:pa njihov instinkt, ono sto muski nemaju..
Aktiviram se na dodir.
Reklamacije ne primam samo da znas.....Salsa wrote:e majstore, majstore..radeta62 wrote:Sta to bese ,,zenski instikt"?Salsa wrote:pa njihov instinkt, ono sto muski nemaju..

-
- Inventar foruma
mozda bi i moglo

mada nista bez zenske ruke...

mada nista bez zenske ruke...

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Soko zove Orla...Soko zove Orla..prijem....Orao pao....Orao pao.... 

-
- Inventar foruma
radeta62 wrote:Soko zove Orla...Soko zove Orla..prijem....Orao pao....Orao pao....

stuka zove kondora

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Dok je aviona dakako da može...
No sigurno to ne smije predugo ostati na distanci .. Zato treba ucestiti sastanke do konačnog spoja
Da samo neki znate kako dobro funkcionira
No sigurno to ne smije predugo ostati na distanci .. Zato treba ucestiti sastanke do konačnog spoja

Da samo neki znate kako dobro funkcionira

Habibti, ya nour el - ain...