Samo da pitam
Moderator: VIP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
Bilo je više tema o kanabisu, pa sam ih spojio u jednu.
http://www.bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=20&t=6725
http://www.bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=20&t=6725
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Šta rade mlada i mladoženja prvu bračnu noć?
Jedno broji pare a drugo stavlja slike na facebook.
Jedno broji pare a drugo stavlja slike na facebook.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Calla je jos i bolja , Johny
nju kao osobu treba stvarno upoznati
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Julia-Klara wrote:Calla je jos i bolja , Johny
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Storm i ostali koji se kuže:moze li se vjestackim kamenom oblagati vanjski zid,tj da li je jako podlozan atmosferilijama? 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Može , nikakav problem nije, samo uvijek ti je tako koliko para toliko muzike... nemojte štedjeti kod izbora i sve je okZagorka wrote:Storm i ostali koji se kuže:moze li se vjestackim kamenom oblagati vanjski zid,tj da li je jako podlozan atmosferilijama?
naravno obratiti pozornost da bude kvalitetno pripremljena podloga ( suh i čist zid ) te vezivni materijal tj ljepilo, za vanjske uvjete
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
E hvala ti,mene prodavac prirodnog ubijedjuje da ce nam sve otpasti kod prvih mrazeva.storm wrote:Može , nikakav problem nije, samo uvijek ti je tako koliko para toliko muzike... nemojte štedjeti kod izbora i sve je okZagorka wrote:Storm i ostali koji se kuže:moze li se vjestackim kamenom oblagati vanjski zid,tj da li je jako podlozan atmosferilijama?
naravno obratiti pozornost da bude kvalitetno pripremljena podloga ( suh i čist zid ) te vezivni materijal tj ljepilo, za vanjske uvjete
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
ja bi se čak usudio tvrditi da je prirodni porozniji i samim tim podložniji vanjskim utjecajimaZagorka wrote:E hvala ti,mene prodavac prirodnog ubijedjuje da ce nam sve otpasti kod prvih mrazeva.storm wrote:Može , nikakav problem nije, samo uvijek ti je tako koliko para toliko muzike... nemojte štedjeti kod izbora i sve je okZagorka wrote:Storm i ostali koji se kuže:moze li se vjestackim kamenom oblagati vanjski zid,tj da li je jako podlozan atmosferilijama?
sastav umjetnog kamena je ipak još uvijek kameni prah sa akrilnim ili poliester smolama koje čine kompaktni materijal ...dok je prirodni- prirodni ... ima svoju ljepotu ali i osjetljivost
nije loše ni posebnim premazima zaštititi bar jednom godišnje i prirodni i umjetni kamen ... ima sad čuda toga na tržištu i majstor ti sigurno zna to
ps
izbjegavati tzv tehničkii mermer i teraco ploče jer su jako vodoupojne
- Pasaga
- Hadžija

Tim kamenom je ovdje oblozeno hiljade kuca.Zagorka wrote:Storm i ostali koji se kuže:moze li se vjestackim kamenom oblagati vanjski zid,tj da li je jako podlozan atmosferilijama?
Ako moze izdrzat ove nordijske uslove,sto nebi mogao i mediteran.
Ja nisam vidjeo taj,sa kojim se dole radi,umjetni,tako da nista o njemu nemogu reci.
Dobro bi bilo prevuci ga mat lakom,radi promjena boje.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Pasaga
- Hadžija

Krokodil Behko wrote:Jel se to misli na gips, kad se kaže "vještački kamen"?
Nije gips...liven je odneke cudne mase...ima dobru spec. tezinu,haman ko i kamen.
Danas toga ima vise vrsta,boja,dimenzija.
Cjene po kv.met. su visoke....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
pisao sam gore .....mljeveni kamen ili prah sa akrilnim ili poliuretanskim smolama miješan u čvrstu kompozitnu masu .... bezbroj niansi i oblika daje mnogo prednosti u poređenju sa prirodnim kamenom.....Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Jel se to misli na gips, kad se kaže "vještački kamen"?
Nije gips...liven je odneke cudne mase...ima dobru spec. tezinu,haman ko i kamen.
ok behko će to sad popljuvati jer nije prirodno
- Pasaga
- Hadžija

Sad,ovi modeli....sto je IN...
...pravo receno je cisto pre.s.eravanje...
...skupo ko djavo.....
...skuplje su ruke,dok se postavi....
...pravo receno je cisto pre.s.eravanje...
...skupo ko djavo.....
...skuplje su ruke,dok se postavi....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa naravno da hoću. (su)vlasnik sam kuće s temeljima od čistog klesanog kamenastorm wrote:pisao sam gore .....mljeveni kamen ili prah sa akrilnim ili poliuretanskim smolama miješan u čvrstu kompozitnu masu .... bezbroj niansi i oblika daje mnogo prednosti u poređenju sa prirodnim kamenom.....Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Jel se to misli na gips, kad se kaže "vještački kamen"?
Beton mi baš i nije nedostajao.
pa normalno... ne ide to i na svaku kuću, treba se prilagoditi stilu, arhitekturi, pa i vlasnikovom ukusu ...
šta sam se sad u rs nagledao rugla to je čudo jedno
ono vidi se da čovjek ima love i da je zbubao mnogo .... ali džabe ....stil, osjećaj za estetiku i ukus se ne kupuju
šta sam se sad u rs nagledao rugla to je čudo jedno
ono vidi se da čovjek ima love i da je zbubao mnogo .... ali džabe ....stil, osjećaj za estetiku i ukus se ne kupuju
Jesil mislio nešto vako?storm wrote: pisao sam gore .....mljeveni kamen ili prah sa akrilnim ili poliuretanskim smolama miješan u čvrstu kompozitnu masu .... bezbroj niansi i oblika daje mnogo prednosti u poređenju sa prirodnim kamenom.....
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM