NK dinamo zagreb
Re: NK dinamo zagreb
ako ovo dinamiaj ne prođe nekse rasformira..da su birali nebi bolje...reka teško iako kako su nabrijani nije isključeno da dignu koji bod...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Čop u šoku: "Pokazali smo muda u povijesnoj utakmici"
Duje Čop bio je jedan od glavnih igrača Dinama u velikom preokretu protiv Hajduka (3:2)
Postigao je dva gola bivšem klubu
Piše: A.Ha.
Foto: Hina
DUJE ČOP bio je jedan od glavnih igrača Dinama u velikom preokretu protiv Hajduka (3:2). Postigao je dva gola bivšem klubu.
"Presretni smo", poručio je Čop, koji je u Dinamovom dresu postigao već sedam golova Hajduku.
"Što uopće reći nakon ovakve utakmice? U šoku sam jer ovo je povijesna utakmica i derbi u kojem su svi mogli uživati. Pokazali smo muda u zadnjih pola sata, da smo prava momčad i tako dobivaju samo velike ekipe! Nismo se predavali, rekao nam je trener da igramo svoju igru bez obzira na rezultat, nismo gubili glavu i sva tri gola smo zabili iz akcija, a ne napucavanja, niti nešto slučajno", dodao je najbolji strijelac aktualnog prvaka.
Ulazak mladog Ante Ćorića promijenio je igru dotad lošeg Dinama.
"Oduševljeni smo zbog pobjede! Kada sam ulazio imao sam osjećaj da ćemo preokrenuti. Što mi je trener rekao? Mali, samo igraj opušteno, svoju igru i bit će dobro. Cijela ekipa se u nastavku probudila, odigrali smo odlično i zasluženo dobili utakmicu. Stvarno je ovo nešto nezaboravno. Moja igra? Hvala na čestitkama, ali najbitnija je pobjeda", rekao je Ćorić za službenu stranicu Dinama.
Habibti, ya nour el - ain... 

Po ovome što je do sad pokazao , vrijedi 3,5 kune 
mrš doma

Wilson Eduardo: "U Hrvatskoj podcjenjujete svoju ligu, meni se u Dinamu jako sviđa"
Piše:
Borna Rupnik
Jedan od novih Portugalaca u Dinamu, Wilson Eduardo, smatra da je stigao u kvalitetnu sredinu i ne bi imao ništa protiv ostanka u modrome dresu.
Wilson Eduardo došao je ovoga ljeta u zagrebački Dinamo, no s prvakom Hrvatske nije uspio ostvariti najveći zacrtani cilj, plasman u Ligu prvaka. Dinamo je, međutim, izborio plasman u Europsku ligu te nastavlja lov na novi naslov državnog prvaka.
"U Sportingu sam bio u prvom planu, a ipak sam odlučio doći u Dinamo. Držim da sam napravio dobar potez", jasan je portugalski nogometaš.
No, ne sviđa mu se razmišljanje kako je on pojačanje za europske utakmice, a ne za domaće prvenstvo u kojemu je Dinamo dominirao posljednjih godina.
"Da bi Dinamo igrao europske utakmice, mora pobjeđivati u hrvatskoj ligi. Nekako mi se čini da vi ovdje u Hrvatskoj podcjenjujete svoju ligu. Nisam dugo u Dinamu, ali vidio sam mnogo dobrih nogometaša u Hrvatskoj, igra se kvalitetan nogomet. Evo, recimo, kad bih uspoređivao vašu ligu s portugalskom, ovako bih rekao. Porto, Benfica, Sporting... Ta tri kluba odskaču, ali oni ostali iz portugalske lige ništa bitno ne odskaču od klubova koji igraju u hrvatskoj ligi. A Dinamo bi se mogao potući s ova tri najbolja kluba koja sam nabrojio", objasnio je Wilson Eduardo za SN.
Svojom je minutažom u Dinamu zadovoljan: "Kad sam došao u Dinamo, nisam bio potpuno tjelesno fit, ali s vremenom sam postao, odlično radimo na treninzima, nadam se, ako trener tako odluči, da ću često biti u momčadi".
"Meni se u Dinamu jako sviđa. Ako me sad pitate bih li želio ostati, odgovorio bih vam potvrdno. Jesam li preskup? Cijenu je izvjesio Sporting i ona je takva kakva jest. Ako moj trener Zoran i šef Zdravko Mamić budu sretni s mojim igrama, zašto me Dinamo ne bi kupio?", zapitao se na kraju Wilson Eduardo, koji je u Dinamu na jednogodišnjoj posudbi, a Zagrepčani će na kraju godine imati opciju otkupa njegovog ugovora za odštetu od 3,5 milijuna eura.

mrš doma

Wilson Eduardo: "U Hrvatskoj podcjenjujete svoju ligu, meni se u Dinamu jako sviđa"
Piše:
Borna Rupnik
Jedan od novih Portugalaca u Dinamu, Wilson Eduardo, smatra da je stigao u kvalitetnu sredinu i ne bi imao ništa protiv ostanka u modrome dresu.
Wilson Eduardo došao je ovoga ljeta u zagrebački Dinamo, no s prvakom Hrvatske nije uspio ostvariti najveći zacrtani cilj, plasman u Ligu prvaka. Dinamo je, međutim, izborio plasman u Europsku ligu te nastavlja lov na novi naslov državnog prvaka.
"U Sportingu sam bio u prvom planu, a ipak sam odlučio doći u Dinamo. Držim da sam napravio dobar potez", jasan je portugalski nogometaš.
No, ne sviđa mu se razmišljanje kako je on pojačanje za europske utakmice, a ne za domaće prvenstvo u kojemu je Dinamo dominirao posljednjih godina.
"Da bi Dinamo igrao europske utakmice, mora pobjeđivati u hrvatskoj ligi. Nekako mi se čini da vi ovdje u Hrvatskoj podcjenjujete svoju ligu. Nisam dugo u Dinamu, ali vidio sam mnogo dobrih nogometaša u Hrvatskoj, igra se kvalitetan nogomet. Evo, recimo, kad bih uspoređivao vašu ligu s portugalskom, ovako bih rekao. Porto, Benfica, Sporting... Ta tri kluba odskaču, ali oni ostali iz portugalske lige ništa bitno ne odskaču od klubova koji igraju u hrvatskoj ligi. A Dinamo bi se mogao potući s ova tri najbolja kluba koja sam nabrojio", objasnio je Wilson Eduardo za SN.
Svojom je minutažom u Dinamu zadovoljan: "Kad sam došao u Dinamo, nisam bio potpuno tjelesno fit, ali s vremenom sam postao, odlično radimo na treninzima, nadam se, ako trener tako odluči, da ću često biti u momčadi".
"Meni se u Dinamu jako sviđa. Ako me sad pitate bih li želio ostati, odgovorio bih vam potvrdno. Jesam li preskup? Cijenu je izvjesio Sporting i ona je takva kakva jest. Ako moj trener Zoran i šef Zdravko Mamić budu sretni s mojim igrama, zašto me Dinamo ne bi kupio?", zapitao se na kraju Wilson Eduardo, koji je u Dinamu na jednogodišnjoj posudbi, a Zagrepčani će na kraju godine imati opciju otkupa njegovog ugovora za odštetu od 3,5 milijuna eura.

što učinio si ti....od života mog 
pa za ovog taravela ni ja ne znam kako izgleda

Neslavan rekord
Sinoć zabilježena najslabija posjeta u historiji Maksimira
Piše: A. Demić
Sinoć je oboren rekord maksimirskog stadiona u negativnom smislu. Na tribinama se okupilo negdje oko 450 gledalaca, od toga pedesetak članova navijačke grupe Demoni iz Pule.
Osim rekordno male posjete zabilježen je još jedan neshvatljiv propust. Jeremy Taravel i El Arabi Hilal Soudani, koji nisu igrali zbog povreda, krenuli stepenicama ispod zapadne tribine kako bi stigli do loža.
Međutim, čuvar na ulazu nije ih pustio, jer ih nije prepoznao! Na intervenciju novinara koji su plavom čuvaru objasnili o kome se radi, Francuz i Alžirac su ipak uspjeli ući na stadion.
dok na drugoj strani grada isto ime, isti grad, isti navijači ..... pametnome dosta
prije samo par dana...

pa za ovog taravela ni ja ne znam kako izgleda

Neslavan rekord
Sinoć zabilježena najslabija posjeta u historiji Maksimira
Piše: A. Demić
Sinoć je oboren rekord maksimirskog stadiona u negativnom smislu. Na tribinama se okupilo negdje oko 450 gledalaca, od toga pedesetak članova navijačke grupe Demoni iz Pule.
Osim rekordno male posjete zabilježen je još jedan neshvatljiv propust. Jeremy Taravel i El Arabi Hilal Soudani, koji nisu igrali zbog povreda, krenuli stepenicama ispod zapadne tribine kako bi stigli do loža.
Međutim, čuvar na ulazu nije ih pustio, jer ih nije prepoznao! Na intervenciju novinara koji su plavom čuvaru objasnili o kome se radi, Francuz i Alžirac su ipak uspjeli ući na stadion.
dok na drugoj strani grada isto ime, isti grad, isti navijači ..... pametnome dosta
prije samo par dana...

Dinamo potpuno nadigrao Astru i uvjerljivom pobjedom otvorio nastup u Europskoj ligi
S Maksimira:
Ante Dubravac
U prvom kolu Europske lige nogometaši Dinama na svom su stadionu dočekali rumunjski Astru. Na krilima raspoloženog Soudanija koji je zabio tri pogotka u prvih 45 minuta Dinamo je došao do uvjerljive pobjede.
Nakon neočekivanog ispadanja iz Lige prvaka od Aalborga Dinamo je preko Petrolula izborio nastup u Europskoj ligi što je uoči sezone označen kao minimum kada su europske ambicije u pitanju. Modre je ždrijeb smjestio u skupinu B zajedno s Celticom, Salzburgom i Astrom.
Dinamo je od početka pokušao s pritiskom na gostujuće igrače, međutim nogometaši Astre su brzo uspostavili ravnotežu na terenu, a prvi put su zaprijetili u devetoj minuti kada je s dvadesetak metara pokušao Budescu čiji udarac zaustavlja Eduardo.
Kada se činilo da se utakmica malo primirila u 17. minuti domaćini su došli do vodstva. Pinto je uputio centaršut s desne strane, u skoku je najviši Soudani koji zabija za 1:0.
Samo nekoliko minuta kasnije gostujući vratar Silviu Lung je ponovo kapitulirao. Ovoga puta je korner s desne strane izveo Antolić u skoku je opet najbolji raspoloženi Soudani i na semaforu piše 2:0.
Neopreznost u domaćoj obrani Astra je skoro iskoristila u 35. minuti kada glavom pokušava Youssef, ali njegov udarac ide pored gola. Prije odlaska na odmor još je iz slobodnog udarca lijepo pucao Budescu, ali Eduardo je i ovoga puta uspješniji. Odličnih prvih 45 minuta zaključio je Soudani u sudačkoj nadoknadi kada je iz blizine, na asistenciju Wilsona zabio za 3:0.
Iako je njegova momčad doživjela pravi debakl u prvoj dionici gostujući strateg i u nastavak susreta je ušao s istim igračkim kadrom. Kako se moglo i očekivati Dinamo je prepustio loptu gostima iz Rumunjske te je svoje prilike čekao iz brzih protunapada kao što je bilo u 65. minuti kada Wilson iz daljine zadaje posla Lungu.
U 67. minuti Mamić je u igru poslao Henriqueza, a nogometaš koji je došao iz Manchester Uniteda još jednom se pokazao kao odlično rješenje jer je samo tri minute kasnije iskoristio proigravanje Antolića i sigurno poslao loptu u mrežu za velikih 4:0.
Osam minuta prije kraja susreta gosti su iskoristili opuštenost domaćih igrača pa je nakon centaršuta nečuvan ostao Chitu koji je smanjio na 4:1. I kada su svi očekivali posljednji sučev zvižduk lijepim udarcem konačnih 5:1 postavio je mladi Ante Ćorić.
U idućem kolu 2. listopada s početkom u 21:05 sati Dinamo gostuje u Škotskoj kod Celtica.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9499 times
- Been thanked: 11241 times
- Status: Online
ŠTA BI BILO, DA JE BILO: Dinamovi skauti gledali Džeku, mogli su ga kupiti za 50 hiljada eura ali nije im se svidio!
Zagrebački Dinamo imao je svojevremeno na dlanu veliku nogometnu zvijezdu. Maksimirski skauti su par puta odlazili u Sarajevo kako bi gledali mladog napadača Željezničara EdiNa Džeku ali nije im se svidio. otkiva Jutarnji list.
Džeku, koji tada još nije bio punoljetan, proglasili su ga neperspektivnim a mogli su gaa kupiti za samo 50. 000 eura.
Džeko je nekoliko mjeseci kasnije otišao u Češku, i stasao u vrhunskog napadača.
"Mogli su ga kupiti za 50.000 eura, a danas vrijedi 50 miliona. On je ključna figura Premiershipa", piše Jutaarnji hr u tekstu posvećenom najvećim promašajima Dinaamovih skautaa u povijesti.
Osim Džeku, Dinamo je propustio povijesnu priliku dovestu u zagreb i legendarnog brazilskog nogometaaša Rivaldaa.
"Rivaldo je nuđen Dinamu za 400.000 dolara. No, u Maksimiru nisu htjeli platiti tu svotu za nepoznatog Brazilca početkom 1996. godine.Tako je Rivaldo još ostao u Palmeirasu, koji mjesec kasnije potpisao je za Deportivo, a ostalo je povijest. S Barcelonom je osvajao duple krune, s Milanom Ligu prvaka, FIFA ga je izabrala za igrača godine, a i Brazil je odveo na svjetski tron", piše Jutarnji hr.
Zagrebački Dinamo imao je svojevremeno na dlanu veliku nogometnu zvijezdu. Maksimirski skauti su par puta odlazili u Sarajevo kako bi gledali mladog napadača Željezničara EdiNa Džeku ali nije im se svidio. otkiva Jutarnji list.
Džeku, koji tada još nije bio punoljetan, proglasili su ga neperspektivnim a mogli su gaa kupiti za samo 50. 000 eura.
Džeko je nekoliko mjeseci kasnije otišao u Češku, i stasao u vrhunskog napadača.
"Mogli su ga kupiti za 50.000 eura, a danas vrijedi 50 miliona. On je ključna figura Premiershipa", piše Jutaarnji hr u tekstu posvećenom najvećim promašajima Dinaamovih skautaa u povijesti.
Osim Džeku, Dinamo je propustio povijesnu priliku dovestu u zagreb i legendarnog brazilskog nogometaaša Rivaldaa.
"Rivaldo je nuđen Dinamu za 400.000 dolara. No, u Maksimiru nisu htjeli platiti tu svotu za nepoznatog Brazilca početkom 1996. godine.Tako je Rivaldo još ostao u Palmeirasu, koji mjesec kasnije potpisao je za Deportivo, a ostalo je povijest. S Barcelonom je osvajao duple krune, s Milanom Ligu prvaka, FIFA ga je izabrala za igrača godine, a i Brazil je odveo na svjetski tron", piše Jutarnji hr.

Mamić s Henriquezom u Salzburgu napada najtežu ovosezonsku prepreku
Europa liga, skupina D, treće kolo:
Red Bull Salzburg - Dinamo 21:05
Piše: L.Š.
RED BULL SALZBURG i zagrebački Dinamo na stadionu Salzburga u četvrtak navečer od 21:05 igraju utakmicu trećeg kola skupine D Europa lige. U prva dva kola Salzburg je osvojio četiri boda domaćim remijem sa Celticom 2:2 i slavljem kod Astre 2:1, dok je Dinamo uništio Astru s 5:1 i potom izgubio u Škotskoj od Celtica s 1:0 te trenutno ima tri boda.
Salzburg najskuplji u grupi
Ogled je ovo koji će uvelike usmjeriti rasplet ove skupine, a brojni pokazatelji sugeriraju da je Salzburg najteži Dinamov protivnik ove sezone, na papiru možda i najkvalitetnija momčad skupine čije je propuštanje plasmana u Ligu prvaka ispadanjem od Malmöa doživljeno kao iznenađenje. Prema transfermarktu Salzburgova momčad vrijedi 52,76 milijuna eura, nešto više od Dinamovih 51,22 milijuna, odnosno najviše u skupini gdje Celticov roster vrijedi 51,99 milijun eura.
"Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika od preostale tri momčadi u skupini", mišljenje je i Zorana Mamića, koji je dobro upoznat odakle prijeti najveća opasnost u Austriji: "Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno. Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad i odlično izgledaju na terenu."
Dinamovci se nadaju izvedbi iz Glasgowa, ali boljoj realizaciji
Također, očekuje da će od ovog susreta najviše užitka imati gledatelji. "Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju; posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat", riječi su kojima je najavio napadački Dinamo i na ovom gostovanju, nakon što su Modri pokazali odličnu izvedbu u Glasgowu, ali zbog vlastitih promašaja nisu uzeli niti jedan bod.
Što se tiče napadačko arsenala Modrih, tu postoje neki problemi, prije svega neigranje reprezentativca Duje Čopa, dok izostanak Fernandesa ne treba niti spominjati, on je i tako izvan travnjaka od početka sezone i bit će još neko vrijeme za utakmice ovakve jačine.
Henriquez udarna napadačka igla
Očekuje se stoga u vršku napada Čileanca Angela Henriqueza, igrača Manchester Uniteda na posudbi u Maksimiru, koji je u nešto više od dva mjeseca u Dinamu ostavio sjajan dojam, vrlo visoku razinu realizacije, ali i snalažljivost te suradnju u igri. Dosta će reći podatak da je zabio šest golova u devet nastupa, ali je mahom ulazio s klupe pa uzimajući u obzir da je igrao 369 minuta dolazimo do zaključka da zabija svaku 61 minutu u igri.
Nije imun niti na "velike" pogotke, upravo je on u sudačkoj nadoknadi na Poljudu poentirao za dovršetak preokreta protiv Hajduka, kasnije je zabio i protiv Astre kad je pitanje pobjednika već bilo riješeno, a sad je u Zadru zabio ključan pogodak za pobjedu, kod 1:1 u samoj završnici.
Bod ili sva tri su realnost, ali i nužnost
Mamić će trebati i Soudanija na razini kao prije mjesec dana, kad je briljirao protiv Astre i Rijeke, dok se očekuje i da Wilson prestane promašivati. Tercet reprezentativaca svojih država, Antolić, Brozović i Ademi, trebali bi osigurati ravnotežu u vezi, stoperski tandem bit će Šimunić i Sigali, dok je upitnik oko lijevog beka gdje je moguć nastup Pivarića nakon oporavka od lakše ozljede, ali i Ibaneza, koji je ostavio dobar dojam u Zadru.
No, koga god Mamić poslao na teren, jasan cilj su bodovi, nije to Dinamovo bahaćenje, to je trenutno realnost gledajući sva ulaganja u momčad. Iako će trener reći nešto drugačije: "Nema pritiska, ostalo je još četiri utakmice i 12 bodova, idemo od utakmice do utakmice i nećemo previše kalkulirati", bodovi u Austriji su i potreba, gledajući tablicu na kojoj u slučaju poraza zagrebačkog kluba u Austriji prijeti odvajanje Salzburga, a možda i Celtica.

Kiša natopila teren u salzburgu, upitan meč između red bulla i dinama....
snijeg paralizirao promet i ceste na prilazu gradu
ponekad i ja donesem pametnu odluku
snijeg paralizirao promet i ceste na prilazu gradu

ponekad i ja donesem pametnu odluku

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Nebi bilo loše da kupe Šefku Okića,bez gledanja.Krokodil Behko wrote:ŠTA BI BILO, DA JE BILO: Dinamovi skauti gledali Džeku, mogli su ga kupiti za 50 hiljada eura ali nije im se svidio!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Ševko je čak i hr državljanin
rođen u gračanici ali karijeru je počeo u rudaru iz labina
trenutno u sarajevu , vrijedi oko 250.000 ojri ...
malo je star za neku perspektivu
( 1988)

rođen u gračanici ali karijeru je počeo u rudaru iz labina

trenutno u sarajevu , vrijedi oko 250.000 ojri ...
malo je star za neku perspektivu

ovaj golman dinama je smišan..i ne prvi put...
Ma daaaj... Rupetina
a i soudani sad sam samcat na golmana i pogađa ga u nogu
!
a i soudani sad sam samcat na golmana i pogađa ga u nogu

puj smradu jedan
i onaj tko te kupio
fino lagano dinamo napada a red bull iz dva zabija dva

opet ista priča..što je najgore od jedne prosječne ekipe...
ne mogu primirisat golu salsburga....i sad stavlja šimunovića koji kreten od trenera...ma njima triba zabranit da igraju u evropi bolje bi istra igrala..
neka i ovako .... neka se vidi jedna vizija klubalaganini wrote:ne mogu primirisat golu salsburga....i sad stavlja šimunovića koji kreten od trenera...ma njima triba zabranit da igraju u evropi bolje bi istra igrala..

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9499 times
- Been thanked: 11241 times
- Status: Online
Do prije tri godine, Dinamo je bio pojam za taj Salzburg. Vjerovatno su ljudi uložili pare.
Vjerovatno bi i Dinamo ali nema para - nestalo. Btw, čini mi se da je Dinamo samo neka prolazna mobilizacijska kafana, za talente iz naših zemalja, pa ako Mamiću upali kec, proda nekog dobro, to i bude. Zamažu oči raji i kupe neku siću.
Zapravo, onaj im je Soudani najveće pojačanje, a došao slučajno.
Izgleda da je malo puko, pošto je još uvijek tu.
Vjerovatno bi i Dinamo ali nema para - nestalo. Btw, čini mi se da je Dinamo samo neka prolazna mobilizacijska kafana, za talente iz naših zemalja, pa ako Mamiću upali kec, proda nekog dobro, to i bude. Zamažu oči raji i kupe neku siću.
Zapravo, onaj im je Soudani najveće pojačanje, a došao slučajno.
Izgleda da je malo puko, pošto je još uvijek tu.
eVO GA.. vRAĆA SE dINAMO. :OO
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.