Ovo je ovca..
janje a ima 50 kg..

Ovo je ovca..

To ono u vakcinamaRemzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.
Vama ce bolti stomak i vi ce te sve povracati.
Neki ce umrijeti ako jedu,jer u janjetima je umisana u koncentratima jedna meni nepoznatna substancije koja utvrdjuje krv i vodi do prestanje kucanje srca.

hm,..da i neRum wrote: 30 Apr 2024, 12:49To ono u vakcinamaRemzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.
Neki ce umrijeti ako jedu,jer u janjetima je umisana u koncentratima jedna meni nepoznatna substancije koja utvrdjuje krv i vodi do prestanje kucanje srca.

Nista mu ne fali

I dok se vrti ,meza umakat snitu nimeta u kapljevinu, lijeci sve osim bana haha
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Remzo, je li to važi samo za janjetinu po zapadnoj Evropi ili za ovu kod nas u Bosni i Hercegovini?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.

Hocel biti sutra janjeZizi wrote: 30 Apr 2024, 23:01Remzo, je li to važi samo za janjetinu po zapadnoj Evropi ili za ovu kod nas u Bosni i Hercegovini?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.

Mecu ljudi janjadima soli, metnu im tri kile soli a janjad oblizu i iscu jos. I ondar se napiju vode, popiju kubik. Kad tako janje metnes na razanj ne treba ti nikakvih zacina, ofali ga pola, skupi se ko cevap ocamZizi wrote: 30 Apr 2024, 23:01Remzo, je li to važi samo za janjetinu po zapadnoj Evropi ili za ovu kod nas u Bosni i Hercegovini?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.

Neće, moramo jesti malo više povrće.

Za BosnuZizi wrote: 30 Apr 2024, 23:01Remzo, je li to važi samo za janjetinu po zapadnoj Evropi ili za ovu kod nas u Bosni i Hercegovini?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:44 Ne jedi te ove godine janje,to je sve kontaminirano.

Bas nimalo,poslo sam sliku doktoru koji me je operisao i pitao mogu li makar gledat ovo nemasno.

bome nesmim ni jafruit wrote: 01 May 2024, 22:55Bas nimalo,poslo sam sliku doktoru koji me je operisao i pitao mogu li makar gledat ovo nemasno.
On mi dao odobrenje da mogu malo i jesti,ali sam se ja vratio na Topu i sir...nek ova godina bude ovako...poslije vidjecemo.

Kad restartujemo organizam,nadoknadicemo...Remzudin wrote: 02 May 2024, 06:40bome nesmim ni jafruit wrote: 01 May 2024, 22:55
Bas nimalo,poslo sam sliku doktoru koji me je operisao i pitao mogu li makar gledat ovo nemasno.
On mi dao odobrenje da mogu malo i jesti,ali sam se ja vratio na Topu i sir...nek ova godina bude ovako...poslije vidjecemo.
Moj organisam ima jednu anti-meso djelovanje.
Taj effekat se prije nekoliko godina aktivirao.
Analiza bolnice je pronasla neku nepoznatnu substanciju,valjda je me neko hteo otrovati.
Sumnjali su jednu kombinacija od pokvarenog mesa kojoj je dodatno jedna velka doza Natriummonoglutamata.To je jedno vrst
Nervengift koji manipulira sensore ukusa kad se ugrije i pokriva ruzan ukus pokvarenog mesa.
Anti-otrovni effekat mi se aktivirao 3 minute posle jela,sve sam ispovracao i nalazio sam se u jednom paradoxnom stanju izmedju normalnost i praga nesvisnost.
Taj isti effekat dobivaju i Zene kad saznaju da su jeli jedan Kebap gde je Turcin drkao u sos.