Oprosti mi PapeSheval wrote:Dobar si ti.
Bukva ili javor,drvo pa drvo.

Oprosti mi PapeSheval wrote:Dobar si ti.
..evo karma...storm wrote:Oprosti mi PapeSheval wrote:Dobar si ti.
Možda je ipak dosta,treba i drugima dati šansu.Ja sam za svog rođu,Baždarevića.Krokodil Behko wrote:Ništa. Pape odbio Iran i na taj način, jasno stavio do znanja da želi još jedan mandat. Kako se doznaje i u izvršnom odboru N/FSBiH većina je za to. Preostalo je još da se čuje koji su Sušićevi uvjeti, ili tačnije rečeno, kakvu platu želi. Još bi samo tu moglo zapeti.
Jbg, bio je 4 godine. Nije li to dovoljno?
Valjda zato što je oženio Veroniku,a ne neku našu curu.laganini wrote:zašto je on meni pederast...
Ma ne znam ko bi mogao biti dobar. samo kažem da je četiri godine dovoljno za svakoga da pruži onoliko doprinosa koliko i može.KOMESAR wrote:Možda je ipak dosta,treba i drugima dati šansu.Ja sam za svog rođu,Baždarevića.Krokodil Behko wrote:Ništa. Pape odbio Iran i na taj način, jasno stavio do znanja da želi još jedan mandat. Kako se doznaje i u izvršnom odboru N/FSBiH većina je za to. Preostalo je još da se čuje koji su Sušićevi uvjeti, ili tačnije rečeno, kakvu platu želi. Još bi samo tu moglo zapeti.
Jbg, bio je 4 godine. Nije li to dovoljno?
Misliš na Baždarevića?laganini wrote:zašto je on meni pederast...
O čem' ti trabunjaš?laganini wrote:..a zašto za "nas" da ti neće platit večeru..greeneyes wrote:Ovo bi bila sjajna vijest, i za nas i za samog Papeta
Hajduk zamalo nije osvojio Evropu?laganini wrote:mali je veliki talent..sad koliko bih ima igrača bolji od njega na toj poziciji nisam siguran...
..nisu neki klubovi za najboljeg bih igrača svi vrimena....Krokodil Behko wrote:Ovi nevjerovatni podaci o trenerskoj karijeri Safeta Sušića mogli bi vas neugodno iznenaditi
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić iza sebe ima ne baš dugu trenersku karijeru
Nakon što je okončao igračku karijeru, Sušić je svoj prvi angažman kao trener imao 1994. godine. Te je godine preuzeo francusku ekipu Cannesa, u kojoj se zadržao samo jednu sezonu.
Da budemo tačniji, Safet Sušić nikada u svojoj trenerskoj karijeri nije ostao u klubu duže od jedne sezone!
U svakom klubu koji je vodio bio je najduže sezonu, a u nekima je otkaz dobio i prije kraja sezone.
Klubovi Safeta Sušića
1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2006 Çaykur Rizespor
2008 Çaykur Rizespor
2008–2009 Ankaraspor
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests