Jel mala, jel ti misliš da se slučajno dešavaju koaliranja sa Dodikomvila wrote: a o kojem području se radi?
ili ja ne vidim ili ne piše..![]()
i zar misliš da je hadezeu bila potrebna izborna krađa?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Jel mala, jel ti misliš da se slučajno dešavaju koaliranja sa Dodikomvila wrote: a o kojem području se radi?
Nekako slutim da ti znaš. odgovormrki62 wrote:Jel mala, jel ti misliš da se slučajno dešavaju koaliranja sa Dodikomvila wrote: a o kojem području se radi?
Zakleo bih se da je pisalo u onom dijelu Hercegovine.vila wrote:a o kojem području se radi?Krokodil Behko wrote:A šta ti misliš, koja je to jedina stranka u tom području, da može toliko "potegnuti" oko izborne krađe?vila wrote:pa članak nema veze ni sa HDZ-ommrki62 wrote:Ma vilo, nema ni HDZ više ništa u vezi nacionalnog pitanja, sad se sve svodi na strankarska pitanja a bogami i strankarske interese i to ti je kod svih trenutnih stranaka.
bar se ne spominje hdz...znači?
apropo posta...Hdz je izabrao hrvatski narod...znači ima veze sa hrvatskim nacionalnim interesima
e sad hoće li se oni baviti tim ili samo stranačkim interesima...
na moju žalost će biti ovo drugo...al štaš
Šta te čudi od stranke, čiji je predsjednik osuđivani kriminalac?
Btw, u mojoj ex firmi, bilo je pravilo, da čak i kandidati za pomoćne radnike, moraju donijeti uvjerenje o nekažnjavanju. Vidi ovog, član Predsjedništva a osuđivan.
Odgovor je jasan - ne tiče se nacionalnog ni pitanja a još manje rješenja bilo kojeg nacionalnog pitanja.vila wrote: Nekako slutim da ti znaš. odgovor
ajd da čujem?![]()
nemoj da se pokajem zbog pitanja
Nisam analiticar.vila wrote:Paša. ne pratim baš
ali sta je lose u ovom postavljenom tekstu?
pa zar netko može. aplaudirati nekoj novoj platformi koja bi bila bez hadezea?
prva je koštala. previše...
mrki62 wrote:I ?
U čemu je po tvom pogriješio?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests