Mislim da je to zato što su muškarci toliko opsjednuti seksom da ne samo da je većini privlačna fantazija da ih zavede učiteljica, pa uopće ne mogu ni zamisliti da to bude nekakvo negativno iskustvo, nego valjda ne mogu uopće pojmiti da se i muškarca (tj. dječaka) može izmanipulirati na seks, nego eto sigurno je on to htio.Lebowski wrote:Svako malo izleti mi vijest o nekoj nastavnici koja se seksala sa učenikom, više njih, slala golišave fotografije djeci, iskorištavala ih, zvala kući, seksali se u njenoj kući pred djecom, u autu, hotelu...blud, blud, blud.
Komentari na takve vijesti uglavnom pozitivni, tek poneki osude... uvijek isti ebeni komentari, ko ono RIP kada neko umre: Što ja nisam imao takvu nastavnicu...svaka čast...
![]()
![]()
![]()
Kada izađe vijest o muškarcu pedofilu lavina osuda koje se donesu samo na osnovu naslova, nije potrebno ni čitati tekst. Odmah![]()
Zašto je to tako?
Vjerojatno i žene donekle dijele takvo razmišljanje. Zato se često ljudi čude i omalovažavaju muškarce koji su silovani od strane žena, a ima i toga.
Meni je prilično jasno da se u takvim slučajevima učiteljica-učenik, koliko god učenik vjerojatno bio fizički voljan stupiti u seksualne odnose, jednostavno radi o psihičkoj manipulaciji i iskorištavanju pozicije autoriteta.
Iako osoba od 14-15 godina može dati pristanak na seksualni odnos, s razlogom postoje restrikcije što se tiče seksa s maloljetnicima jer to su djeca koja još uvijek u glavi su nezrela i ne shvaćaju točno u što se upuštaju, jer im fali godina i životnog iskustva.
Iskreno gade mi se odrasli ljudi koji se petljaju s maloljetnicima, nebitno kojeg spola, nađite si nekog sebi ravnog pa ga probajte obrlatit
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)