Klix.ba

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2765 times
Been thanked: 4961 times
Status: Offline

Re: Klix.ba

Post by Nora Ibsenova »

Maja wrote: 22 Apr 2024, 11:17
Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 10:54 Ali mislim, koje vi podatke mislite da neko moze prikupit na osnovu IP adrese ili razgovora kroz PP da te krene finansijski iznudjivat

I to ne da se jedna osoba zajebala pa npr podjelila nesto intimno, nego vise njih :D.
E sad cu ti ja napisati neke stvari samo dok tati prevedem deklaraciju nekog insekticida
joj de molim te, ovo me zivo interesuje

vjerujes li otkako si mi restartovala PW, ja ga nisam promjenila
Nikad mi ni u jednom momentu nije palo na pamet da bi ti mogla ulazit u moje ppove, itd
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Bobi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 736 times
Been thanked: 1408 times

Post by Bobi »

Sve mi pčele pobiše ovi vočari ovim prskanjem.
Last edited by Bobi on 22 Apr 2024, 11:41, edited 1 time in total.
:gitara
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41298 times
Been thanked: 28034 times
Status: Online

Post by Rum »

Bobi nije kriv

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8109 times
Been thanked: 19117 times

Post by Maja »

Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 10:54 Ali mislim, koje vi podatke mislite da neko moze prikupit na osnovu IP adrese ili razgovora kroz PP da te krene finansijski iznudjivat

I to ne da se jedna osoba zajebala pa npr podjelila nesto intimno, nego vise njih :D.
E ovako... samo moje misljenje, ne mora biti tako...

Ti prva si se registrovala s mailom u kojem je tvoje ime i prezime. Kao moderator mogu to vidjeti, ip isto, nije ti zasticen. Znaci vidim ime, prezime, grad. Odem na fb, ukucam te i nadjem tvoje slike s muzem i djecom (nemas ih, ovo samo dajem primjer). Onda na forumu procitam da ti je jednom djetetu ime Safet npr.
I dodjem ti na pp...
Obicno se nadje zrtva koja je slaba i paranoicna.
Prvo ti pisem tako uzasne stvari da ti utjeram strah u kosti.
"Znam gdje zivis"
"Recu ti muzu da se kurvas po forumu"
"Gdje ti je Safet"
Itd

Ovo sad lupam gluposti al uglavnom dok ti citas te poruke imas osjecaj da te ja gledam kroz prozor i da cu ti sad zakucati na vrata.

Naravno, imas likove koji bi mi na sve to rekli hajde dodji ko npr havana a imas druge koji ce se od straha sasrat u gace i takvi ce i napustiti forum ili uraditi sto mu ja kao ucjenjivac kazem.

Ovo nije vezano za Nihila, nego uopsteno.

A sad za Nihila.
Ako je Nihilo radio dugo sranja a moderacija sutjela, vjrv su se se bojali informacija kojim on raspolaze. To je moje misljenje, ne mora biti tacno. Ili nisu imali dovoljno dokaza protiv njega pa su ga pustili da se sam razotkrije.

Evo ti primjer storma. Izmislio je curu Iskru i znas sta se sve desilo.
Bilo je forumasica koje su skakale na mene u odbrani njihove ciste ljubavi pa su na kraju pojele govno kad su vidjele da je storm sam glumio svoju curu.
I ti si sad uvjerena u Nihilovu nevinost ali ako nisi s bila prisutna dok je dizao tuzbu protiv klixa, nemoj ni njemu, ni bilo kome vjerovati sto posto.
Ja sam od storma dobivala nekakve kopije mailova u kojima on i "iskra" s nekom advokaticom slazu tuzbu protiv mene. Naravno, sve je to bilo namjesteno.
Hocu da kazem, bio Nihilo kriv ili ne, ja to ne znam, al ti ne bi trebala ovako javno da istupas. Mozes mu dati svoju podrsku privatno.

Imate ovaj dan da pisete o ovoj temi i zakljucite raspravu. Sutra ce se sve brisati jer je dovoljno nama nasih sapunica.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Maja wrote: 22 Apr 2024, 11:43

E ovako... samo moje misljenje, ne mora biti tako...

Ti prva si se registrovala s mailom u kojem je tvoje ime i prezime. Kao moderator mogu to vidjeti, ip isto, nije ti zasticen. Znaci vidim ime, prezime, grad. Odem na fb, ukucam te i nadjem tvoje slike s muzem i djecom (nemas ih, ovo samo dajem primjer). Onda na forumu procitam da ti je jednom djetetu ime Safet npr.
I dodjem ti na pp...
Obicno se nadje zrtva koja je slaba i paranoicna.
Prvo ti pisem tako uzasne stvari da ti utjeram strah u kosti.
"Znam gdje zivis"
"Recu ti muzu da se kurvas po forumu"
"Gdje ti je Safet"
Itd

Ovo sad lupam gluposti al uglavnom dok ti citas te poruke imas osjecaj da te ja gledam kroz prozor i da cu ti sad zakucati na vrata.

Naravno, imas likove koji bi mi na sve to rekli hajde dodji ko npr havana a imas druge koji ce se od straha sasrat u gace i takvi ce i napustiti forum ili uraditi sto mu ja kao ucjenjivac kazem.

Ovo nije vezano za Nihila, nego uopsteno.

A sad za Nihila.
Ako je Nihilo radio dugo sranja a moderacija sutjela, vjrv su se se bojali informacija kojim on raspolaze. To je moje misljenje, ne mora biti tacno. Ili nisu imali dovoljno dokaza protiv njega pa su ga pustili da se sam razotkrije.

Evo ti primjer storma. Izmislio je curu Iskru i znas sta se sve desilo.
Bilo je forumasica koje su skakale na mene u odbrani njihove ciste ljubavi pa su na kraju pojele govno kad su vidjele da je storm sam glumio svoju curu.
I ti si sad uvjerena u Nihilovu nevinost ali ako nisi s bila prisutna dok je dizao tuzbu protiv klixa, nemoj ni njemu, ni bilo kome vjerovati sto posto.
Ja sam od storma dobivala nekakve kopije mailova u kojima on i "iskra" s nekom advokaticom slazu tuzbu protiv mene. Naravno, sve je to bilo namjesteno.
Hocu da kazem, bio Nihilo kriv ili ne, ja to ne znam, al ti ne bi trebala ovako javno da istupas. Mozes mu dati svoju podrsku privatno.

Imate ovaj dan da pisete o ovoj temi i zakljucite raspravu. Sutra ce se sve brisati jer je dovoljno nama nasih sapunica.
Pa ovo prvo je moguce, ali nikako nije dovoljan razlog da nekom uplacujes pare.

Ja bas zbog slucaja sa Iskrom i njihovih predocivanja nekih dokaza, kazem da ni dokaz ne mora bas biti dokaz 100% dok sud to ne utvrdi.

Ja se vodim Majo, prvo zdravom logikom.

Dakle, sigurno velika vecina ljudi nije napravila profil na forumu sa svojim privatnim mejlom, to sto ja jesam, to je drugo.
Druga stvar, post koji sad stoji na kliksu, je toliko puta promjenjen, da je covjek od internacionalnog mafijasa, dosao do nekog sitnog prevaranta koji je nesto iznudjivao od nekog.
Trece, klonovi koje su naveli nisu svi njegovi, znam jer znam ljude ciji jesu to klonovi.
Dakle, ne mogu utvrdit tacno ni sa kojih je profila pisao, ali mogu utvrdit da je varao ljude od USA do EU.

Cetvrto, znam historiju izmedju Bloo i njega (i isto tako znam da ovo ne bi bila prva dijabolicna stvar koju ona radi, nevezano za njeg)
I peto, kad vidim ko su te "ostecene" strane, sve mi je jasno.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

I taman neki doktor nauka ima i vremena i potrebe da iznudjuje sitne pare od nekih forumasa :D.

Ne znam, ali meni nema nikakvog smisla
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22581 times
Been thanked: 20725 times

Post by Masamune »

Ja ba storm obrlati pola foruma i mahom forumašice, a da Nihilo nije mogao.

Obojica izgradiše kult ličnosti oko sebe. Samo što je kod storma izgrađen uglavnom na šarmu.

Al nek se ganjaju na sudu.
Last edited by Masamune on 22 Apr 2024, 11:52, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9432 times
Been thanked: 10237 times

Post by Koraci_u_noci »

Sve u svemu, koliko vidim, obezbijedjen priliv para iz dijaspore
Pobjeci sad od svega zelim
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Koraci_u_noci wrote: 22 Apr 2024, 11:51 Sve u svemu, koliko vidim, obezbijedjen priliv para iz dijaspore
A ja budala idem na posao, radim kobajagi
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3858 times
Been thanked: 7111 times

Post by Matan »

Pisaj forum i forumase koji se boje kauboja sa foruma...bio sam na klixu i znam kako ima bolesni forumasa, koji pocinju privatno vrijedjati..
odgovorim im u istom still i ja dobijem ban kao sto me Bobi banovo..
dosta ljudi svati forum kao zivotno pitanje...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

pa to je zato sto su neki privilegovani, neki nisu

i onda se narod pita, kako to ovi privilegovani mogu radit nesto na svoju ruku bez amina administracije
pa lijepo, mogu
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2892 times
Been thanked: 23957 times

Post by HAVANA »

Skrivene pickice i ovom prilikom im se najebem majke.Malo manje nek pisu a vise nek rade ono sto napisu.Ako vec imaju silna muda ko na forumu.I ovom cupavom anoreksicnom debilu ako je to on, sto je otvorio onu temu i napisa mi ono sve bez ikakvog razloga,prisjesce mu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

HAVANA wrote: 22 Apr 2024, 12:24 Skrivene pickice i ovom prilikom im se najebem majke.Malo manje nek pisu a vise nek rade ono sto napisu.Ako vec imaju silna muda ko na forumu.I ovom cupavom anoreksicnom debilu ako je to on, sto je otvorio onu temu i napisa mi ono sve bez ikakvog razloga,prisjesce mu.
Ma joj, to su bolesni jadnici sto sjede za kompjutorom, a u stvarnosti su misevi koji se sjene boje..normalan covjek nikad ne moze onako
nesto napisati..samo ljudske bijede..
i ne trebas se na to obazirati, oni su tebi samo zavidni sto imas finu familiju i zdrav zivot...
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Mnogi ljudi su realno godinama zavidni Havani na svacemu necemu, i mislim da ona tema uopste nije bio prvi slucaj gdje se to ispoljavalo.

Ono sto je dobro je kako havana na to reaguje, tako i treba
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22581 times
Been thanked: 20725 times

Post by Masamune »

Matan wrote: 22 Apr 2024, 12:16 Pisaj forum i forumase koji se boje kauboja sa foruma...bio sam na klixu i znam kako ima bolesni forumasa, koji pocinju privatno vrijedjati..
Pa forum ozbiljno shvataju najviše oni koji se nakon trajnog bana kloniraju i vrate. Nebitno je na kraju je li trajni ban osnovan ili nije - neko ti je dao do znanja da si nepoželjan. Ako je tako, ko vas jebe i doviđenja.

Mene da bilo gdje trajnu banuju ja sa tim forumom završavam za sva vremena. To bi bio slučaj i sa banom od par mjeseci.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14659 times
Been thanked: 10174 times

Post by Julia-Klara »

Najzalosnije sto vecina nas dodje ovdje da odmori mozak od svakodnevice, da procaska malo, prokomentarise stagod.

Onda ima i onih koji dodju prodavat muda pod bubrege, vrijedjati, lijeciti neke svoje frustracije na drugima.

Pijavice, stjenice, i ostala zivina.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Matan
Sila nečista
Sila nečista

Post by Matan »

Masamune wrote: 22 Apr 2024, 12:34
Matan wrote: 22 Apr 2024, 12:16 Pisaj forum i forumase koji se boje kauboja sa foruma...bio sam na klixu i znam kako ima bolesni forumasa, koji pocinju privatno vrijedjati..
Pa forum ozbiljno shvataju najviše oni koji se nakon trajnog bana kloniraju i vrate. Nebitno je na kraju je li trajni ban osnovan ili nije - neko ti je dao do znanja da si nepoželjan. Ako je tako, ko vas jebe i doviđenja.

Mene da bilo gdje trajnu banuju ja sa tim forumom završavam za sva vremena. To bi bio slučaj i sa banom od par mjeseci.
Ma nisam ja trajno banovan tamo, bio na mjesec..
i otisao sam od tamo jer ima puno zli i pokvareni ljudi..a ja se ne znam tako ponasati pokvareno, vec planem i najebem im se svega i logika, dobijem ban..i ne zelim vise to..
a i ovdje me pocinju prozivati, pa ne znam koliko cu izdrzati..
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2892 times
Been thanked: 23957 times

Post by HAVANA »

Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 12:32 Mnogi ljudi su realno godinama zavidni Havani na svacemu necemu, i mislim da ona tema uopste nije bio prvi slucaj gdje se to ispoljavalo.

Ne znam ja ko je zavidan ni zasto je zavidan,ja jednostavno za sve ove godine pisem sve jer drugacije i ne znam.Kad me boli pisem boli, kad mi je fino pisem fino mi,poso,kuca,ne znam to nesta bit misteriozan i tajnovit,nit hocu.Za sve ove godine ako nekom nisam pomogao nisam mu sigurno ni odmogao.I ono da mi napise,da mi dijete jebe,zenu itd Bolesnik,sta drugo reci.Nego sreca njegova sto imam 53 godine u guzici,prije 20 bi u gepeku zavrsio isti dan.Il ono sa sa forumasicom i sta je njoj pisao,pa jebo te,nevjerovatno sta debili sebi dopustaju i cudnovato u smislu da mu to prija,dize,hrani ga sta li…
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

HAVANA wrote: 22 Apr 2024, 13:19
Nora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 12:32 Mnogi ljudi su realno godinama zavidni Havani na svacemu necemu, i mislim da ona tema uopste nije bio prvi slucaj gdje se to ispoljavalo.

Ne znam ja ko je zavidan ni zasto je zavidan,ja jednostavno za sve ove godine pisem sve jer drugacije i ne znam.Kad me boli pisem boli, kad mi je fino pisem fino mi,poso,kuca,ne znam to nesta bit misteriozan i tajnovit,nit hocu.Za sve ove godine ako nekom nisam pomogao nisam mu sigurno ni odmogao.I ono da mi napise,da mi dijete jebe,zenu itd Bolesnik,sta drugo reci.Nego sreca njegova sto imam 53 godine u guzici,prije 20 bi u gepeku zavrsio isti dan.Il ono sa imuno,pa jebo te,nevjerovatno sta debili sebi dopustaju i cudnovato u smislu da mu to prija,dize,hrani ga sta li…
Mah, ljudi jesu.

I ja sam i vise nego cesto bila na meti raznih kritika upravo zato sto pisem sve o sebi po forumima, jer najbolje o sebi i znam, i ne krijem nista. Cesto sam bila prva forumska kurva (iako sam ja na forum dosla u 23oj godini i jos uvijek nevina) zbog svog humora, otvorene komunikacije, zajebancije i slicno. Kasnije sam, godinama nakon, saznala sta su sve radile te sto su me zvale kurvom, i ko je sve presao preko njih, iste te sto su se Arzi javljale da se iscudjavaju nad nasom vezom, itd. A zbog cijih je poruka i "igara" on i otisao sa foruma. Tad sam se nekad uvjerila, dokle su forumasi (a specificno forumasice) spremne ici radi vlastite zlobe, nezadovoljstva, pakosti, i slicno.

Jednom mi je ovdje rekla Maja da ima dojam da sam u smislu ja, pa ja, samo o sebi.
Pa ja, o kom cu drugo nego o sebi. Isto kao i ti.

Nemoj mislit da isto kao sto je nekom zasmetala moja sretna ljubavna prica, da i tvoja mnoge ne zulja, da tvoje "dobrostanje" nekog ne zulja, itd.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8109 times
Been thanked: 19117 times

Post by Maja »

Dakle, sigurno velika vecina ljudi nije napravila profil na forumu sa svojim privatnim mejlom, to sto ja jesam, to je drugo.
80 posto forumasa bilo je ime.prezime@gmail.com
Evo sad se bosnjakinja prepala pa mijenjala i zablokirala sama sebi racun :D.

Odblokirala sam te bosnjakinjo
Post Reply

Return to “Mediji”