Evo sve dizem ruku i mirisem pazuh

Evo sve dizem ruku i mirisem pazuh
Ma jok, stvarno smrdiJulia-Klara wrote: 16 Apr 2024, 15:35 Mozda je do tvog nosa, ne do njegovog znoja![]()
Ne zezam se. MOj nos je poslije hemoterapija postao hipersenzibilan, i jedva sam za sebe pronasla dezodorans. Nema sta nisam kupovala i probala![]()
Za sad sam "mirna" sa obicnom, klasicnom, tamnoplavom Niveom. I niposto sprej, samo kuglica ili stick. Sprej mi svaki smrdi.
Jesi li mu probala uzimati kristal?
Dašta nego smrde...ko tvorovispacebound wrote: 16 Apr 2024, 15:49Ma jok, stvarno smrdiJulia-Klara wrote: 16 Apr 2024, 15:35 Mozda je do tvog nosa, ne do njegovog znoja![]()
Ne zezam se. MOj nos je poslije hemoterapija postao hipersenzibilan, i jedva sam za sebe pronasla dezodorans. Nema sta nisam kupovala i probala![]()
Za sad sam "mirna" sa obicnom, klasicnom, tamnoplavom Niveom. I niposto sprej, samo kuglica ili stick. Sprej mi svaki smrdi.
Jesi li mu probala uzimati kristal?Al ono kiselo, trepavice otpadaju.
Probat cu taj kristal![]()
Je li i tvoj bio ponosan na svoj muski "miris" i dlakave pazuhevila wrote: 16 Apr 2024, 16:19Dašta nego smrde...ko tvorovispacebound wrote: 16 Apr 2024, 15:49
Ma jok, stvarno smrdiAl ono kiselo, trepavice otpadaju.
Probat cu taj kristal![]()
To je taj period kad hormoni krenu
Ja sam muku mučila sa svojim
Sad je 16-ta godina i pomalo popušta
Obrati paznju na peglanje majica ispod pazuha
Malo jače prepeglaj
Druga stvar...mozes mu malo 3 postotnog hidrogen peroksida staviti na vatu pa da drzi par minuta ispod pazuha (povremeno)
Samo pazi na odjecu...daj mu neku staru majicu jer ce hidrogen izbjeliti
Sto se dezodoransa tiče ja nisam uspjela pronaći nesto učinkovito...tako da ti je to sve isto
Al opet dok je bio mladi bas sam i gledala da mu ne kupujem ništa previše agresivno
Ovi kristali su ok
Uglavnom...izdrži![]()
Pa nije, meni bas poprilicno traje ovaj stick
Pa i nije bas jer su ga braća maltretirala sa timspacebound wrote: 16 Apr 2024, 16:25Je li i tvoj bio ponosan na svoj muski "miris" i dlakave pazuhevila wrote: 16 Apr 2024, 16:19
Dašta nego smrde...ko tvorovi
To je taj period kad hormoni krenu
Ja sam muku mučila sa svojim
Sad je 16-ta godina i pomalo popušta
Obrati paznju na peglanje majica ispod pazuha
Malo jače prepeglaj
Druga stvar...mozes mu malo 3 postotnog hidrogen peroksida staviti na vatu pa da drzi par minuta ispod pazuha (povremeno)
Samo pazi na odjecu...daj mu neku staru majicu jer ce hidrogen izbjeliti
Sto se dezodoransa tiče ja nisam uspjela pronaći nesto učinkovito...tako da ti je to sve isto
Al opet dok je bio mladi bas sam i gledala da mu ne kupujem ništa previše agresivno
Ovi kristali su ok
Uglavnom...izdrži![]()
Probat cu sad prvo s ovim kristalima, ali cu i ostale savjete zapamtiti. Hvala![]()
Pa to i jest, da se ne kupa, ne vodi racuna, pa ok. Mislim, i ne vodi on racuna, za sad ga ja tjeram, tako cu mu i stvorit naviku. Obavezno moram provjeravat je li majicu stavio na pranje. Inace ode ona u ormarvila wrote: 16 Apr 2024, 16:29Pa i nije bas jer su ga braća maltretirala sa timspacebound wrote: 16 Apr 2024, 16:25
Je li i tvoj bio ponosan na svoj muski "miris" i dlakave pazuhe
Probat cu sad prvo s ovim kristalima, ali cu i ostale savjete zapamtiti. Hvala![]()
Tuširaj se!!!!!
Al fakat se bas tušira i pazi i presvlači se non stop (za moj status dezurnog perača i previse)