Moderator: VIP
Maja wrote:Ciklon “Zagorka”, 22-24. oktobar 2014.
http://serbianmeteo.com/ciklon-zagorka- ... obar-2014/
storm wrote:bonaqua avatar
Ništa posebno,zamisli izbjegla sam klasičnu gužvu na vađenju krvi u domu zdravlja,u elektroposlovnici nije bilo nikoga....baš mi je lijepo krenuo dan....Lebowski wrote:Jutro Fatma... ma kojih postova.. nemam ni 10 hiljada a stvarno nemam osjećaj da puno pišem, suzdržavam se. .
ŠTa ima u Gračanici?
E,moj Pašaga,bolje da ti ne pričam...kod nas je još uvijek kao prije 50 godina,nosaš račun od struje svaki mjesec i staješ u red,telefon isto tako.....Pasaga wrote:Dobro,ljudi...radili ko ista ovdje...
..kako platite struju...kifle.....
Napravi ugovor sa bankom koju imas.Fatma wrote:E,moj Pašaga,bolje da ti ne pričam...kod nas je još uvijek kao prije 50 godina,nosaš račun od struje svaki mjesec i staješ u red,telefon isto tako.....Pasaga wrote:Dobro,ljudi...radili ko ista ovdje...
Mislim da se kod nas vrlo malo ili nikako ne koristi elektronsko plaćanje od kuće....
Pasaga wrote:Napravi ugovor sa bankom koju imas.Fatma wrote:E,moj Pašaga,bolje da ti ne pričam...kod nas je još uvijek kao prije 50 godina,nosaš račun od struje svaki mjesec i staješ u red,telefon isto tako.....Pasaga wrote:Dobro,ljudi...radili ko ista ovdje...
Mislim da se kod nas vrlo malo ili nikako ne koristi elektronsko plaćanje od kuće....
Dobijes jednu duzu,preko nje ulazis na svoj konto,i samo jednim klikom,sve zavrsis.....
ustedis vrjeme,gorivo....
To vrjeme koje sad trosis,mozes iskoristit za sebe....ili napravit pecene paprike....pitu...
Kakva te sad banka spopala.Otkud nama konto u banci?Pasaga wrote:Napravi ugovor sa bankom koju imas.Fatma wrote:E,moj Pašaga,bolje da ti ne pričam...kod nas je još uvijek kao prije 50 godina,nosaš račun od struje svaki mjesec i staješ u red,telefon isto tako.....Pasaga wrote:Dobro,ljudi...radili ko ista ovdje...
Dobijes jednu duzu,preko nje ulazis na svoj konto,i samo jednim klikom,sve zavrsis.....
ustedis vrjeme,gorivo....
To vrjeme koje sad trosis,mozes iskoristit za sebe....ili napravit pecene paprike....pitu...
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests