To ne dolazi u predvid ka prvo, bezveze ti je znaš, a ne pratiš priču, ja te spomenila, da ne kažeš eto ne spominju te za party a ti se i bahataš, e pa onda ok.
Nemoj posli niko te ne voli na forumu
Moderator: VIP

To ne dolazi u predvid ka prvo, bezveze ti je znaš, a ne pratiš priču, ja te spomenila, da ne kažeš eto ne spominju te za party a ti se i bahataš, e pa onda ok.

Čekati ću tebe da kažeš kako je drugi put, pa ću i ja, na drugom kontinentu ako treba

Ne kontam te nista...Zanki wrote: 07 May 2024, 19:45To ne dolazi u predvid ka prvo, bezveze ti je znaš, a ne pratiš priču, ja te spomenila, da ne kažeš eto ne spominju te za party a ti se i bahataš, e pa onda ok.
Nemoj posli niko te ne voli na forumu

Majke mi prisluskuju me.Vidi sta mi izleti.Nece mi sad zar prdezi iskakat?Dori wrote: 07 May 2024, 12:31Ali KAKO? Ono slucajno da ti izleti....Kad cucnes, odes u wc, kad se opustis da zaspes? Morao je NEKAD izletiti....Ne da namjerno, vec onako...Morgen wrote: 07 May 2024, 12:21
Ja nikad u 10 godina braka i prethodno 3 godine zabavöjamja
Kad smo se rastali, laknulo mi![]()
Kaze i moja jetrva za 30 godina nikada nije prdnula pred muzem. Meni to ne ide u glavu...Mozda sam ja izrod
![]()

Jel to LaserHAVANA wrote: 07 May 2024, 19:48Majke mi prisluskuju me.Vidi sta mi izleti.Nece mi sad zar prdezi iskakat?Dori wrote: 07 May 2024, 12:31
Ali KAKO? Ono slucajno da ti izleti....Kad cucnes, odes u wc, kad se opustis da zaspes? Morao je NEKAD izletiti....Ne da namjerno, vec onako...
Kaze i moja jetrva za 30 godina nikada nije prdnula pred muzem. Meni to ne ide u glavu...Mozda sam ja izrod
![]()

Stvarno te ne kontam..

Neki brt mumin
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ili si ballydance kurva ili bahat, domačice i domačini su zauzeta mjesta

Opet te ne kontam..

Kakve su matereDori wrote: 07 May 2024, 20:59 Poveo mali dvoje djece iz škole da se igraju…..SAD matere došle po njih. I to neće kući…![]()
Izbudalila s njima…Skoro 6 sati![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests