šta fali ušima? da vas bolje čujemo!
dok šapućete i smjerate neke zavjere...
što jes jes, po tome smo slični jedan drugom
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

mrki62 wrote:Taj polovni može biti vjeran nekome ko ga ima od samog početka , dakle, njemu može biti vjeran a ne nekome desetome.
Sam pitbul se odgaja od malena i oni koji su poremećenog uma, oni tog psa prave upravo onakog kakvog ga opisuješ.
I pas vučjak može biti mio al može biti i krvoločan - sve ovisi na šta ga naviknemo.
I to što ti opisuješ u vezi roditelja a zamisli kako je sa kontra; djeca do roditelja.

Lebowski wrote:

Pa dobro, vjerovatno nemam dobrog znanja o pit bulima al mogu primijetiti da je čovjek kriv za te pit bule.Salahuddin wrote:
Mrki, sve je ovo tacno sto si ti napisao. Ali statistike o napadima pit bula su neumoljive. U USA se cak jednom pocelo pricati o zabrani, nakon sto je pit bull usmrtio dvogodisnje dijete u Kaliforniji. I kao sto rece Rankovic, ne diraj mi u vucijaka. To je pas!

Tibetanski mastif...ali cijenu bolje i ne gledatiMa meni je njemacki ovcar - vucijak najdrazi ali daleko od toga da nema jos jedan prilican broj pasmina koje su za postovanje. U njih bi ubrojao u Tornjaka. I jos mnogo drugih, da ih sad ne googlam, jer mi samo dva-tri naumpadaju u momentu.