Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja veze nisam imao za šta TV zapravo služi. Do sada sam ga samo koristio za Play Station i eventualno Netflix, mada sam češće gledao filmove s laptopa. Internet mi je zamračio oči i nisam do sada znao da postoje mnoge TV kuće koje proizvode program, koji zapravo ljudi gledaju. Mnogi moji vršnjaci pojima nemaju da postoje TV kuće, ne znam kako im se uošte isplati da rade kada niko ne zna za njih. Kao da mi je ostalo urezano u sjećanju da su roditelji nekada znali upaliti TV, ali nisam obraćao pažnju zbog čega. Znao sam ponekad čuti neke glasove dok sjede, ali kontam došle komšije, pošto svakako ne izlazim iz sobe kada sam kući, tako da se i ne pozdravljam. Ni s roditeljima ni s komšijama. Ali mi je sada misterija, od čega ti ljudi žive” rekao nam je mladi hUlle_38 kojeg smo kontaktirali putem Instagrama.
Ovo je najzeci proser koji sam procitala otkad sam naucila citat. Ako je vec htio slagat i pravit se da ne zna mogao je malo da odvadi, zvucalo bi realnije
Ovako je jedan nas komsija od 70+ godina dosao iz Norveske i rekao pred mojom majkom da se nikad u zivotu nije napio vode sa cesme. Samo flasirana.
Kaze ona njemu:"Jasta da nisi, kad ste pili svi onu iz bunara"
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Ja veze nisam imao za šta TV zapravo služi. Do sada sam ga samo koristio za Play Station i eventualno Netflix, mada sam češće gledao filmove s laptopa. Internet mi je zamračio oči i nisam do sada znao da postoje mnoge TV kuće koje proizvode program, koji zapravo ljudi gledaju. Mnogi moji vršnjaci pojima nemaju da postoje TV kuće, ne znam kako im se uošte isplati da rade kada niko ne zna za njih. Kao da mi je ostalo urezano u sjećanju da su roditelji nekada znali upaliti TV, ali nisam obraćao pažnju zbog čega. Znao sam ponekad čuti neke glasove dok sjede, ali kontam došle komšije, pošto svakako ne izlazim iz sobe kada sam kući, tako da se i ne pozdravljam. Ni s roditeljima ni s komšijama. Ali mi je sada misterija, od čega ti ljudi žive” rekao nam je mladi hUlle_38 kojeg smo kontaktirali putem Instagrama.
Ovo je najzeci proser koji sam procitala otkad sam naucila citat. Ako je vec htio slagat i pravit se da ne zna mogao je malo da odvadi, zvucalo bi realnije
Da budem iskren, ovo je sa satirične stranice Satro
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Sta je to
Nema na ovoj listi
Najvise volim onu izvornu tv
Sade luk, drze pcele, koride, hu ha
Radio-televizija BIR je porodična radiotelevizija s islamskim vrijednostima i platforma putem koje Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini ostvaruje kontakt i komunikaciju s muslimanskom i bosanskohercegovačkom javnošću.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Laser wrote: 08 May 2024, 14:15
Ne radi se o tome ko šta gleda ili ne gleda, radi se o potrebi za državnim javnim servisom, bez obzira na kvalitetu programa.
Plaćam i plaćat ću.
Sedi 5
Ako imaš potrebu da drugima dokazuješ da si sretan - onda nisi.
Pa taj javni servis i živi još samo zbog patriotizma i što uglavnom Bošnjaci od njega nisu digli ruke, a i on je klimav kad gledaš ove međusobne ratove i interesdžije koji su sebe instalirali na vodeće pozicije BHRT-a i FTV-a. Po nekim analizama u BHRT-u je petina radnih mjesta apsolutni višak, a jedno trećina neperspektivno. Nek oni prvo srede sebe, svoju strukturu i hijerarhiju, nek se riješe nepotrebnih troškova, pa će onda i narod možda htjeti češće plaćati tu taksu. Ovako su neozbiljni. Nije rješenje konstantna kuknjava i upiranje prstom u druge.