Maja wrote: 22 Apr 2024, 13:3980 posto forumasa bilo je ime.prezime@gmail.comDakle, sigurno velika vecina ljudi nije napravila profil na forumu sa svojim privatnim mejlom, to sto ja jesam, to je drugo.
Evo sad se bosnjakinja prepala pa mijenjala i zablokirala sama sebi racun
Odblokirala sam te bosnjakinjo
Klix.ba
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 4941 times
- Status: Offline
Re: Klix.ba
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9894 times
- Been thanked: 11709 times
Ja ne znam koja mi je šifra za pristup forumu.
A ne znam ni o čemu toliko raspravljate.
Ne poznajem nikog, malo ponešto natuknem o ponekom, iz postova, i to bi bilo to.
Na pp ponekad, ono oko foruma, tehnički dio posla.
Ja ovo ništa ne kontam
A ne znam ni o čemu toliko raspravljate.
Ne poznajem nikog, malo ponešto natuknem o ponekom, iz postova, i to bi bilo to.
Na pp ponekad, ono oko foruma, tehnički dio posla.
Ja ovo ništa ne kontam
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa možda su saznali u koju školu ide SafetNora Ibsenova wrote: 22 Apr 2024, 11:48Pa ovo prvo je moguce, ali nikako nije dovoljan razlog da nekom uplacujes pare.Maja wrote: 22 Apr 2024, 11:43
E ovako... samo moje misljenje, ne mora biti tako...
Ti prva si se registrovala s mailom u kojem je tvoje ime i prezime. Kao moderator mogu to vidjeti, ip isto, nije ti zasticen. Znaci vidim ime, prezime, grad. Odem na fb, ukucam te i nadjem tvoje slike s muzem i djecom (nemas ih, ovo samo dajem primjer). Onda na forumu procitam da ti je jednom djetetu ime Safet npr.
I dodjem ti na pp...
Obicno se nadje zrtva koja je slaba i paranoicna.
Prvo ti pisem tako uzasne stvari da ti utjeram strah u kosti.
"Znam gdje zivis"
"Recu ti muzu da se kurvas po forumu"
"Gdje ti je Safet"
Itd
Ovo sad lupam gluposti al uglavnom dok ti citas te poruke imas osjecaj da te ja gledam kroz prozor i da cu ti sad zakucati na vrata.
Naravno, imas likove koji bi mi na sve to rekli hajde dodji ko npr havana a imas druge koji ce se od straha sasrat u gace i takvi ce i napustiti forum ili uraditi sto mu ja kao ucjenjivac kazem.
Ovo nije vezano za Nihila, nego uopsteno.
A sad za Nihila.
Ako je Nihilo radio dugo sranja a moderacija sutjela, vjrv su se se bojali informacija kojim on raspolaze. To je moje misljenje, ne mora biti tacno. Ili nisu imali dovoljno dokaza protiv njega pa su ga pustili da se sam razotkrije.
Evo ti primjer storma. Izmislio je curu Iskru i znas sta se sve desilo.
Bilo je forumasica koje su skakale na mene u odbrani njihove ciste ljubavi pa su na kraju pojele govno kad su vidjele da je storm sam glumio svoju curu.
I ti si sad uvjerena u Nihilovu nevinost ali ako nisi s bila prisutna dok je dizao tuzbu protiv klixa, nemoj ni njemu, ni bilo kome vjerovati sto posto.
Ja sam od storma dobivala nekakve kopije mailova u kojima on i "iskra" s nekom advokaticom slazu tuzbu protiv mene. Naravno, sve je to bilo namjesteno.
Hocu da kazem, bio Nihilo kriv ili ne, ja to ne znam, al ti ne bi trebala ovako javno da istupas. Mozes mu dati svoju podrsku privatno.
Imate ovaj dan da pisete o ovoj temi i zakljucite raspravu. Sutra ce se sve brisati jer je dovoljno nama nasih sapunica.
Ja bas zbog slucaja sa Iskrom i njihovih predocivanja nekih dokaza, kazem da ni dokaz ne mora bas biti dokaz 100% dok sud to ne utvrdi.
Ja se vodim Majo, prvo zdravom logikom.
Dakle, sigurno velika vecina ljudi nije napravila profil na forumu sa svojim privatnim mejlom, to sto ja jesam, to je drugo.
Druga stvar, post koji sad stoji na kliksu, je toliko puta promjenjen, da je covjek od internacionalnog mafijasa, dosao do nekog sitnog prevaranta koji je nesto iznudjivao od nekog.
Trece, klonovi koje su naveli nisu svi njegovi, znam jer znam ljude ciji jesu to klonovi.
Dakle, ne mogu utvrdit tacno ni sa kojih je profila pisao, ali mogu utvrdit da je varao ljude od USA do EU.
Cetvrto, znam historiju izmedju Bloo i njega (i isto tako znam da ovo ne bi bila prva dijabolicna stvar koju ona radi, nevezano za njeg)
I peto, kad vidim ko su te "ostecene" strane, sve mi je jasno.
“Imaš 24 sata da uplatiš pare, imamo Safeta!”
A Safet kod cure ili jarana, pa zato nije došao kući.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Bolje bi vam bilo da ste napisali kakvu korisnu knjigu, al hajde 
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Maja
- Administrator

Nije ti to za zaebancije.Naseef Mushroom wrote: 22 Apr 2024, 14:11 Pa možda su saznali u koju školu ide Safet
Navela sam primjer kako se vrlo lako moze nekom ko je inace naivan/neiskusan/paranoican utjerati strah u kosti.
Za iznude nisam strucnjak, vise ima ovih koji na nepostojecu bolest prikupljaju pare.
Mada su i za mene pricali da muskarcima uzumam po 300km da ih ne bih tuzila zenama.
Ljudi su povodljivi, koliko puta neka blesa ili blesan uplate hiljade maraka "ljubavnicima" iz drugih zemalja koje nikad nisu vidjeli. Sloze im pricu.
Nista cudno s obzirom koliko danas imamo ravnozemljasa, antivaksera i postovaoca vanzemaljaca.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23890 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23890 times
- Maja
- Administrator

-
Pixit
- Sitna buranija

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 120 times
Ovo za mailove mislim da me je jedan tip pravo davno locirao online gdje god sam se registrovala koristeći isti mail. Osim ako nije izmislio i našao me drugim metodama. U svakom slučaju, votevr.
Na temu Nihila sam isto davno upoznala tipa koji me na kraju (priznajem kvalitetne i inteligentne) komunikacije dovoljno verbalno potkačio da ga se još sjetim. Onda sam kasnije na Klixu upoznala Nihila koji me podsjetio na tog lika, zbog situacije s ovim prvim ili ne znam što al' nemam negativnih iskustava u komunikaciji s Nihilom, ne mogu reći ni da potpuno vjerujem sadržaju njegovih postova, i čitala sam i postove u kojima se raspravlja brutalnije nego mislim da je trebao. Ne znam šta se dešavalo nedavno tamo.
Na temu Nihila sam isto davno upoznala tipa koji me na kraju (priznajem kvalitetne i inteligentne) komunikacije dovoljno verbalno potkačio da ga se još sjetim. Onda sam kasnije na Klixu upoznala Nihila koji me podsjetio na tog lika, zbog situacije s ovim prvim ili ne znam što al' nemam negativnih iskustava u komunikaciji s Nihilom, ne mogu reći ni da potpuno vjerujem sadržaju njegovih postova, i čitala sam i postove u kojima se raspravlja brutalnije nego mislim da je trebao. Ne znam šta se dešavalo nedavno tamo.
Nierika
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3848 times
- Been thanked: 7086 times
- Matan
- Sila nečista

- Matan
- Sila nečista

Nisam znao da ljudi izmisljaju sebi cure na forumu..
moracu i ja jednu sebi izmisliti..
zvace se gumena..
moracu i ja jednu sebi izmisliti..
zvace se gumena..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9415 times
- Been thanked: 10193 times
- Status: Online
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa u svakoj zayebanciji ima malo istine.Maja wrote: 22 Apr 2024, 15:05Nije ti to za zaebancije.Naseef Mushroom wrote: 22 Apr 2024, 14:11 Pa možda su saznali u koju školu ide Safet
Navela sam primjer kako se vrlo lako moze nekom ko je inace naivan/neiskusan/paranoican utjerati strah u kosti.
Za iznude nisam strucnjak, vise ima ovih koji na nepostojecu bolest prikupljaju pare.
Mada su i za mene pricali da muskarcima uzumam po 300km da ih ne bih tuzila zenama.
Ljudi su povodljivi, koliko puta neka blesa ili blesan uplate hiljade maraka "ljubavnicima" iz drugih zemalja koje nikad nisu vidjeli. Sloze im pricu.
Nista cudno s obzirom koliko danas imamo ravnozemljasa, antivaksera i postovaoca vanzemaljaca.
Šta je za Noru nezamislivo da se na osnovu nekih informacija mogu uzeti pare, jer kod nje to ne može ni u šali upaliti, kod mnogih i bezazlene informacije mogu biti razlog za ucjenu

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

E pa to je to.Maja wrote: 22 Apr 2024, 15:05Nije ti to za zaebancije.Naseef Mushroom wrote: 22 Apr 2024, 14:11 Pa možda su saznali u koju školu ide Safet
Novcic sa dvije strane, ljudi su svasta spremni, i uradit i izmislit
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ne moze, iskreno.Naseef Mushroom wrote: 22 Apr 2024, 15:31Pa u svakoj zayebanciji ima malo istine.Maja wrote: 22 Apr 2024, 15:05
Nije ti to za zaebancije.
Šta je za Noru nezamislivo da se na osnovu nekih informacija mogu uzeti pare, jer kod nje to ne može ni u šali upaliti, kod mnogih i bezazlene informacije mogu biti razlog za ucjenu
![]()
Imala sam slucaj gdje mi osoba otvoreno prijeti otkrivanjem nimalo bezazlenih stvari, brate izvoli, sto zna Bog nek zna i narod.
- Matan
- Sila nečista

Ja znam svasta o nekim zenama, ali nikad ne bi to iznio u javnost..
ako neko ima povjerenje u mene, nikad to ne bi iznevjerio..
ako neko ima povjerenje u mene, nikad to ne bi iznevjerio..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Nazalost, nemaju svi taj integritet
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14635 times
- Been thanked: 10137 times
Mene jedan lik ucjenjivao, poslace moje dupe u crvenim gacama svim mojim FB prijatlejima, ako ne budem htjela vise pricati/telefonirati/komunicirati s njim.
Cak je i dupli profil sa mojim imenom napravio. Onda sam se ja zainatila.
Jedan bivsi forumas ovdje mi je jako pomogao, zahvalna sam mu do groba, a na FB sam napisala - ljudi, tata i taka stvar, ne iznenadjujte se ako dobijete crvene gace na pp, moje su.
Ljudi se samo nasmijali, i to je bilo to. A ovaj je zapamtio sto me je proganjao.
Plus poslije toga pricam drugu iz osnovne, radio u SIPI, kaze "znas gdje sam, samo dojavi ako treba".
Nekad je potrebno ocutati, neki se okanu corava posla, ali kad ne ide onda i ti moras grubo i da zaboli.
Cak je i dupli profil sa mojim imenom napravio. Onda sam se ja zainatila.
Jedan bivsi forumas ovdje mi je jako pomogao, zahvalna sam mu do groba, a na FB sam napisala - ljudi, tata i taka stvar, ne iznenadjujte se ako dobijete crvene gace na pp, moje su.
Ljudi se samo nasmijali, i to je bilo to. A ovaj je zapamtio sto me je proganjao.
Plus poslije toga pricam drugu iz osnovne, radio u SIPI, kaze "znas gdje sam, samo dojavi ako treba".
Nekad je potrebno ocutati, neki se okanu corava posla, ali kad ne ide onda i ti moras grubo i da zaboli.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija