spacebound wrote: 06 May 2024, 11:51Masamune wrote: 06 May 2024, 11:46
Dobro si ti prošao.
Ima ih koji su se morali razvesti zbog foruma.![]()

Moderator: Krokodil Behko
spacebound wrote: 06 May 2024, 11:51Masamune wrote: 06 May 2024, 11:46
Dobro si ti prošao.
Ima ih koji su se morali razvesti zbog foruma.![]()
Pa eto. Ovakvom reakcijom pokazujes koliko ti je forum bitan. Dok te moze ovoliko naljutiti.Matan wrote: 06 May 2024, 11:53 Nisam pisao pet dana na forumo dok sam u Bosni bio..
napisem par postova i onda mora Maja da malo pokaze kako je pametna i bistra i
da malo pokaze svoju nekulturu..
ma j... se,ne moram ni pisati ni na ovome forumu..
Ja nisam Nihilo jer ja sam Menso i mene niko ne voli...Maja wrote: 06 May 2024, 11:41 I nemojte ti i Nihada misliti da ne vidimo da dodjete da nas podsjetite na njegovu safunjaku cim se prestane pisati na ovoj temi.
Ubuduce ce se brisati sve vezano za to jer nije nas problem
A zasto ljudi prave vise profila po forumima? Nije sad direktno pitanje tebi, vec uopste? Nikad to nisam skontala....Nora Ibsenova wrote: 06 May 2024, 09:12
Imam vise nickova? Jah, I? Ljudi se sa vise nickova svadjaju Sami sa sobom na temama
...ali nije to 1....X ljudi ima tako...Ne mogu svi biti
Evo sad cu ti reci.Dori wrote: 06 May 2024, 12:20A zasto ljudi prave vise profila po forumima? Nije sad direktno pitanje tebi, vec uopste? Nikad to nisam skontala....Nora Ibsenova wrote: 06 May 2024, 09:12
Imam vise nickova? Jah, I? Ljudi se sa vise nickova svadjaju Sami sa sobom na temama![]()
Da li je to neki eksperiment sa drugim forumasima, razdvajanje identiteta po grupama i diskusijama da ih ne mjesaju (kao sad taj slucaj Dzenana), daju sami sebi podrsku u diskusijama ili nesto trece?
Pa neki I ne uprate.
Pa dobro to ima logike....Ali koji pisu sa vise profila u isto vrijeme, a da nisu banovani to mi je vec misterija...Nora Ibsenova wrote: 06 May 2024, 12:41Evo sad cu ti reci.Dori wrote: 06 May 2024, 12:20
A zasto ljudi prave vise profila po forumima? Nije sad direktno pitanje tebi, vec uopste? Nikad to nisam skontala....![]()
Da li je to neki eksperiment sa drugim forumasima, razdvajanje identiteta po grupama i diskusijama da ih ne mjesaju (kao sad taj slucaj Dzenana), daju sami sebi podrsku u diskusijama ili nesto trece?
Ja sam 2018 napravila svoj prvi nick, Nastasia koji je bio banovan na nesto kratko, jer Sam jednom dosadnom i glupom Smrcu napisala da ide u pm.
Jaran, mi je Dao svoj pw, I ja Sam se zezala s narodom ba Bez Cenzure, naravno odmah rekla da Sam ja, ali tad smo trajno banovani I ja I moske.
Mosketu je ban skinut odmah nakon toga, a ja Sam vec napravila drugi Boemica, gdje sam naravno ponovo svima stavila do znanja ko Sam. Nije taj profil banovan, iz razloga kojeg ne znam ni ja. Totalna glupost moderiranja tad. Moglo mi je bit komotno dopusteno da mi se vrati orig profil.
U medjuvremenu, sam ja dosla ovdje, sve manje tamo pisala, zaboravila sifre, zaboravila Sam I mejlove sa koje sam koristila da se reg, do neki Dan
A sto se tice tog dystopia profila, kao sto Sam rekla, pozaboravljala Sam sifre, a jako jako me zanimao slucaj dzenana
I jedino Sam na tom profilu krila da je moj, jer se nisam slagala sa narativom porodice u to periodu, sve mi je to izgledalo kao neka ubleha, nacin da nip dodje na vlasti, itd. Sto je bilo ekstremno nepopularno I odmah bi inkvizicija krenula
Posebno mi je bilo neugodno kad mi je momak, kojem je dzenan rodjak, rekao da porodica prati profil, a posto se znalo ko je osoba imenom I prezimenom iza boemice, nisam htjela da neko uveze sve I njega gleda kroz neku losu prizmu jer mu djevojka prica sta prica, pa Sam se trudila max da ostanem anonimna iza tog profila
Eto to su moji razlozi
Ma vjerujem da je vecina slucaj banovan, pa se reg ponovoDori wrote: 06 May 2024, 12:51Pa dobro to ima logike....Ali koji pisu sa vise profila u isto vrijeme, a da nisu banovani to mi je vec misterija...Nora Ibsenova wrote: 06 May 2024, 12:41
Evo sad cu ti reci.
Ja sam 2018 napravila svoj prvi nick, Nastasia koji je bio banovan na nesto kratko, jer Sam jednom dosadnom i glupom Smrcu napisala da ide u pm.
Jaran, mi je Dao svoj pw, I ja Sam se zezala s narodom ba Bez Cenzure, naravno odmah rekla da Sam ja, ali tad smo trajno banovani I ja I moske.
Mosketu je ban skinut odmah nakon toga, a ja Sam vec napravila drugi Boemica, gdje sam naravno ponovo svima stavila do znanja ko Sam. Nije taj profil banovan, iz razloga kojeg ne znam ni ja. Totalna glupost moderiranja tad. Moglo mi je bit komotno dopusteno da mi se vrati orig profil.
U medjuvremenu, sam ja dosla ovdje, sve manje tamo pisala, zaboravila sifre, zaboravila Sam I mejlove sa koje sam koristila da se reg, do neki Dan
A sto se tice tog dystopia profila, kao sto Sam rekla, pozaboravljala Sam sifre, a jako jako me zanimao slucaj dzenana
I jedino Sam na tom profilu krila da je moj, jer se nisam slagala sa narativom porodice u to periodu, sve mi je to izgledalo kao neka ubleha, nacin da nip dodje na vlasti, itd. Sto je bilo ekstremno nepopularno I odmah bi inkvizicija krenula
Posebno mi je bilo neugodno kad mi je momak, kojem je dzenan rodjak, rekao da porodica prati profil, a posto se znalo ko je osoba imenom I prezimenom iza boemice, nisam htjela da neko uveze sve I njega gleda kroz neku losu prizmu jer mu djevojka prica sta prica, pa Sam se trudila max da ostanem anonimna iza tog profila
Eto to su moji razlozi
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests