I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3927 times
Been thanked: 2953 times
Status: Offline

Re: I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

16 Oct 2014, 11:58

vila wrote:
Lebowski wrote:Idete predaleko od teme. Hrvati, Jasenovac i slično nemaju veze sa ovim događajem i mislim da se ima šta pisati i bez toga.
ja ne idem daleko od teme :ooo

spamere upozori :kafa
..prvo utvrditi,ko je spamer... :ćitire
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times

16 Oct 2014, 12:00

drugrankovic wrote:
KOMESAR wrote:
drugrankovic wrote:jesul prvi krenuli da trce na mitrovica guraju ga i udaraju?. jesu. završena priča. behko aj malo do banja luke pa im to pojasni...
Boli a? Licemjerko, nemoj si bezobjazan
To je nebitno,to je kraj,a početak je: "Ubij ,zakolji..."

čuj ubi zakolji? šta sve vi vičete na utakmcama protiv srba?

[ytube][/ytube]

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times

16 Oct 2014, 12:01

drugrankovic wrote:
vila wrote:
drugrankovic wrote:vilo transparent je kad je na ogradama tribine... moram ti reć ne laprdaj... ovo je nešto što prekida utakmicu i perfidna politička s nacional fašističkim parolama koje se spušta s neba na sred terena da prekine utakmicu i u svjet pošalje poruku ostalim separatistima šiptarskim o njihovim ciljevima... vrlo dobro znaš da je ovo zastava velike fašističke albanije (isil u evropi) koja je na toj karti "pregazila " pola Makedonije, Crnu Goru, Srbiju i Grčku međunarodno priznate zemlje... Idi njima pojasni malo tvoju priču koja u sebi prevashodno ima pod jedan netrpeljivost prema srbima... I KO JE KRIV VILI? AKO JE VEĆ U ČARKI SRBIN ODGOOR ĆE BITI JASAN...
druže ne ljuti se
ja sam rekla da je bila provokacija...mudra al provokacija
za ono što se događalo na terenu je odgovorana Srbija...propusti u organizaciji
Ma nije to bila nikakva poruka za svijet nego običan navijački foklor...koji je u takvim tekmama obično prožet nacionalističkim porukama
nije to ništa ni novo,ni strano...
i nemoj odmah praviti žrtvu od Srba..svaki navijač na bilo kojoj strani bi odreagirao na takvu vrstu provokacije
ono što se nije smjelo dogoditi je situacija na terenu

nije obična, jer je spuštana na sred terena polako, i fašistička je gde je pripojeno teritorija medjunarodnih priznatih zemalja... NIJE MALA STVAR! i plus što su krenuli da makljaju igrača koji ju je mirno skinuo i niju je gužvao... šta su tražili dobili su ali to su i hteli...
ovo o međunarodno priznatim zemljama ću preskočit :zubi znaš zašto

a što se tiče tekme...ne znam...ima netko tko će utvrditi kaznu...ja samo kažem kako ja mislim da će biti
puno više bi voljela da su vas pobjedili na tom jna stadionu :ooo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

vila wrote:
drugrankovic wrote:

Kad to kaže potomkinja ustaške države i koji su stotine hiljada civila klali u jasenovcu, treba zaista da se stidimo...
sad bi ja trebala početi sa četnicima?
e pa neću

edit:znala sam da će Hrvati opet ispasti krivci :ooo

tebi su ko i mnogima ovde srbi krivi i pre nego se uzme u pitanju bilo šta... ne možeš poreći da je ta fašistička zastava prekinula utakmicu do tad je igrana... i da su igrači albanije kidisali na mitrovića koji ju je mirno skinuo da se utakmica nastavi... oni su dali izjave da tu svjetinju srbin ne sme taći! to svetinja? to zastava albanije?

pa šta smo trebali da čekamo da padne pa da se oni nakane da podignu njeno visočanstvo... ma daj vilo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

tebi su ko i mnogima ovde srbi krivi i pre nego se uzme u pitanju bilo šta... ne možeš poreći da je ta fašistička zastava prekinula utakmicu do tad je igrana... i da su igrači albanije kidisali na mitrovića koji ju je mirno skinuo da se utakmica nastavi... oni su dali izjave da tu svjetinju srbin ne sme taći! to svetinja? to zastava albanije?

pa šta smo trebali da čekamo da padne pa da se oni nakane da podignu njeno visočanstvo... ma daj vilo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

16 Oct 2014, 12:03

vila wrote:
drugrankovic wrote:jesul prvi krenuli da trce na mitrovica guraju ga i udaraju?. jesu. završena priča. behko aj malo do banja luke pa im to pojasni...
Boli a? Licemjerko, nemoj si bezobjazan
Srbija će dobit veću kaznu i treba
je li bila provokacija...je..vrlo mudra provokacija ali provokacija..authentic :zubi

a za situaciju na tereni je odgovorna Srbija...navijači na terenu,zaštitari se tuku...kazna za Srbiju
Albanci će dobiti za transparent...i eto

a što se tiče Srba...ima jedna tekma između Hrvatske i tada SRJ gdje igrač Srbije nakon pogotka oponaša pucanje po publici i to domaćoj publici
nitko mu nije upao na teren...
Draga moja vilo.,
u gledalištu nije bilo navijača Albanije.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

16 Oct 2014, 12:06

drugrankovic wrote:vilo transparent je kad je na ogradama tribine... moram ti reć ne laprdaj... ovo je nešto što prekida utakmicu i perfidna politička s nacional fašističkim parolama koje se spušta s neba na sred terena da prekine utakmicu i u svjet pošalje poruku ostalim separatistima šiptarskim o njihovim ciljevima... vrlo dobro znaš da je ovo zastava velike fašističke albanije (isil u evropi) koja je na toj karti "pregazila " pola Makedonije, Crnu Goru, Srbiju i Grčku međunarodno priznate zemlje... Idi njima pojasni malo tvoju priču koja u sebi prevashodno ima pod jedan netrpeljivost prema srbima... I KO JE KRIV VILI? AKO JE VEĆ U ČARKI SRBIN ODGOOR ĆE BITI JASAN...
U sred Beograda s neba Albanci napadaju.Sramota!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

16 Oct 2014, 12:08

vilo ispričavam se za ono "ne laprdaj" i ako sam naglasio da...

šta kažeš na ovo "ispričavam" ? :D i hrvatski umjem a :D

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

16 Oct 2014, 12:34

drugrankovic wrote:vilo ispričavam se za ono "ne laprdaj" i ako sam naglasio da...

šta kažeš na ovo "ispričavam" ? :D i hrvatski umjem a :D
isprika prihvaćena, znao sam da si malo i naš :hihi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

16 Oct 2014, 12:36

primio je malo hrvatskog izgleda :D

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

16 Oct 2014, 14:20

pocela nesto pisat pa izbrisa... budalu nit jebat, nit kuci vodit :kokice
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

16 Oct 2014, 15:40

IBRINA GEOPOLITIČKA ANALIZA: "Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina"

Image

"Najbolji fudbaler Paris Saint Germaina i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović izjavio je da Kosovo nije srpska zemlja", šokiran je tabloid 'Kurir' nazivajući Ibrinu izjavu 'Žestokom provokacijom'.

"Pojedini albanski mediji prenijeli su izjavu popularnog Ibre, koji nije želio da komentariše dešavanja na meču kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije, koja je prije dva dana prekinuta u Beogradu u 42. minutu. Međutim, švedski fudbaler je odgovorio na pitanje šta misli da li je Kosovo srpsko", piše 'Kurir' te prenosi Ibrahimovićevu izjavu:

"Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina", ironično je izjavio Ibrahimović, koji je, potcrtava 'Kurir', inače dosta popularan u Srbiji. Njegovu izjavu prenijeli su brojni tabloidi u Srbiji.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

16 Oct 2014, 16:22

njegovo mišljenje, al što majku svoju mješa... i dalje ti ibro davaj golove i budi odličan želim ti sve najbolje... nema veze što kao bošnjak držiš stav protiv srbije... samo ti rokaj golove i da ove godine sjebeš više onog mesija i ronalda kako to ne bi preraslo u kompleks

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

16 Oct 2014, 17:20

Dobro su Srbi živu glavu izvukli. :oo

Image
Samo sabura

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

16 Oct 2014, 17:37

Bilo kako bilo, Srbija kriva za incident.
Znajući riziko, oni namjerno nisu imali obezbjeđenje primjerno prostoru i vremenu.
Po mojoj ocjeni je više redarstvenika na utakmici između CZ i Partizana, nego li na ovoj utakmici i to mnogo govori o kvazi incidentu.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

16 Oct 2014, 17:44

Novi srpski 'heroj' iznenadio izjavom nakon nereda!

Srpski mediji slave Stefana Mitrovića, nogometaša koji je prvi skinuo zastavu 'Velike Albanije' koja je letjelicom na daljinsko upravljanje lebdjela iznad stadiona Partizana na utakmici Srbije i Albanije.

Image
"Vidio sam na raznim stranicama, forumima i društvenim mrežama da me tretiraju kao junaka, ali ne bih to potencirao. Moj čin je bio isključivo sportski i smatram da sam napravio ono što bi učinio svaki profesionalni nogometaš na svijetu. Sudac je prekinuo utakmicu zbog tog helikoptera i želio sam da ga dohvatim i predam četvrtom sucu kako bismo nastavili igrati nogomet", kazao je Stefan Mitrović.
Nakon što su se tenzije dizale danima, a sve eksplodiralo na terenu i tribinama, lijepo je vidjeti da postoje i hladne glave, koje su samo željele igrati nogomet. Na pitanje da li je cilj Albanaca bio isprovocirati prekid, Mitrović je za Kurir rekao:

"Uopće ne bih ulazio koji je bio njihov cilj. Mi smo na terenu pokazali da smo kvalitetni i uvjeren sam da bismo pobijedili da je utakmica odigrana do kraja. Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo i utakmica je prekinuta."

UEFA će 23. listopada donijeti odluku, a zasad se zna da Srbe će krovna nogometna udruga istražiti Srbe po pet točaka, a Albance za 'samo' dva grijeha.

Sportski.net|D. J.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

16 Oct 2014, 23:14

Šimunić napao Josipovića: Hoćete li reagirati na vrijeđanje Hrvata u Beogradu?

Image

Prije nekoliko dana predsjednik HNS-a Davor Šuker prozvao je čelne ljude države zbog toga što ne dolaze na utakmice hrvatske reprezentacije, a vrlo brzo odgovorio mu je predsjednik Ivo Josipović.

Odlaskom na utakmicu gdje postoji visoki rizik od nacionalizma, rasizma, izgreda, predsjednik šalje krivu poruku. Ja silno volim i cijenim našu nogometnu reprezentaciju i sretan sam kad pobijedi, a vrlo rado ću doći na utakmicu kada gospodin Šuker i nogometni savez ispune ono što su i meni obećali da će učiniti. Dakle, kad srede stanje u organizaciji, da svima koji dođu na stadion bude ugodno – objasnio je predsjednik države. Ta izjava bila je povod da se oglasi i bivši hrvatski reprezentativac Josip Šimunić, koji je u reprezentativnu mirovinu otišao nakon što ga je Fifa suspendirala na deset utakmica zbog skandiranja "Za dom".

Šimunić se predsjedniku države oglasio pismom koje je preneseno na Facebook stranici "Potpora Josipu Šimuniću".

U njemu se nogometaš Dinama oštro obrušio na Josipovića, a pismo prenosimo u cijelosti.

"Zašto je vama, predsjedniče Republike Hrvatske, neugodno doći na stadion?

Je li to zbog domoljubnih pozdrava "U boj, u boj" i "Za dom" ili vam je neugodno zbog paljenja hrvatske zastave u prisustvu, sad već bivšeg, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića? Je li i on slao krivu poruku svojim dolaskom na utakmicu Srbija-Hrvatska u Beogradu 6.9.2013.?

Zašto se Vi, predsjedniče Republike Hrvatske, konkretnije niste pozabavili izgredima poput već navedenog paljenja hrvatske zastave u Beogradu na stadionu Marakana i vrijeđanja hrvatskih igrača i navijača uvredljivim transparentima i povicima?

Zašto niste reagirali o incidentima u Vukovaru za vrijeme europskog košarkaškog prvenstva za juniore u Vukovaru, ni o incidentu kada je vođa "vukovarskih Grobara", ali i djelatnik vukovarske policije išarao autobus GNK Dinama u kojemu je momčad došla na memorijalni nogometni turnir u spomen na generala Blagu Zadru?

Hoćete li reagirati na sinoćnje skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata?" stoji u priopćenju.

(Vijesti.ba/Večernji.hr)

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

16 Oct 2014, 23:19

joe uklizava opet :D.

neka :ok lignja crvena ne zaslužuje bolje

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

17 Oct 2014, 06:38

Najrealnija i najpravednija opcija... negdje na Islandu :oo

Moguće i bez gledalaca
Srbija i Albanija ponovo na neutralnom terenu?

Piše: M. Maksimović

Reprezentacije Srbije i Albanije igrat će novu utakmicu na neutralnom terenu. Tako za sada između ostalog pišu mediji u Srbiji iako će konačan epilog prekinuta utakmica dobiti tek narednog četvrtka, 23. oktobra kada će se sastati Disciplinska komisija UEFA-e.

Nezvanično, sada se spominje eventualno odigravanje nove utakmice i to na neutralnom terenu, možda čak i bez gledalaca kako bi se mogućnost za eventualne nove incidente svela na minimum.

Jedan od razloga zbog kojeg bi se UEFA mogla odlučiti za ovaj korak leži u činjenici da su oba saveza kriva, odnosno da su oba napravila grube propuste, zbog čega moraju da snose sankcije. Iz tih razloga, skoro je nerealna opcija da jedna od dvije selekcije dobije utakmicu službenim rezultatom (3:0), jer bi na taj način bila praktično nagrađena umjesto da bude kažnjena, što UEFA nikako ne želi " pišu mediji u Srbiji.

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

17 Oct 2014, 08:58

moj prijedlog je da idu u Tursku igrat,tamo je fina klima i neutralno za oboje :pusi
:valja

Locked

Return to “Kontejner”