Evo za buduće forumaše promjena pitanja pa nek pišu i ružno ako će

30. šta misliš o autoru teme?
Moderator: Krokodil Behko
neki bosanci i jedemo klempuMaja wrote:Tako ti na bosanskom forumu21. najdraža bajka tri praseta
opet ti ne napisaSalahuddin wrote:Eh...tek sad ugledah ovo. Napisem sutra. Mrsko mi sada.
Neka neka lijepo je svasta znatiEto Rethna, druze moj, pa obavih i to. Nista zanimljivo. Kao i svaki drugi mentalni bolesnik kojeg sretnes.![]()
....................na kojeMaja wrote:na većini foruma ima spomenar al ja sam neka pitanja izmijenila
1. ime, bezimegodine i grad.......................................34, sarajevo
2. omiljeni miris (parfem, začini...)............guchi rush, hypnose sense,
3. omiljeno jelo i piće..........kad sam gladna i zedna nisam svoja.....nemam omiljeno izuzev mdenog srca i kinder buena
4. koju knjigu trenutno čitaš (zadnja koju si pročitao).......krenula sam sa kratka povijest BIH, i ispovjest palog andjela
5. najdraža boja, cvijet i životinja, teget,biijela,crna,zelena,roza, cvijece ne gotivim, sve su vmi drage osim zmija i glista
6. najveća bol koju si doživjeo/la-fizička i psihička..............psihicka
7. voziš li auto, znam vozit al nemam ga.
8. Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? ples, sport, fim, muzika, rezija,organizator cool eventa da svima bidne dobro
9. vanilija ili čokolada, volim oboje
10. forum ili chat.....forum, a znala sam svojevremeno i prochatkat,
11. voliš li više bijeli ili crni dio od eurokrema, crni - nutella
12. boja kose i očiju, pa sad su trenutno pramenovi , zelenkasta
13. je li casa do pola puna ili do pola prazna?.......nekad je potpuno prazna a nekad se presipa a nekad bi je razbila i da je od kristala
14. omiljeni broj, slovo i dan u sedmici......omiljeni broj nemam, slovo nemam, dan : petak subota i nedelja
15. da li se više razumijete u politiku ili religiju?...........religiju
16. šta je veći zločin-abortus ili eutanazija,..............eutanazija
17. miss world ili eurosong......miss world sta imam gledat u sike i dupe, a eurosong.....zadnji put kad sam gledala skoro svi su pjevali na engleskom.............valjda svako na svom jeziku treba..............nemam kad gledat ....
18. idealan dan bi bio gdje i s kim?......tenutno mi je potreban odmor u kolibi sa vatrom malo klope i neko da me razmazi..........
19. Koji sport volis da gledas,a kojim da se bavis?....tenis,ragbi ,hokej ) kako su samo ludi kad se pomaraju) sumo, bavim se biciklom setnjim,ponekad otplivam, a pocela sam uciti skijati
20. najdraža voćka.............jagoda naranca, dinja.
21. najdraža bajka...............ljepotica i zvijer![]()
22. Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?.....ima ih dosta ali gadno mi bi bilo cool upoznati Majkl Džeksona
23. Sta je najvaznije u zivotu?...da te noge nose, i biti sretan koliko je moguce........
24. koje bi ime dao/la djetetu, ajoj, Mirna, Kerim
25. Sta prvo pomislis kad se probudis?.............koliko me boli rano ustajanje
26. napiši tri tebi najdraža forumaša............heidi, grana, harlekin,rum......sta znam........
27. je li vam smiješan ekrem jevrić..............nije
28. najljepši dio tvog tijela..trenutno sam samopoutndana.................sve na meni gori /grmi![]()
29. piješ li i pušiš ..................pusim............a ponekad sam sklona i drugom poroku
![]()
30. šta misliš o autoru teme?............ok je maja , sasma oke
PS samo na jedno pitanje možete uložiti kviska
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests