Kad smo već kod gotivljenja, bilo bi dobro da u svakom narodu ima puno takvih osoba, pa ne bi ni bilo ovakvih gadosti.
Ja mislim da nije ni većina, ali je broj popriličan. U svom prošlom postu, sam to označio kao fašizam i zbilja, mnoge bi stvari bile bolje kad bi se napravila jasna distanca od tih likova.MORENA wrote:Uzas, uzas, kad vidjoh KAKO JE CELA SRBIJA potrcala na teren. Teroristi.
Ah ne, to su bili Huligani.
Mislim, nisu svi srbi huligani, ali vecina jeste.
Niti će Srbija propasti, niti će joj se nešto ružno desiti ako se to uradi.
To je došlo iz srpskih medija i o tome ti govorim bona.Ps. Behko, bart premijera je sam demantovao da su ga priveli. To je neko skocio da okrivi bilo koga na brzinu.
Mašta nekog nacionaliste učinila je da je brat tog premijera huligan i to u najmanju ruku.
Na tu vijest, prvenstveno nasijedaju Srbi. Slijedi novi talas negodovanja i generaliziranja, a u kontekstu kojeg sam pominjao u prethodnom postu. Dakle, kriva percepcija prema nekom narodu u cjelosti i dovoljna je sitnica da se to ispolji.
Baš tako.Al ovaj je primer odlican da se vidi pravo lice ljudi, da nasedaju na svasta.
Ne sumnjam u dobre namjere Mitrovića. Tu su Albanci skočili otimati zastavu, i sranje je moglo da počne. Međutim, po pravilo igrač ne smije dirati te predmete koji se nađu u prostoru predviđenom za igru, pa će se Albanci prati da su to shvatili kao provokaciju.Meni licno su fudbaleri Srbije i Albanije bili korektni, sto se i videlo. Mozda je Xhaka bio preemotivan, al situacija je ionako paprena. Mitrovic je ok reagovao.
Sukanje se odnosi na onaj dio koji je i napravio problem. Oni to tako osjete i tu je fazon.Ja kao srpkinja se ne osecam kao da su nam albanci "suknuli".
Naravno. Drakonska kazna za ovo. Ali oni su to učinili planski, jer su znali kakva će biti reakcija, pa će proći nešto bolje od Srbije. To nam govori da Albanci ne odustaju od svog programa, s tim da ga rade smišljenije i dobro prođu. Ne furaju se na ratobornost, nego se može reći da oni svoje ciljeve, ostvaruju na isti način kao i nacionalisti u Škotskoj, Kataloniji i sl.MORENA wrote:I naravno za osuditi je drona sa zastavom. Meni tu nema nista smesno i volela bi da znam kakve bi bile reakcije da se pojavi jedna takva srpska drona.
Jao.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)