Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Dzagoda
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: I Vojvodina je protiv Cecinih koncerata

Post by Dzagoda »

laganini wrote:...nebi je odbio..i pored svega navedenog :hihi
Ne bi ni ona tebe garant :grana :D. :D. :D. :D.
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Re: I Vojvodina je protiv Cecinih koncerata

Post by laganini »

..ima sam ja bliski susreta sa estradnjakinjama nemoj me podcijenjivat :cudi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Djevojčice prodaju tijelo za burek i jogurt

Post by Spanac_113 »

Novi Sad: Djevojčice prodaju tijelo za burek i jogurt

Image

NOVI SAD - Djevojčice u Novom Sadu, stare od 12 do 13 godina, sve češće se prostituiraju i pružaju seksualne usluge za nekoliko stotina dinara, rekli su za srpski Informer u novosadskoj policiji. Da stvar bude još jezivija, prema saznanjima policije neke djevojčice za oralni seks traže od mušterija da im kupe burek i jogurt, prenosi Jutarnji.

Iz policije ističu da su nemoćni, jer čak i kada privedu maloljetne prostitutke, nemaju zakonskih osnova da ih zadrže.

- To su praktično djeca od 12 ili 13 godina, koja bi trebala biti u osnovnoj školi, a ne na ulici prodavati vlastito tijelo. Rade same, bez svodnika. Iz toga razloga se često događa da ih mušterija prebije i ne plati ništa. Za seksualne usluge u prosjeku traže 500 dinara - kaže policijski izvor za Informer .

Prema njegovim riječima, policija se susreće s drastičnim primjerima gdje maloljetne prostitutke doslovno nude seks za doručak.

- Imali smo slučaj gdje je djevojčica prodavala tijelo za burek i jogurt, to je zaista šokantno, a također smo imali slučaj prostitutke u sedmom mjesecu trudnoće koja je oralno zadovoljavala mušterije za tisuću dinara - zaključuju iz policije.

Image

(Vijesti.ba)
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Re: Djevojčice prodaju tijelo za burek i jogurt

Post by Zagorka »

Ja bih jela suhu kiflu.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

Zagorka wrote:Ja bih jela suhu kiflu.

sto suhu :hm ..zar nije bolje umocit :pusi .a lakse se i guta
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

Kad sam napisala,pomislila sam da ce neko izvuci asocijaciju,al hajde reko valjda ipak nece ozbiljna je tema.
Kako god,uvijek ima izbor,
Kad nisam umrla od gladi u ratu,odbijam vjerovati da se bas neko u ova doba mora prostituisati za zalogaj,

Nije dotle.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Kolko znam,Vojvodina je u puno boljem ekonomskom polozaju od Srbije???
Ovo je za nepovjerovati.
Takvo nesto,cujem ovdje,od ovih starohana,pedofila, koji putuju na odmore
u razne banana drzavice,daleko....
...tamo za neke 2 marke kupuju djevojcice ovog uzrasta.
Sve to iznose javno,i ....niko nista..... :bua
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Odavno nisam cula nista gluplje. Pa i za Etiopiju bi ovo bilo previse. :lupa
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

S 500 dinara se bome mogu počastiti i s dvadesetkom s puno luka. A ne burekom i jogurtom. Bjaaž' tamo. :rol
Samo sabura
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Srbija

Post by drugrankovic »

Sombor, Stara Pazova, Novi Sad

Lokal “Baš ćevap” i dve pekare “Evropa” i “As pek” u Novom Sadu sinoć su demolirali huligani.

Oko jedan sat posle ponoći huligani su razbili su izlog na lokalu "Baš ćevap" sa

novopoazarskim ćevapom u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu.

Prema rečima očevidaca, grupa od nekoliko mladih momaka, maskiranih fantomakama, dotrčala je do lokala i kamenjem porazbijala izlog.

Razbijeni su i pekara „Evropa“ na Limanu 4, u Ulici Cara Lazara i „As pek“ na Detelinari, u Rumenačkoj ulici.

Ovo je druga noć zaredom da stradaju lokali posle incidenta utakmice Srbija - Albanija.

Aslan Balija, koji se "Blicu" predstavio kao vlasnik pekare "Milenijum as" u Staroj Pazovi, izjavio je da je njegova radnja napdnuta noćas oko jedan sat posle ponoći.

- Jedan od napadača je iz automatskog oružja ispalio pedesetak metaka, a drugi je bacio bombu. Radnja je demolirana - rekao je Balija i dodao da je policija obavila uviđaj.
Meta je bila i pekara "Dva brata" u Somboru, čiji je vlasnik takođe Albanac. Do požara, za koji se pretpostavlja da je podmetnut, došlo je oko 01.30 sati, a vatra je brzo ugašena i nije bilo poređenih, prenose lokalni mediji.

- Oko pola dva ujutru, kada sam kretao na posao u radionicu, čuo sam pucanje stakla, odmah sam pozvao policiju. U toku razgovora sa policijom dok sam izlazio na ulicu osetio sam dim i video da je plamen već zahvatio prodajni deo pekare - vlasnik pekare Albert Kerhani.

On je za portal "SOinfo" rekao da je izgoreo prodajni i ugostiteljski deo i izlozi i da je dim napravio šštetu i u hodnicima.

- Ovo je delo pojedinaca. Puno mi znače moje muššterije, koje mi od jutros prilaze i upućuju mi izraze podrške - kazao je Kerhani.

Za sada se ne zna tačan uzrok incidenta, a očekuje se da će se u toku dana o njemu izjasniti Policijska uprava Sombora U Gradskoj upravi (GU) Sombora novinarima je rečeno da najoštrije osuđuju ovaj incident i da su u stalnom kontaktu s vlasnikom pekare i policijom.

"Sombor je multietnička sredina s tradicijom tolerancije i mi ćemo se po svaku cenu truditi da sačuvamo to naše bogatstvo", rečeno je u GU, odakle se u toku dana očekuje i zvanično saopštenje.

Pekara "Dva brata" bila je nekoliko puta meta vandala. Pre sedam godina na pekari su razlupani izlozi, a građanima je u nekoliko navrata čak deljen i besplatan hleb kako ga ne bi kupovali u pekarama čiji su vlasnici Albanci.

Nepoznate osobe u sredu uveče su kamenovale pekaru "Vojvođanka" u ulici Petra Drapšina u Novom Sadu, čiji je vlasnik Albanac, saznaje 021.rs.

Sumnja se da su kamenice bačene na prozor i vrat,a jer je vlasnik pekare albanske nacionalnosti. U pekari su za 021.rs izjavili da je policijska patrola
bila, ali da su im rekli da neće pokretati postupak, jer je šteta minimalna i da mogu sami da podnesu krivičnu prijavu tužilaštvu.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Ne radi se to tako avetinje jedne... Kad će se srbin naučit pamjeti... oni ti se vešto popišaju po ko zna koji put u lice, a ti onda na prvu djonom reaguješ ko magarac...

Čemu ovo?! Lupanje, bombaranje, puškaranje... To je njihov stil, ne bi me čudilo da su to sami organizovali kao i ono sa zastavom velike nepostojeće države koja vređa građane makedonije Grčke Crne Gore...

A jesmo krelci... Državo nepostojeća reaguj pozovi na obuzdavanje besa, i ako će nas brisel i vašington izbacit verovatno iz kvalifikacija (šta drugo očekivat od bagre) i da se kontroliše nezadovoljstvo. A potom lijepo i pametno sa svojim tajnim službama ih se rešavaj odavde za sva vremena. Drugačije brate mili ne ide! Oni ovdje žive zaradjuju na srbinu ko nigdje, a srbin na kosovu ne smje da izadje iz rezervata i djecu do škole prati kejfor... Plus uvjek neka sranja od njih... Dakle, majmuni jebale vas kamenice i divljanje na prvu... Naučite se već jednom...

Ja pozivam na ne kupovanje njihovih proizvoda i mirna bosna! nek jede sam to što napravi i nek jede govna ne zanima me, moja je stvar gde ću jesti... Od šiptara više ni zrno! To je mirno i demokratsko pokazivanje svojih osećanja prema njima i onome šta velikoalbanski osvajači zaslužuju...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

NE UZIMAJ ŠIPTARSKOG "LJ"eba!

Ne uzimaj šiptarski koLJač! (šLJampite, bakLJave i ostaLJo)
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14701 times
Been thanked: 10237 times

Post by Julia-Klara »

:plavi :plavi :plavi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: Novi Pazar: Profesorica zlostavljala maloljetnu učenicu

Post by KOMESAR »

Pasaga wrote:Ovakve,kao ova uciteljica...
sevap je izvest ih na pravi put.... :123
Misliš, na put koji vodi do šumice?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 »

Na ruskoj TV Srbija bez Kosova

Ruska državna televizija je izveštavajući sa posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu prikazala kartu Srbije bez Kosova i Metohije.

Image

U vestima “Prvog kanala“ se posle najave uključenja reportera sa lica mesta pojavio grafički prikaz teritorija bivše Jugoslavije.

Kao centar događaja, grad Beograd je obeležen crvenom tačkom, a Srbija nešto svetlijom bojom od ostatka.

Ipak, “boja“ je izostala sa teritorija Kosova i Metohije, te je prikazano kao da južna srpska pokrajina nije deo Srbije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je Beograd u okviru proslave 70. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

B92
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Što im braća šuknuše. :D
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

Auu, ovo boli. :oo
Samo sabura
Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 »

mora da se Putinu nije svidilo kako su aranzirali oblake iznad beograda juce :D
mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 »

Ljudima još nije jasno da je Srbijanski nacionalni interes da u Srbiji nema Kosova.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi
Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 »

to samo masoni znaju
Post Reply

Return to “EX YU”