..prvo utvrditi,ko je spamer...vila wrote:ja ne idem daleko od temeLebowski wrote:Idete predaleko od teme. Hrvati, Jasenovac i slično nemaju veze sa ovim događajem i mislim da se ima šta pisati i bez toga.![]()
spamere upozori
I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
- Status: Offline
Re: I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
drugrankovic wrote:KOMESAR wrote:To je nebitno,to je kraj,a početak je: "Ubij ,zakolji..."drugrankovic wrote:jesul prvi krenuli da trce na mitrovica guraju ga i udaraju?. jesu. završena priča. behko aj malo do banja luke pa im to pojasni...
Boli a? Licemjerko, nemoj si bezobjazan
čuj ubi zakolji? šta sve vi vičete na utakmcama protiv srba?
[ytube][/ytube]
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
ovo o međunarodno priznatim zemljama ću preskočitdrugrankovic wrote:vila wrote:druže ne ljuti sedrugrankovic wrote:vilo transparent je kad je na ogradama tribine... moram ti reć ne laprdaj... ovo je nešto što prekida utakmicu i perfidna politička s nacional fašističkim parolama koje se spušta s neba na sred terena da prekine utakmicu i u svjet pošalje poruku ostalim separatistima šiptarskim o njihovim ciljevima... vrlo dobro znaš da je ovo zastava velike fašističke albanije (isil u evropi) koja je na toj karti "pregazila " pola Makedonije, Crnu Goru, Srbiju i Grčku međunarodno priznate zemlje... Idi njima pojasni malo tvoju priču koja u sebi prevashodno ima pod jedan netrpeljivost prema srbima... I KO JE KRIV VILI? AKO JE VEĆ U ČARKI SRBIN ODGOOR ĆE BITI JASAN...
ja sam rekla da je bila provokacija...mudra al provokacija
za ono što se događalo na terenu je odgovorana Srbija...propusti u organizaciji
Ma nije to bila nikakva poruka za svijet nego običan navijački foklor...koji je u takvim tekmama obično prožet nacionalističkim porukama
nije to ništa ni novo,ni strano...
i nemoj odmah praviti žrtvu od Srba..svaki navijač na bilo kojoj strani bi odreagirao na takvu vrstu provokacije
ono što se nije smjelo dogoditi je situacija na terenu
nije obična, jer je spuštana na sred terena polako, i fašistička je gde je pripojeno teritorija medjunarodnih priznatih zemalja... NIJE MALA STVAR! i plus što su krenuli da makljaju igrača koji ju je mirno skinuo i niju je gužvao... šta su tražili dobili su ali to su i hteli...
a što se tiče tekme...ne znam...ima netko tko će utvrditi kaznu...ja samo kažem kako ja mislim da će biti
puno više bi voljela da su vas pobjedili na tom jna stadionu
- drugrankovic
- Inventar foruma

vila wrote:sad bi ja trebala početi sa četnicima?drugrankovic wrote:
Kad to kaže potomkinja ustaške države i koji su stotine hiljada civila klali u jasenovcu, treba zaista da se stidimo...
e pa neću
edit:znala sam da će Hrvati opet ispasti krivci
tebi su ko i mnogima ovde srbi krivi i pre nego se uzme u pitanju bilo šta... ne možeš poreći da je ta fašistička zastava prekinula utakmicu do tad je igrana... i da su igrači albanije kidisali na mitrovića koji ju je mirno skinuo da se utakmica nastavi... oni su dali izjave da tu svjetinju srbin ne sme taći! to svetinja? to zastava albanije?
pa šta smo trebali da čekamo da padne pa da se oni nakane da podignu njeno visočanstvo... ma daj vilo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

tebi su ko i mnogima ovde srbi krivi i pre nego se uzme u pitanju bilo šta... ne možeš poreći da je ta fašistička zastava prekinula utakmicu do tad je igrana... i da su igrači albanije kidisali na mitrovića koji ju je mirno skinuo da se utakmica nastavi... oni su dali izjave da tu svjetinju srbin ne sme taći! to svetinja? to zastava albanije?
pa šta smo trebali da čekamo da padne pa da se oni nakane da podignu njeno visočanstvo... ma daj vilo...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Draga moja vilo.,vila wrote:Srbija će dobit veću kaznu i trebadrugrankovic wrote:jesul prvi krenuli da trce na mitrovica guraju ga i udaraju?. jesu. završena priča. behko aj malo do banja luke pa im to pojasni...
Boli a? Licemjerko, nemoj si bezobjazan
je li bila provokacija...je..vrlo mudra provokacija ali provokacija..authentic![]()
a za situaciju na tereni je odgovorna Srbija...navijači na terenu,zaštitari se tuku...kazna za Srbiju
Albanci će dobiti za transparent...i eto
a što se tiče Srba...ima jedna tekma između Hrvatske i tada SRJ gdje igrač Srbije nakon pogotka oponaša pucanje po publici i to domaćoj publici
nitko mu nije upao na teren...
u gledalištu nije bilo navijača Albanije.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
U sred Beograda s neba Albanci napadaju.Sramota!drugrankovic wrote:vilo transparent je kad je na ogradama tribine... moram ti reć ne laprdaj... ovo je nešto što prekida utakmicu i perfidna politička s nacional fašističkim parolama koje se spušta s neba na sred terena da prekine utakmicu i u svjet pošalje poruku ostalim separatistima šiptarskim o njihovim ciljevima... vrlo dobro znaš da je ovo zastava velike fašističke albanije (isil u evropi) koja je na toj karti "pregazila " pola Makedonije, Crnu Goru, Srbiju i Grčku međunarodno priznate zemlje... Idi njima pojasni malo tvoju priču koja u sebi prevashodno ima pod jedan netrpeljivost prema srbima... I KO JE KRIV VILI? AKO JE VEĆ U ČARKI SRBIN ODGOOR ĆE BITI JASAN...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma

vilo ispričavam se za ono "ne laprdaj" i ako sam naglasio da...
šta kažeš na ovo "ispričavam" ?
i hrvatski umjem a 
šta kažeš na ovo "ispričavam" ?
isprika prihvaćena, znao sam da si malo i našdrugrankovic wrote:vilo ispričavam se za ono "ne laprdaj" i ako sam naglasio da...
šta kažeš na ovo "ispričavam" ?i hrvatski umjem a
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
pocela nesto pisat pa izbrisa... budalu nit jebat, nit kuci vodit 

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

IBRINA GEOPOLITIČKA ANALIZA: "Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina"

"Najbolji fudbaler Paris Saint Germaina i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović izjavio je da Kosovo nije srpska zemlja", šokiran je tabloid 'Kurir' nazivajući Ibrinu izjavu 'Žestokom provokacijom'.
"Pojedini albanski mediji prenijeli su izjavu popularnog Ibre, koji nije želio da komentariše dešavanja na meču kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije, koja je prije dva dana prekinuta u Beogradu u 42. minutu. Međutim, švedski fudbaler je odgovorio na pitanje šta misli da li je Kosovo srpsko", piše 'Kurir' te prenosi Ibrahimovićevu izjavu:
"Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina", ironično je izjavio Ibrahimović, koji je, potcrtava 'Kurir', inače dosta popularan u Srbiji. Njegovu izjavu prenijeli su brojni tabloidi u Srbiji.

"Najbolji fudbaler Paris Saint Germaina i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović izjavio je da Kosovo nije srpska zemlja", šokiran je tabloid 'Kurir' nazivajući Ibrinu izjavu 'Žestokom provokacijom'.
"Pojedini albanski mediji prenijeli su izjavu popularnog Ibre, koji nije želio da komentariše dešavanja na meču kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije, koja je prije dva dana prekinuta u Beogradu u 42. minutu. Međutim, švedski fudbaler je odgovorio na pitanje šta misli da li je Kosovo srpsko", piše 'Kurir' te prenosi Ibrahimovićevu izjavu:
"Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina", ironično je izjavio Ibrahimović, koji je, potcrtava 'Kurir', inače dosta popularan u Srbiji. Njegovu izjavu prenijeli su brojni tabloidi u Srbiji.
- drugrankovic
- Inventar foruma

njegovo mišljenje, al što majku svoju mješa... i dalje ti ibro davaj golove i budi odličan želim ti sve najbolje... nema veze što kao bošnjak držiš stav protiv srbije... samo ti rokaj golove i da ove godine sjebeš više onog mesija i ronalda kako to ne bi preraslo u kompleks
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Bilo kako bilo, Srbija kriva za incident.
Znajući riziko, oni namjerno nisu imali obezbjeđenje primjerno prostoru i vremenu.
Po mojoj ocjeni je više redarstvenika na utakmici između CZ i Partizana, nego li na ovoj utakmici i to mnogo govori o kvazi incidentu.
Znajući riziko, oni namjerno nisu imali obezbjeđenje primjerno prostoru i vremenu.
Po mojoj ocjeni je više redarstvenika na utakmici između CZ i Partizana, nego li na ovoj utakmici i to mnogo govori o kvazi incidentu.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Novi srpski 'heroj' iznenadio izjavom nakon nereda!
Srpski mediji slave Stefana Mitrovića, nogometaša koji je prvi skinuo zastavu 'Velike Albanije' koja je letjelicom na daljinsko upravljanje lebdjela iznad stadiona Partizana na utakmici Srbije i Albanije.

"Vidio sam na raznim stranicama, forumima i društvenim mrežama da me tretiraju kao junaka, ali ne bih to potencirao. Moj čin je bio isključivo sportski i smatram da sam napravio ono što bi učinio svaki profesionalni nogometaš na svijetu. Sudac je prekinuo utakmicu zbog tog helikoptera i želio sam da ga dohvatim i predam četvrtom sucu kako bismo nastavili igrati nogomet", kazao je Stefan Mitrović.
Nakon što su se tenzije dizale danima, a sve eksplodiralo na terenu i tribinama, lijepo je vidjeti da postoje i hladne glave, koje su samo željele igrati nogomet. Na pitanje da li je cilj Albanaca bio isprovocirati prekid, Mitrović je za Kurir rekao:
"Uopće ne bih ulazio koji je bio njihov cilj. Mi smo na terenu pokazali da smo kvalitetni i uvjeren sam da bismo pobijedili da je utakmica odigrana do kraja. Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo i utakmica je prekinuta."
UEFA će 23. listopada donijeti odluku, a zasad se zna da Srbe će krovna nogometna udruga istražiti Srbe po pet točaka, a Albance za 'samo' dva grijeha.
Sportski.net|D. J.
Srpski mediji slave Stefana Mitrovića, nogometaša koji je prvi skinuo zastavu 'Velike Albanije' koja je letjelicom na daljinsko upravljanje lebdjela iznad stadiona Partizana na utakmici Srbije i Albanije.

"Vidio sam na raznim stranicama, forumima i društvenim mrežama da me tretiraju kao junaka, ali ne bih to potencirao. Moj čin je bio isključivo sportski i smatram da sam napravio ono što bi učinio svaki profesionalni nogometaš na svijetu. Sudac je prekinuo utakmicu zbog tog helikoptera i želio sam da ga dohvatim i predam četvrtom sucu kako bismo nastavili igrati nogomet", kazao je Stefan Mitrović.
Nakon što su se tenzije dizale danima, a sve eksplodiralo na terenu i tribinama, lijepo je vidjeti da postoje i hladne glave, koje su samo željele igrati nogomet. Na pitanje da li je cilj Albanaca bio isprovocirati prekid, Mitrović je za Kurir rekao:
"Uopće ne bih ulazio koji je bio njihov cilj. Mi smo na terenu pokazali da smo kvalitetni i uvjeren sam da bismo pobijedili da je utakmica odigrana do kraja. Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo i utakmica je prekinuta."
UEFA će 23. listopada donijeti odluku, a zasad se zna da Srbe će krovna nogometna udruga istražiti Srbe po pet točaka, a Albance za 'samo' dva grijeha.
Sportski.net|D. J.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Šimunić napao Josipovića: Hoćete li reagirati na vrijeđanje Hrvata u Beogradu?

Prije nekoliko dana predsjednik HNS-a Davor Šuker prozvao je čelne ljude države zbog toga što ne dolaze na utakmice hrvatske reprezentacije, a vrlo brzo odgovorio mu je predsjednik Ivo Josipović.
Odlaskom na utakmicu gdje postoji visoki rizik od nacionalizma, rasizma, izgreda, predsjednik šalje krivu poruku. Ja silno volim i cijenim našu nogometnu reprezentaciju i sretan sam kad pobijedi, a vrlo rado ću doći na utakmicu kada gospodin Šuker i nogometni savez ispune ono što su i meni obećali da će učiniti. Dakle, kad srede stanje u organizaciji, da svima koji dođu na stadion bude ugodno – objasnio je predsjednik države. Ta izjava bila je povod da se oglasi i bivši hrvatski reprezentativac Josip Šimunić, koji je u reprezentativnu mirovinu otišao nakon što ga je Fifa suspendirala na deset utakmica zbog skandiranja "Za dom".
Šimunić se predsjedniku države oglasio pismom koje je preneseno na Facebook stranici "Potpora Josipu Šimuniću".
U njemu se nogometaš Dinama oštro obrušio na Josipovića, a pismo prenosimo u cijelosti.
"Zašto je vama, predsjedniče Republike Hrvatske, neugodno doći na stadion?
Je li to zbog domoljubnih pozdrava "U boj, u boj" i "Za dom" ili vam je neugodno zbog paljenja hrvatske zastave u prisustvu, sad već bivšeg, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića? Je li i on slao krivu poruku svojim dolaskom na utakmicu Srbija-Hrvatska u Beogradu 6.9.2013.?
Zašto se Vi, predsjedniče Republike Hrvatske, konkretnije niste pozabavili izgredima poput već navedenog paljenja hrvatske zastave u Beogradu na stadionu Marakana i vrijeđanja hrvatskih igrača i navijača uvredljivim transparentima i povicima?
Zašto niste reagirali o incidentima u Vukovaru za vrijeme europskog košarkaškog prvenstva za juniore u Vukovaru, ni o incidentu kada je vođa "vukovarskih Grobara", ali i djelatnik vukovarske policije išarao autobus GNK Dinama u kojemu je momčad došla na memorijalni nogometni turnir u spomen na generala Blagu Zadru?
Hoćete li reagirati na sinoćnje skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata?" stoji u priopćenju.
(Vijesti.ba/Večernji.hr)

Prije nekoliko dana predsjednik HNS-a Davor Šuker prozvao je čelne ljude države zbog toga što ne dolaze na utakmice hrvatske reprezentacije, a vrlo brzo odgovorio mu je predsjednik Ivo Josipović.
Odlaskom na utakmicu gdje postoji visoki rizik od nacionalizma, rasizma, izgreda, predsjednik šalje krivu poruku. Ja silno volim i cijenim našu nogometnu reprezentaciju i sretan sam kad pobijedi, a vrlo rado ću doći na utakmicu kada gospodin Šuker i nogometni savez ispune ono što su i meni obećali da će učiniti. Dakle, kad srede stanje u organizaciji, da svima koji dođu na stadion bude ugodno – objasnio je predsjednik države. Ta izjava bila je povod da se oglasi i bivši hrvatski reprezentativac Josip Šimunić, koji je u reprezentativnu mirovinu otišao nakon što ga je Fifa suspendirala na deset utakmica zbog skandiranja "Za dom".
Šimunić se predsjedniku države oglasio pismom koje je preneseno na Facebook stranici "Potpora Josipu Šimuniću".
U njemu se nogometaš Dinama oštro obrušio na Josipovića, a pismo prenosimo u cijelosti.
"Zašto je vama, predsjedniče Republike Hrvatske, neugodno doći na stadion?
Je li to zbog domoljubnih pozdrava "U boj, u boj" i "Za dom" ili vam je neugodno zbog paljenja hrvatske zastave u prisustvu, sad već bivšeg, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića? Je li i on slao krivu poruku svojim dolaskom na utakmicu Srbija-Hrvatska u Beogradu 6.9.2013.?
Zašto se Vi, predsjedniče Republike Hrvatske, konkretnije niste pozabavili izgredima poput već navedenog paljenja hrvatske zastave u Beogradu na stadionu Marakana i vrijeđanja hrvatskih igrača i navijača uvredljivim transparentima i povicima?
Zašto niste reagirali o incidentima u Vukovaru za vrijeme europskog košarkaškog prvenstva za juniore u Vukovaru, ni o incidentu kada je vođa "vukovarskih Grobara", ali i djelatnik vukovarske policije išarao autobus GNK Dinama u kojemu je momčad došla na memorijalni nogometni turnir u spomen na generala Blagu Zadru?
Hoćete li reagirati na sinoćnje skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata?" stoji u priopćenju.
(Vijesti.ba/Večernji.hr)
joe uklizava opet
neka
lignja crvena ne zaslužuje bolje
neka
Najrealnija i najpravednija opcija... negdje na Islandu 
Moguće i bez gledalaca
Srbija i Albanija ponovo na neutralnom terenu?
Piše: M. Maksimović
Reprezentacije Srbije i Albanije igrat će novu utakmicu na neutralnom terenu. Tako za sada između ostalog pišu mediji u Srbiji iako će konačan epilog prekinuta utakmica dobiti tek narednog četvrtka, 23. oktobra kada će se sastati Disciplinska komisija UEFA-e.
Nezvanično, sada se spominje eventualno odigravanje nove utakmice i to na neutralnom terenu, možda čak i bez gledalaca kako bi se mogućnost za eventualne nove incidente svela na minimum.
Jedan od razloga zbog kojeg bi se UEFA mogla odlučiti za ovaj korak leži u činjenici da su oba saveza kriva, odnosno da su oba napravila grube propuste, zbog čega moraju da snose sankcije. Iz tih razloga, skoro je nerealna opcija da jedna od dvije selekcije dobije utakmicu službenim rezultatom (3:0), jer bi na taj način bila praktično nagrađena umjesto da bude kažnjena, što UEFA nikako ne želi " pišu mediji u Srbiji.
Moguće i bez gledalaca
Srbija i Albanija ponovo na neutralnom terenu?
Piše: M. Maksimović
Reprezentacije Srbije i Albanije igrat će novu utakmicu na neutralnom terenu. Tako za sada između ostalog pišu mediji u Srbiji iako će konačan epilog prekinuta utakmica dobiti tek narednog četvrtka, 23. oktobra kada će se sastati Disciplinska komisija UEFA-e.
Nezvanično, sada se spominje eventualno odigravanje nove utakmice i to na neutralnom terenu, možda čak i bez gledalaca kako bi se mogućnost za eventualne nove incidente svela na minimum.
Jedan od razloga zbog kojeg bi se UEFA mogla odlučiti za ovaj korak leži u činjenici da su oba saveza kriva, odnosno da su oba napravila grube propuste, zbog čega moraju da snose sankcije. Iz tih razloga, skoro je nerealna opcija da jedna od dvije selekcije dobije utakmicu službenim rezultatom (3:0), jer bi na taj način bila praktično nagrađena umjesto da bude kažnjena, što UEFA nikako ne želi " pišu mediji u Srbiji.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
moj prijedlog je da idu u Tursku igrat,tamo je fina klima i neutralno za oboje