1.Uvijek se pobrine da vi prvi svršite. Doslovno!storm wrote:Redovito mu govorite da je najbolji dečko na svijetu, a najbolji dio je što to doista i mislite.
Trinaest znakova da je vaš dragi fantastičan u krevetu
ok, u redu je to, al pomalo i bezveznjikavo. Sto ako .. se meni taj dan ne svrsava, vec mi samo jebuckanje pashe, m? Sta onda? Onda ce me raspati dok ja sto? Zar ja bash uvik moram PRVA i UVIK? Glupo.
6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.
Ok, budi otvoren za sve, al mene ovo ne bi palilo. I nedam svoj "analni dildo"
7. Uvijek komplementira vaše tijelo. Bez obzira na doba godine, datume i to jeste li smršavjeli ili se udebljali. Kraj nega se osjećate kao da biste mogli zablistati u karijeri super modela.
Ne suvise, volim realne muskarce koji znaju tajming .
10. Poštuje vaše želje. Kada vama nije do seksa, on strpljivo čeka pravi trenutak za intimno druženje, a on nikada ne nastupa prije nego vi to poželite.
U redu je da postuje - to je skroz dobro, al da nikada ne nastupa prije nego ja to pozelim?? A? Wtf?
12. Govorite mu da je najbolji frajer ikad i doista to i mislite. Toliko je dobar u krevetu da kada masturbirate, mislite na njega, a ne na recimo Ryana Goslinga.
Isuse kakve gluposti, Isuseeeeeeeeeeee