Ne bi oni zabili da se igraju još 2 utakmice
Čestitamo

Fuddo wrote: 07 May 2024, 23:54 Mores ih mecat, da nije bilo nene Zuhre iz Sutkovica ne bi ni grupnu fazu prosli
Zabice im Real 8 golova

Ja boh volio da uzmu, zbog EdinaKrokodil Behko wrote: 07 May 2024, 23:58Fuddo wrote: 07 May 2024, 23:54 Mores ih mecat, da nije bilo nene Zuhre iz Sutkovica ne bi ni grupnu fazu prosli
Zabice im Real 8 golova
Rečeno je da će ispasti u grupi, al su ( ako se ne varam ) čisto pobijedili Newcastle u dvije utkamice i Milan u trećoj.
Pa su nas križali protiv PSV
Pa su nas križali protiv Atletica
Pa su nas križali protiv PSG
Pa sad nas i ti križaj protiv Reala, koji sigurno ne može praviti ovoliki pritisak kao pSG.
Jel ti primjećuješ da Real većinu karata baca na krila?
Nemaju oni šanse na krilima, jer tu i jesmo najjači.
Nafaka?
Pa eto, pročitaj šta je čovjek napisao na onom tvitu.
Ni ku.ca od prilike nisu imali, dok Terzić nije odlučio čuvati rezultat.

Fuddo wrote: 07 May 2024, 23:59Ja boh volio da uzmu, zbog EdinaKrokodil Behko wrote: 07 May 2024, 23:58
Rečeno je da će ispasti u grupi, al su ( ako se ne varam ) čisto pobijedili Newcastle u dvije utkamice i Milan u trećoj.
Pa su nas križali protiv PSV
Pa su nas križali protiv Atletica
Pa su nas križali protiv PSG
Pa sad nas i ti križaj protiv Reala, koji sigurno ne može praviti ovoliki pritisak kao pSG.
Jel ti primjećuješ da Real većinu karata baca na krila?
Nemaju oni šanse na krilima, jer tu i jesmo najjači.
Nafaka?
Pa eto, pročitaj šta je čovjek napisao na onom tvitu.
Ni ku.ca od prilike nisu imali, dok Terzić nije odlučio čuvati rezultat.
Inace mi svejedno, jebo svabe
Al nemaju sanse, pojesce ga Anceloti
Ono je zivotinja
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zar su naši umirali u ljepoti protiv Ukrajine?Koraci_u_noci wrote: 08 May 2024, 09:23 Nema to veze sa antifudbalom, igras u gostima protiv nominalnog favorita, imas prednost od jednog gola i postizes drugi pola sata do kraja. Sta su trebali, ic da dadnu jos koji, a da PSG nije dao nijedan go.
Da su Bogdo nasi protiv Ukrajine tako zatvorili, a ne umirali u ljepoti. Sad bismo se spremali za Njemacku