ka ti pocnu zene prilaziti pitati te treba li ti vode donjeti ....radeta62 wrote:Video je odlican moram nesta slicno uraditi......Maja wrote:Video je star.
Video je glup.
Bez obzira na spol i starost svako će bacati pogled na nešto što nije uobičajeno, a to ne mora biti međunožje.
Ženska te gleda! Šta pomisliš?
Moderator: spacebound
-
Alpha
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: i zene to isto rade..
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Pivo i to u gajbama...Alpha wrote:ka ti pocnu zene prilaziti pitati te treba li ti vode donjeti ....radeta62 wrote:Video je odlican moram nesta slicno uraditi......Maja wrote:Video je star.
Video je glup.
Bez obzira na spol i starost svako će bacati pogled na nešto što nije uobičajeno, a to ne mora biti međunožje.
-
Alpha
- Inventar foruma

pa kod zena je to normala , grudnjak sa supzvama tj grudnjak sa sisama nose , i gace sa guzicom , na kraju kad je skines nista ne ostane od njeMaja wrote:Aha, sad je sezona kukuruza pa uglavi klip u gaće.
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Hvala Majo ali nije potreban kukuruz.Maja wrote:Aha, sad je sezona kukuruza pa uglavi klip u gaće.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
ja jos uvjek cekam na silikonsku ravnopravnost muskaraca
da i oni dobiju jednog lijepog dana pravo da nenadarena medunozja mogu podebljati i produziti silikonom na onu velicinu i debljinu koja njima zaista odgovara ,
po nekim anketama jos uvjek samo jedan od pet muskaraca je zadovoljan svojom obdarenoscu..
da i oni dobiju jednog lijepog dana pravo da nenadarena medunozja mogu podebljati i produziti silikonom na onu velicinu i debljinu koja njima zaista odgovara ,
po nekim anketama jos uvjek samo jedan od pet muskaraca je zadovoljan svojom obdarenoscu..
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Kaki je taki je moj je a ima ga dovoljno mashala....Calla wrote:ja jos uvjek cekam na silikonsku ravnopravnost muskaraca
- Calla
- Legenda foruma

neka je on ,,dovoljno"masala,,
to bi bilo kao nekakva trica u prosjeku u dackoj knjizici !!
- Calla
- Legenda foruma

Alpha wrote:sve je to isto samo one vise glume...
kako bi u bosni rekli,,vidi je sto jordami,,!!
Vrlo dobar cetiri plus....Calla wrote:neka je on ,,dovoljno"masala,,
- Calla
- Legenda foruma

,,,ne smijem ni reci sta mi je sinoc doslo u snu,
cini mi se da je bio i veci od 4+
Da nisi usnila Laganog?Calla wrote:,,,ne smijem ni reci sta mi je sinoc doslo u snu,
- Calla
- Legenda foruma

Ma kakvi,,
-
Alpha
- Inventar foruma

ma mi muski ne patimo od tih stvari kao zene to je opet do komplexa i zena , jer zensko ce se baciti pod noz da bi bolje izgledala i rece da je radi muskaraca a ustvari je to zenski ego ...Calla wrote:ja jos uvjek cekam na silikonsku ravnopravnost muskaraca
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Ma da, eto muskarci uopce nemaju veze s time sto zene imaju tolike imperative u vezi fizickog izgleda. Kao sad smo mi opterecene sto se sredimo, a cim neka nije dotjerana, nasminkana, polugola, odma se prigovara pa sto si takva, sto nisi sise izbacila, sto nisi ovo sto nisi ono. Bas me zanima koliko bi ih se okrenulo za nekom koja samo opere zube, obuce trenerku i izađe van. Htjeli bi da je zensko dotjerano i da oblaci na sebe uvijek nesto izazovno a onda ce pljuvat po zeni sto se sređuje jer eto ona je iskompleksirana i nesigurna 
somehow I manage
-
Spanac_113
- Inventar foruma

-
Alpha
- Inventar foruma

ev ja krenem od sebe sad da stavim nesto dole da bi izgledala veca guta jel i sad skines se pred osobom x kad ono nista , pa propao bi u zemlju od stida...gospođa Brams wrote:Ma da, eto muskarci uopce nemaju veze s time sto zene imaju tolike imperative u vezi fizickog izgleda. Kao sad smo mi opterecene sto se sredimo, a cim neka nije dotjerana, nasminkana, polugola, odma se prigovara pa sto si takva, sto nisi sise izbacila, sto nisi ovo sto nisi ono. Bas me zanima koliko bi ih se okrenulo za nekom koja samo opere zube, obuce trenerku i izađe van. Htjeli bi da je zensko dotjerano i da oblaci na sebe uvijek nesto izazovno a onda ce pljuvat po zeni sto se sređuje jer eto ona je iskompleksirana i nesigurna
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
Ja ne znam jel ti ne čitaš post kako treba ili uopće ne shvaćaš šta sam ja napisala.
Inače, s obzirom koliko voliš govorit da su žene bezobrazne jedna prema drugoj, na ovom forumu sam najviše uvreda i poniženja na račun žena pročitala upravo od tebe. S druge strane, ništa slično nisam pročitala ni od jedne forumašice. Toliko o "ženskoj zlobi i ljubomori".
Mene boli kurac kako koja žena izgleda i šta nosi na sebi. Ako se oće sređivat, nek se sređuje. Bile su cure koje su u srednju školu dolazile kao da idu na modnu reviju. I šta onda? Njihov život i njihov izbor. To nije moja briga. I nikad nisam ni za jednu pomislila ni rekla joj da je iskompleksirana i nesigurna. Svojim prijateljicama uvijek podižem samopouzdanje kad imaju loš dan, a i one meni. A onda se nađe jedno muško koje je u stanju prosut toliko verbalnog proljeva po ženskom rodu.
Ne znam, jel to mizoginija ili šta?
spanac
Inače, s obzirom koliko voliš govorit da su žene bezobrazne jedna prema drugoj, na ovom forumu sam najviše uvreda i poniženja na račun žena pročitala upravo od tebe. S druge strane, ništa slično nisam pročitala ni od jedne forumašice. Toliko o "ženskoj zlobi i ljubomori".
Mene boli kurac kako koja žena izgleda i šta nosi na sebi. Ako se oće sređivat, nek se sređuje. Bile su cure koje su u srednju školu dolazile kao da idu na modnu reviju. I šta onda? Njihov život i njihov izbor. To nije moja briga. I nikad nisam ni za jednu pomislila ni rekla joj da je iskompleksirana i nesigurna. Svojim prijateljicama uvijek podižem samopouzdanje kad imaju loš dan, a i one meni. A onda se nađe jedno muško koje je u stanju prosut toliko verbalnog proljeva po ženskom rodu.
spanac
somehow I manage
-
Alpha
- Inventar foruma

gospođa Brams wrote:Ja ne znam jel ti ne čitaš post kako treba ili uopće ne shvaćaš šta sam ja napisala.
Mene boli k.... kako koja žena izgleda i šta nosi na sebi. Ako se oće sređivat, nek se sređuje. Bile su cure koje su u srednju školu dolazile kao da idu na modnu reviju. I šta onda? Njihov život i njihov izbor. To nije moja briga. I nikad nisam ni za jednu pomislila ni rekla joj da je iskompleksirana i nesigurna. Svojim prijateljicama uvijek podižem samopouzdanje kad imaju loš dan, a i one meni. A onda se nađe jedno muško koje je u stanju prosut toliko verbalnog proljeva po ženskom rodu.
spanac
pa to su moja neka iskustva , a svasta se desavalo
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬