Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ovo sto radis u psihologiji se zove self-serving bias. Da je tebe neko tako prozvao, dobio bi dugotrajni ili trajni ban, a kad sam to usput napomenula zbog doticne gospodje i njenog manipulativnog upisa, onda su kao svi protiv mene. Mene nije briga je li neko za ili protiv mene, ja sam samostalni strijelac. U zivotu, kao i na forumu. Ne treba mi podrska, lajkovi ni aplauzi, ali me neces ni manipulirati kako ti se prohtije.
Ovdje svakako nije moguce voditi racionalnu niti argumentiranu raspravu, sve se svodi na ad hominem, diskreditiranje sugovornika i niske udarce koji idu do najstrasnijeg vrijedjanja. Postavila sam intervju na kom se imenom i prezimenom navode svi uhapseni iz vlasti ili blizu vlasti. Tvoj manipulativni odgovor je bio "ma jesno li to svi isti?" Odgovorila sam ti da nije bilo nikakvog zvanicnog odgovora na Dodikove fasisticke izjave, nema podizanja optuznice na njegovo negiranje genocida i secesionisticke prijetnje. Pa to ne mogu uciniti ja, a tvoj kauboj Ramo isak (koji je i sam bio zakonski procesuiran) se zabavlja populistickim skupovima. Jeste li isti?
Zatim u pricu uvodis Bosnjake u RS-u. Kad te upitam cija je duznost i obaveza da zastiti prava i sigurnost Bosnjaka u RS (dva puta), nema odgovora. Kakav narod, takva i drzava.
Kakve veze ovaj tvoj post ima sa temom i manjim entitetom?
Ako ti se place, idi na trosjed
Osvrnula sam se na Tricin post, pa si ti dosao provocirati. Nego, zasto si ti u Njemackoj? Zasto nisi u Federaciji u kojoj tece med i mlijeko?
Aha, tako sam i mislila. Kombinacija deniala i self-serving biasa.
Osvrnula sam se na Tricin post, pa si ti dosao provocirati. Nego, zasto si ti u Njemackoj? Zasto nisi u Federaciji u kojoj tece med i mlijeko?
Aha, tako sam i mislila. Kombinacija deniala i self-serving biasa.
Eto tu nastavi svoje bitke "svi protiv mene".
Od ozbiljnih tema necemo praviti cirkus
Uz sve ostalo si i krajnje neobjektivan. Ja u klin, ti u plocu. Nisi ti neko s kim bih vodila ratove, necu ti objasnjavati zbog cega. Za 12 godina forumskog staza vodila sam rat samo s jednom osobom, Fuddom (proslo vrijeme). I to treba zasluziti.
Uz sve ostalo si i krajnje neobjektivan. Ja u klin, ti u plocu. Nisi ti neko s kim bih vodila ratove, necu ti objasnjavati zbog cega. Za 12 godina forumskog staza vodila sam rat samo s jednom osobom, Fuddom (proslo vrijeme). I to treba zasluziti.
Jesu vala niza liga od nas, stojest jest
Prave borbeni avion pete generacije, dronove prekucali, najvece aerodrome svijeta…
Mi smo probili nakav tunel prema Gorazdu
A more bit i da nismo, djah ga probiju, djah se zatrpa
Ja, ima i dodik, pokosi travu pored ceste vice ljudi budimo ekoloski obazrivi
Fuddo wrote: 08 May 2024, 12:35
Jesu vala niza liga od nas, stojest jest
Prave borbeni avion pete generacije, dronove prekucali, najvece aerodrome svijeta…
Mi smo probili nakav tunel prema Gorazdu
A more bit i da nismo, djah ga probiju, djah se zatrpa
Ja, ima i dodik, pokosi travu pored ceste vice ljudi budimo ekoloski obazrivi
Nas gradjanin je za turskog gradjanina-njemac,i po razmisljanju obrazovanju i ekonomskom stanju(cak rimuje)
Turci su bijeda, osim elite u istanbulu i ankari
Last edited by bosnjakinja on 08 May 2024, 12:38, edited 1 time in total.