Nervira me...
Moderator: VIP
Re: Nervira me...
nisam iznervirana...
al,sam......
bem mu auto...i elektroniku...smrc...
nista od mog dana isplaniranog.....jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....grrrrrrrrrrrrrrrrr
al,sam......
bem mu auto...i elektroniku...smrc...
nista od mog dana isplaniranog.....jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....grrrrrrrrrrrrrrrrr
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
ja bi mu vala i auto i elektroniku i jogurt, sve u facu slistio
... kad je neko jegulja
... kad je neko jegulja
paparaci wrote:ja bi mu vala i auto i elektroniku i jogurt, sve u facu slistio![]()
... kad je neko jegulja
.....djes ..bona...MA NECU... :laugh
cuj.....JEGULJAAA.....aaaaaa....
CEK..one su pod naponom...Nediraj...
inace odose prsti
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
nerviranje... 
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
- Status: Offline
90% opranog vesa u masini izokrenuto naopacke...
osmijeh je kriva linija koja moze ispraviti sve... skoro sve...
suplja prica..
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1368 times
- Been thanked: 4695 times
starci.. jedva cekam da se selim..
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- vučica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
kad netko vozi sporo ispred mene.....
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
kad neko misli da svi trebaju trčati za njim samo zato što su na nekoj poziciji
ja sam prije par godina napravila porodično stablo, ali svih iz naše mahale, znači ne samo moja porodica. otišla sam u nazad 300 godina do jednog čovjeka koji je došao sa 6 braće iz crne gore ovdje ali su mu sva braća ubijena i jedino je on ostao živ, oženio se i dobio dva sina od kojih smo mi nastali. trebalo mi je jako puno truda i vremena dok sam to napravila
danas dođe rođak koji je inače ministar federacije za to i to i koji kao piše knjigu o nama, donese mi papir i hemijsku i reče da mu prepišem stablo na papir. aaaaaaaaaa ko da me neko polio hladnom vodom. rekoh mu kako za to treba par sati i da ću mu ja samo našvrljati rukom, pa nek on poslije prepiše. kad se on osmjehnu i kaže: he he eto ja sam se nadao da ćeš mi to fino napraviti vidi kako sam ti donio fin papir i hemijsku
ja mu na to velim...pa nek ti prepišu djeca svakako imaju više slobodnog vremena od mene
kaže on hajde ti molim te
i ništa rekla sam mu da ću razmisliti jer tog čovjeka ne podnosim
svako malo trči i nešto traži od nas a u ratu i poslije rata kad nam je bila potrebna pomoć ponio se prema nama ko prema zadnjem ološu
zlo mi dođe kad ga vidim. koji je to interešdžija
ja sam prije par godina napravila porodično stablo, ali svih iz naše mahale, znači ne samo moja porodica. otišla sam u nazad 300 godina do jednog čovjeka koji je došao sa 6 braće iz crne gore ovdje ali su mu sva braća ubijena i jedino je on ostao živ, oženio se i dobio dva sina od kojih smo mi nastali. trebalo mi je jako puno truda i vremena dok sam to napravila
danas dođe rođak koji je inače ministar federacije za to i to i koji kao piše knjigu o nama, donese mi papir i hemijsku i reče da mu prepišem stablo na papir. aaaaaaaaaa ko da me neko polio hladnom vodom. rekoh mu kako za to treba par sati i da ću mu ja samo našvrljati rukom, pa nek on poslije prepiše. kad se on osmjehnu i kaže: he he eto ja sam se nadao da ćeš mi to fino napraviti vidi kako sam ti donio fin papir i hemijsku
ja mu na to velim...pa nek ti prepišu djeca svakako imaju više slobodnog vremena od mene
kaže on hajde ti molim te
i ništa rekla sam mu da ću razmisliti jer tog čovjeka ne podnosim
svako malo trči i nešto traži od nas a u ratu i poslije rata kad nam je bila potrebna pomoć ponio se prema nama ko prema zadnjem ološu
zlo mi dođe kad ga vidim. koji je to interešdžija
ovaj iznad mene... :lol
steta ......zaista...uffff... :laugh
steta ......zaista...uffff... :laugh
sto ne mogu zapaliti u sobi...

nerviraju me osobe koje se foliraju, glume da su neko i nesto ako se imalo opare a vecina takvih je glupa ko "tocak".
Pozanjem osobe kojima po govoru znam koliko imaju trenutno novaca. Normalo pricaju kad ih nemaju a inace "ne daju pricat' sa sobom", izmijene akcenat i nacin
govora i da sam slijepa, ne bi znala ko trenutno stoji preda mnom.
Pozanjem osobe kojima po govoru znam koliko imaju trenutno novaca. Normalo pricaju kad ih nemaju a inace "ne daju pricat' sa sobom", izmijene akcenat i nacin
govora i da sam slijepa, ne bi znala ko trenutno stoji preda mnom.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
- vučica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
kad nalakiram nokte..pa zapnem negdje i lak se poebe...ccccc.... užassssss
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***

kad u drustvu,neko od prijatelja,pise poruke....pa.
to traje cjelo vrijeme....grrrrrrrrrr
dodje mi da mu i kafu i sve na glavu,sastavim..... :laugh .jojjjjjjjjjjj
to traje cjelo vrijeme....grrrrrrrrrr
dodje mi da mu i kafu i sve na glavu,sastavim..... :laugh .jojjjjjjjjjjj
- Republikanac
- Sitna buranija

- Has thanked: 1 time