Ne trebaš dokazivati nešto što mi priznajemoAlpha wrote:dokaz da zene vise od muskih zagledaju zene

Moderator: Krokodil Behko
Ne trebaš dokazivati nešto što mi priznajemoAlpha wrote:dokaz da zene vise od muskih zagledaju zene
Peggy Sue wrote:Zagorka wrote:..i da mi je ruzna,opet ne bih.....
pa neces se sigurno okrenuti za zenskom koje je manje kao sto vi kazete dobro od tebe , cak neces ni obratiti paznju , jedino ako nije neki sareni cirkusZagorka wrote:da citiram svoje izneseno misljenje o dami pa da mi kazes iz kojeg su dijela tvoje vijuge iznjedrile tvoje premudre zakljucke:
hajde dobro,nemojte sad i vi zezati,sta joj fali.
Koje cure jeli jednaa sa DPeggy Sue wrote:Ne sporim ja to Zagi, ali ako nemaš dupe, onda nemaš potrebu ni da ga pokazuješ javnosti.. valjda
U Zenici su dvije , tri cure radile guzu i iskreno - merak mi se okrenut za njimasta cu
Tako jegreeneyes wrote:Ebiga, sad ispade da ne valja ni pet para. Da je aman dobra-nije, ali nije ni loša.
Nikad se ne okrecem za drugim zenamaAlpha wrote: pa neces se sigurno okrenuti za zenskom koje je manje kao sto vi kazete dobro od tebe
Tako je!Ma ljubomora cista sveLebowski wrote:Ava je kraljica a vi sto imate nesto protiv zadrzite to u sebi