Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 24 Apr 2024, 23:05
Operem sudje,nemoj prat ne radi se to tako.Izvadim hljeb,sto nisi onaj hepek vratio na kesu.Napravim kafu,tanka.Ispecem jaja,sta mi ovo od tave uradi.Istresem pepeljaru,sto je nisi opro.Sta cu je prat poso zapalit? Reko nema secera u zdjeli,ajjj ne diraj nista ja cu…I haj ti budi pametan sa njima.
E vidiš tu mi griješimo…..Kontamo da ćemo Vas naučiti da radite kako treba, a vi da budete bolji jednostavno odustanete.
Zato žene pamet u glavu….Sta god urade neka bude o bravo, super si to uradio….ma ne može bolje….od sada ćeš ti uvijek to raditi
Jutro!!!
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Operem sudje,nemoj prat ne radi se to tako.Izvadim hljeb,sto nisi onaj hepek vratio na kesu.Napravim kafu,tanka.Ispecem jaja,sta mi ovo od tave uradi.Istresem pepeljaru,sto je nisi opro.Sta cu je prat poso zapalit? Reko nema secera u zdjeli,ajjj ne diraj nista ja cu…I haj ti budi pametan sa njima.
Pa đe si ti meni sapatniče.
Ista priča, u pet deka razlike, tačno prepisuju jedna od druge ili tajno idu na neke kurseve đe ih tome podučavaju, a mi nemamo blage veze.
Ima neko tajno udruzenje,nesta,sve sa instruktoricama.
Ima rjesenje.
Nista to ne pokusavas.
Rijeseno davno. Doduse sad je cesto nema pa mrljavim ponekad al me sad mladja cerka pegla.De malse…
Ja neki dan zamijenio nama posteljinu, oprao staru, okačio je da se suši itd. Ona bila vani na nekom seminaru.
Kasnije viče pa što si bolan stavio ovu posteljinu ona je najgora, pa skide i stavi neku treću
I štaš ti tu