ma joj te teritorijalne pretenzije su mi fakat najveća debilana ... davno sam tu napisao, da je moje samo ono što je u katastru potpisano mojim imenom i prezimenom ostalo su priče za maloumnike, otrovane politikantstvom ....
Velika Srbija
Moderator: Krokodil Behko
Re: Evo šta je tačno bilo na zastavi koja je izazvala tuču
Da crtam još veću
ma joj te teritorijalne pretenzije su mi fakat najveća debilana ... davno sam tu napisao, da je moje samo ono što je u katastru potpisano mojim imenom i prezimenom ostalo su priče za maloumnike, otrovane politikantstvom ....
Habibti, ya nour el - ain... 
svaka promijena granica ne može kod nas bez rata.... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
a gdje moželaganini wrote:svaka promijena granica ne može kod nas bez rata....
naš je problem, što imamo jaku želju mijenjati granice ..... dok su glave pritom jako ograničene
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 843 times
- Status: Offline
Politička prepucavanja na utakmicama su mi bezveze, ali neka im, neka i njih malo netko podjebava, dosta je njihovih provokacija
somehow I manage
biće opet po srbima to je neupitno...ali ljudski svi bi mi popizdili da netko to nama napravi..eto ja nebi možda da mi njemci puste njihovu 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
@storm & @greeny:
Ma sta ja znam, Slovenija ko Slovenija. Jeste mala, 20273km2 ali ima sve ukljucujuci i izlaz na more, plus sto je nacionalno prilicno monolitna = stabilna. Ja ponekad isto tako pomislim da bi bilo najbolje da i mi Bosnjaci sredimo sebi jednu "sloveniju" sa povezanom teritorijom i izlazom na more i da gledamo svoga posla.. Samo u tu nasu sloveniju je pod moranje da udje istocna Bosna, a narocito Srebrenica i tako to.. Ponekad mi stvarno "pukne film"..
Ma sta ja znam, Slovenija ko Slovenija. Jeste mala, 20273km2 ali ima sve ukljucujuci i izlaz na more, plus sto je nacionalno prilicno monolitna = stabilna. Ja ponekad isto tako pomislim da bi bilo najbolje da i mi Bosnjaci sredimo sebi jednu "sloveniju" sa povezanom teritorijom i izlazom na more i da gledamo svoga posla.. Samo u tu nasu sloveniju je pod moranje da udje istocna Bosna, a narocito Srebrenica i tako to.. Ponekad mi stvarno "pukne film"..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
dobro veliš..zapadna hrvatskoj 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Ma utopija je i jedno i drugo..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Pa oni su bar davno rekli da su za Evropu bez granica.
Cela Evropa, jedna država - veljika Aljbanija
Cela Evropa, jedna država - veljika Aljbanija
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Samo što bi ta tvoja država bila okružena jednom Hrvatskom, jednom Srbijom, drugom Hrvatskom i drugom Srbijom i ne bi više bila država Slovenija nego država Lesoto ili eventualno Izrael sa tim izlazom na more.Melek wrote:@storm & @greeny:
Neka nama ovako ovih naših granica. Jedino Sandžak i Boka Kotorska u budućnosti. I ako bude ko šta htio prodati.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
-
Spanac_113
- Inventar foruma

karta prikazuje veliko-bosanske aspiracije, prljavi san odredjenih slojeva u bih koji ne prezaju cak ni od prijetnji prituzbe UN-u ne bi li ga ostvarili. u nekim krugovima se otvoreno zvecka priborom za jelo i casicama domace sljive 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Poklonili smo Hrvatskoj cijelu Dalmaciju 

-
Spanac_113
- Inventar foruma

i oni su je kasnije poklonili talijanima. niko ih neceKrokodil Behko wrote:Poklonili smo Hrvatskoj cijelu Dalmaciju![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Kasnije su ipak natjerali Hrvatsku da ih primi.Spanac_113 wrote:i oni su je kasnije poklonili talijanima. niko ih neceKrokodil Behko wrote:Poklonili smo Hrvatskoj cijelu Dalmaciju![]()
To im je bio uvjet da se učlane u EU. Čak ni Srbi nisu htjeli da to sve oslobode.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Velika Crna Gora pomrsiće konce i Velikoj Albaniji i Velikoj Srbiji

PODGORICA - Nakon što je posljednjih dana Balkan zapljusnuo talas raznih ideologija, koji je probudio duhove prošlosti, a koji je zasnovan na crtanju novih granica država, društvenim mrežama kruži i karta Velike Crne Gore.
Sudeći po "novim" granicama, Velika Crna Gora pomrsiće konce i Velikoj Albaniji i Velikoj Srbiji.
Tako se u okviru Velike Crne Gore našao dobar dio susjedne Albanije, Srbije (bez Vojvodine), Kosova, Makedonije i Bugarske. "Ideolozi" su Velikoj Crnoj Gori pripojili i Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, dio Mađarske i Austrije, ali i Francuske.
U okviru Velike Crne Gore je i dobar dio Italije. Karta je na društvenim mrežama izazvala šaljive komentare, pa tako pojedini "sanjaju" da brodska linija Bar-Bari jednog dana postane lokalna linija.
I dok su se neki pitali zašto je Švajcarska ostala "izvan" granica Velike Crne Gore, drugi su šaljivo odgovorili: "Zato što puno rade". Neki su imali i "veće" teritorijalne pretenzije, pa su izrazili želju da se Velika Crna Gora spoji s bratskom Grčkom. , objavila je RTCG.
Bilo je i zamjerki što je Lovćenac, inače grad u Vojvodini s najvećim brojem Crnogoraca u Srbiji, ostao izvan granica Velike Crne Gore.

PODGORICA - Nakon što je posljednjih dana Balkan zapljusnuo talas raznih ideologija, koji je probudio duhove prošlosti, a koji je zasnovan na crtanju novih granica država, društvenim mrežama kruži i karta Velike Crne Gore.
Sudeći po "novim" granicama, Velika Crna Gora pomrsiće konce i Velikoj Albaniji i Velikoj Srbiji.
Tako se u okviru Velike Crne Gore našao dobar dio susjedne Albanije, Srbije (bez Vojvodine), Kosova, Makedonije i Bugarske. "Ideolozi" su Velikoj Crnoj Gori pripojili i Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, dio Mađarske i Austrije, ali i Francuske.
U okviru Velike Crne Gore je i dobar dio Italije. Karta je na društvenim mrežama izazvala šaljive komentare, pa tako pojedini "sanjaju" da brodska linija Bar-Bari jednog dana postane lokalna linija.
I dok su se neki pitali zašto je Švajcarska ostala "izvan" granica Velike Crne Gore, drugi su šaljivo odgovorili: "Zato što puno rade". Neki su imali i "veće" teritorijalne pretenzije, pa su izrazili želju da se Velika Crna Gora spoji s bratskom Grčkom. , objavila je RTCG.
Bilo je i zamjerki što je Lovćenac, inače grad u Vojvodini s najvećim brojem Crnogoraca u Srbiji, ostao izvan granica Velike Crne Gore.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
vratit cemo mi ove granice opet,ovi "hrvati" iz Juzne Bosne su jako nezahvalniKrokodil Behko wrote:Poklonili smo Hrvatskoj cijelu Dalmaciju
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
"kuljtura se siri na sve strane, svi sljobodno po zemlji idemo, al veljike pamtit cemo daneeeee...." :
Grčki ambasador u Tirani uputio demarš albanskoj vladi
Tanjug | 17. 10. 2014. - 12:47h
Grčka vlada je danas saopštila da je njen ambasador u Tirani Leonidas Rokanas uputio demarš albanskom ministarstu spoljnih poslova zbog napada albanskih nacionalista na pripadnike grčke manjine u Albaniji posle prekinute fudbalske utakmice Albanije i Srbije u Beogradu.
Ministarstvo spoljnih poslova Grčke saopštava da se od albanskih vlasti traži da osude incidente koji su se dogodili nad pripadnicima grčke manjine u selu Dervičan, u blizini granice dve zemlje.
"Prema uputstvu potpresednika Vlade i šefa diplomatije Evengelosa Venizelosa, grčki ambasador u Tirani je uputio demarš albanskom ministarstvu spoljnih poslova u kome traži od albanskih vlasti da osude incidente protiv grčke manjine u Albaniji posle prekida utakmice Srbija-Albanija", navodi se u saopštenju.
Ambasador Rokanas je, takođe, zatražio od zvanične Tirane da preduzme sve neophodne mere kako bi se pronašli, uhapsili i kaznili oni koji su odgovorni za napad, kao i da zaštiti grčku nacionalnu manjinu uoči predstojećeg obeležavanja Dana nezavisnosti Grčke, 28. oktobra.
"Ambasador je preneo ogromnu zabrinutost Grčke zbog sličnih napada na miroljubivu grčku manjinu koji predstavljaju prepreku u evropskoj perspektivi Albanije", navodi se dalje.
Ministarstvo u Atini takođe upozorava da "napadi ekstremista i nacionalista sigurno slabe evropsku perspektivu te zemlje", kao i da "bude sećanje na prošlost Balkana koju sve zemlje regiona moraju da ostave iza sebe u cilju dobrobiti zajedničke evropske budućnosti".
Kako su izvestili grčki mediji posle prekida fudbalske utakmice, oko 100 osoba sa albanskim zastavama i transparentima sa nacionalističkim porukama u selu Dervičani, u okrugu Đirokastro, u neposrednoj blizini sa Grčkom, počelo je da lomi izloge prodavnica i parkirane automobile, sve dok ih nije zaustavila policija.
Nasilje je izbilo nekoliko sati posle prekida utakmice u Beogradu, do kojeg je došlo pošto je na stadion dronom spuštena zastava sa ucrtanom mapom takozvane "velike Albanije", kojom su bili obuhvaćeni delovi teritorija Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke.
Poznam taj narod,prilicno....

Grčki ambasador u Tirani uputio demarš albanskoj vladi
Tanjug | 17. 10. 2014. - 12:47h
Grčka vlada je danas saopštila da je njen ambasador u Tirani Leonidas Rokanas uputio demarš albanskom ministarstu spoljnih poslova zbog napada albanskih nacionalista na pripadnike grčke manjine u Albaniji posle prekinute fudbalske utakmice Albanije i Srbije u Beogradu.
Ministarstvo spoljnih poslova Grčke saopštava da se od albanskih vlasti traži da osude incidente koji su se dogodili nad pripadnicima grčke manjine u selu Dervičan, u blizini granice dve zemlje.
"Prema uputstvu potpresednika Vlade i šefa diplomatije Evengelosa Venizelosa, grčki ambasador u Tirani je uputio demarš albanskom ministarstvu spoljnih poslova u kome traži od albanskih vlasti da osude incidente protiv grčke manjine u Albaniji posle prekida utakmice Srbija-Albanija", navodi se u saopštenju.
Ambasador Rokanas je, takođe, zatražio od zvanične Tirane da preduzme sve neophodne mere kako bi se pronašli, uhapsili i kaznili oni koji su odgovorni za napad, kao i da zaštiti grčku nacionalnu manjinu uoči predstojećeg obeležavanja Dana nezavisnosti Grčke, 28. oktobra.
"Ambasador je preneo ogromnu zabrinutost Grčke zbog sličnih napada na miroljubivu grčku manjinu koji predstavljaju prepreku u evropskoj perspektivi Albanije", navodi se dalje.
Ministarstvo u Atini takođe upozorava da "napadi ekstremista i nacionalista sigurno slabe evropsku perspektivu te zemlje", kao i da "bude sećanje na prošlost Balkana koju sve zemlje regiona moraju da ostave iza sebe u cilju dobrobiti zajedničke evropske budućnosti".
Kako su izvestili grčki mediji posle prekida fudbalske utakmice, oko 100 osoba sa albanskim zastavama i transparentima sa nacionalističkim porukama u selu Dervičani, u okrugu Đirokastro, u neposrednoj blizini sa Grčkom, počelo je da lomi izloge prodavnica i parkirane automobile, sve dok ih nije zaustavila policija.
Nasilje je izbilo nekoliko sati posle prekida utakmice u Beogradu, do kojeg je došlo pošto je na stadion dronom spuštena zastava sa ucrtanom mapom takozvane "velike Albanije", kojom su bili obuhvaćeni delovi teritorija Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke.
Poznam taj narod,prilicno....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Da vidimo, kakva je situacija s albanskom manjinom u Grčkoj 
Zlata vrijedno
Dušan ni propalu Grčku nije mogao zauzeti bez Albanaca

Prve migracije Albanaca u Epir počele su krajem 13. i početkom 14. stoljeća. U prvim desetljećima 14. st., pojedini albanski klanovi postali su bizantski plaćenici u Epiru i Tesaliji. [2] Najveći val migracije se dogodio od 1340-ih do 1350-ih kad su pojedini albanski plemenski klanovi podržali uspješne srpske napade na bizantske posjede u sjevernoj Grčkoj.
Zlata vrijedno
Dušan ni propalu Grčku nije mogao zauzeti bez Albanaca
I šta kažu Grci? Neko ih ugrožava?Pri kraju 19. i početkom 20. st., velik dio Čama muslimana iselio se u Tursku. To se osobito pojačalo, kad je veći dio Epira postao sastavni dio Kraljevine Grčke, a Čami postali nacionalna manjina (to se odnosilo samo na muslimane, kršćanske Čame su Grci držali za Grke). Drugi veliki val iseljavanja muslimanskih Čama zbio se za velike razmjene stanovništva između Turske i Grčke nakon Grčko-turskog rata 1919.-1922.
Dobar dio Čama iz Čamerije surađivao je za vrijeme okupacije tog dijela Grčke tijekom Drugog svjetskog rata s talijanskim i njemačkim okupacijskim snagama, ili je pak sudjelovao u albanskoj civilnoj upravi koja je uspostavljena uz pomoć talijanske vojske.
Zbog toga je velik dio Čama, nakon oslobođenja Grčke 1944. protjeran u Albaniju, na njih je pala kolektivna anatema krivnje za kolaboraciju s okupatorima Grčke.
Loše su prošli i oni Čami koji su surađivali s ljevičarskim ELAS-om za vrijeme Grčkog građanskog rata i oni su morali napustiti Čameriju nakon poraza ELAS-a 1949. i pobjeći u Albaniju.
Odmah nakon Drugog svjetskog rata, čamski iseljenici u Albaniji pokušali su osnovati udruge koje bi zastupale njihove interese, uspjeli su osnovati Odbor antifašističkih Čama u izbjeglištvu, ali je njegov daljnji rad zabranjen 1947. godine od strane vladajućih komunista.
Danas u Albaniji najveći dio Čama živi u području između Konispola i Sarande, ali Čama i njihovih potomaka koji su raseljeni iz Čamerije nakon II. svjetskog rata ima diljem Albanije, posebice u južnoj Albaniji te Tirani i Draču.
U novije vrijeme nakon demokratskih promjena u Albaniji i pada komunističkog režima 1990-ih, Čami su osnovali vlastitu Stranku pravde i jedinstva (Partia për Drejtësi dhe Integrim) te su na albanskim parlamentarnim izborima u lipnju 2009. godine uspjeli osvojiti 1 zastupničko mjesto.
Čami traže povratak u Grčku i povrat svojih imanja, koje su im grčke vlasti konfiscirale.
Još jedan laserski udarac. Živila paranoja bez granicaAlbanski premijer je i na svom profilu na društvenim mrežama poručio kako bi "normalna Srbija mogla da bude moguća, ako stvarna Srbija shvati da je "Velika Albanija" njena noćna mora, a ne naš projekat".