I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: I: Portugal, Danska, Srbija, Armenija, Albanija

Post by storm »

već vidim njegov razigrani dječaćki osmijeh na prepunoj marakani :888
on je šupak, da bi pješice otišao cestom bratstva i jedinstva za bg :hihi
morti bude decembarski :ooo
Habibti, ya nour el - ain... :srce
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

moram se kontaktirat druga i sugerirat mu riješenje :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

ponavlja se priča koja se vuče još iz jugoslavije ....srbija ima igrače ali momčad nikako ...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

nevjerojatno koji igrači slično je i u rukometu...
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Čini mi se da su Srbi sve tanji sa znanjem.Bog kad kažnjava,prvo, uzme pamet kod insana.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Tu je i Bajević. Došao bi za solidnu kintu. Već Vahu ne vidim nikako, ali nikad se ne zna.
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer »

vala bas,dobri igraci al nista od njih,ni opepelit...k'o da im je rankovic nesto u rodu
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

drugrankovic wrote:
Krokodil Behko wrote:Samo da vidim, šta je Ranković pisao na početku teme :D

drugrankovic wrote:
Krokodil Behko wrote:Ovo ćče biti zanimljiva grupa, Albanija je na startu učinila, da tu budu četiri konkurentne ekipe.
ma daj...

čuda se ne dešavaju svake godine... boranija koja će brzo dobiti po nosu...

portugal će sa srbijom voditi bitku za prvo mjesto a ne ide im na ruku i ovaj kiks...

danska će bit ozbiljan protivnik ali ipak treća po kvalitetu...

ostali će služiti za gol razliku... rekoh čuda se dešavaju ali rjetko...

:oo

kad si vec toliko zloban, evo drug ce se na boga pozvat ako vam taj uopste postoji... neka dadne sjutra i crnom židovu da vas pobjedi... čisto iz te zlobe ... mjesto da gledas u svoje dvoriste... drugo ako je neko imo grupu amatera za kvalifikacije za svjetsko to ste vi imali prosli put... sad nesto kao ozbiljnija grupa al i to je medju najlaksima i op b osna štuca... e da bogda vas sjutra tebe radi, razbili ma... i jedan gol... cisto da se pojedes od muke... pa posle likuj... NAPRED IZRAEL!

ŠTO DODO REČE NAVIJAĆU ZA BOSNU KAD IGRA PROTIV TURSKE

evo dokaza i zasto... zbog takvih
Hvala, drago mi je..

Jedva čekam revanš u Tirani i garant navijam za Srbiju :oo
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

e jesi ispao dick :hihi

Danska presudila Advocaatu, Nizozemac napustio klupu Srbije

Piše:
Branimir Korać
subota, 15.11.2014. 15:36

Treći stručnjak koji nakon ovog petka nema više naziv izbornik uz svoje ime je Dick Advocaat. Nizozemac je napustio klupu Srbije nakon teškog poraza usred Beograda od Danske 3:1...
Srbija uz suze ispraća Dicka Advocaata, no ne zato što toliko žali za njim, već zbog situacije na ljestvici u kojoj ju ostavlja. Nakon tri "odigrane" utakmice u skupini, Srbija ima samo jedan bod i u ovom trenutku nije izgledan sudionik niti ovog proširenog Europskog prvenstva.
Advocaat je došao s velikim nadanjima s obje strane, on je bio zadovoljan imenima koja je imao na raspolaganju, a Nogometni savez Srbije bio je zadovoljan što je dobio ovakvo ime.
Međutim, to zadovoljstvo na kraju se obostrano pretvorilo u razočaranje. Niti Advocaatu nije pošlo za rukom skupinu dobrih individualaca pokrenuti i posložiti u pravu momčad i rezultat je izostao.
Izbornik na odlasku za sve krivi susret s Albanijom poslije kojeg ništa nije bilo isto. Srbija je tu ostala bez tri boda, ostala je i bez pomoći navijača u susretu s Danskom koji je odigrala kriminalno.
Međutim, niti početak kvalifikacija nije bio dobar, Zoran Tošić je u samoj završnici susreta u Armeniji spasio Srbiju od poraza i izvukao bod, a sve što se događalo naknadno, već je više puta viđeno kada je u pitanju srpska nogometna reprezentacija. Hrpa razočaranja za njihove navijače.
U utorak je na rasporedu "veseli dvoboj" između Grka i Srba, dvije reprezentacije koje žele što prije zaboraviti dosadašnji dio kvalifikacija. Srbiju će prema posljednjim informacijama iz tamošnjih medija u tom susretu voditi Radovan Čurčić, a kao kandidat za novog izbornika spominje se Dejan Stanković.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Image
Srbija dobila novog izbornika

Izvršni odbor Nogometnog saveza Srbije (NSS) u utorak je jednoglasnom odlukom potvrdio Radovana Ćurčića za novog izbornika srpske nogometne reprezentacije

IZVRŠNI odbor nogometnog saveza Srbije (FSS) u utorak je jednoglasnom odlukom potvrdio Radovana Ćurčića za novog izbornika srpske nogometne reprezentacije koju je prije deset dana napustio Nizozemac Dick Advocaat.

Čurčić (42) je dosad bio izbornik mlade reprezentacije, a na čelu Srbije bit će u preostalom dijelu kvalifikacija za EURO 2016, ali i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. On je već vodio jednu utakmicu A reprezentacije, u kojoj je Srbija na Kreti pobijedila Grčku s 2:0.

Čurčić je karijeru započeo u Javoru iz Ivanjice, igrao je za OFK Beograd, Goricu i Borac iz Čačka, a kao trener je vodio Javor (2003 - 2006), Borac (2006 - 2007) i ponovno Javor (2007 - 2010), da bi 2010. izabran za pomoćnika izbornika A reprezentacije .

Prošle godine je imenovan za izbornika mlade U-21 selekcije s kojom se uspio plasirati na EURO 2015 nakon što je u dva kvalifikacijska susreta izbacio aktualne prvake Europe Španjolce.

U kvalifikacijama za EURO 2016 čeka ga teška zadaća jer Srbija u skupini ima samo jedan bod iz tri susreta i zaostaje za Danskom (7), Portugalom (6) i Albanijom (4). Prvi službeni susret Ćurčićeva Srbija igrat će 29. ožujka u gostima kod Portugala.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

sad ćemo parkirati autobus i cekati da protivnik sam sebi da gol... imamo dobre mlade aj njih a ove koji takodje nijesu matori al su kurac za drzavu vec samo za klubove, oterati sto prije... pa nek trce po celziju liverpulu mancesteru...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Škuletić dobio poziv, da pojača napad sa mitrovićem i markovićem

meni se bas ne svidja mnogo, ali daje razultate... u partizanu je bio odličan, a evo i debi u lokomitivi iz moskve zapoceo golovima...

filip kostić krilo štutgarta je isto debitant a povratnik adem ljajić...

ima tu materijala, samo...

ivanović, kolarov, matič, nastasič, ljajić, marković, tadić , mitrović... subotića još nema ali su naznake vrnuće se... šta mi je sa sulejmanijem...

vidjećemo, kažu da nijesu otpisani mada im je situacija zajebana mnogo... treće mjesto naravno nije nedostižno ali ako ne promjene nešto u ponašanju igranja za reprezentaciju...

ok portugal je favorit naravno, ali ako ovi iz inata pruze maksimum, onda može biti svašta... meni je pun kurac više i ljudi u savezu i naših "zvjezda" koji su to samo na papiru i u tudjim klubovima...a ovdje glume...

ni taj ivanović ništa pokazo nije u reprezentaciji a kurči se ko da je bog...
Last edited by drugrankovic on 25 Mar 2015, 10:44, edited 1 time in total.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...moćna repka.. :ok
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

aha, i onda doje neki kazerkinstan turkistan kazahstan i mocno ga poduvaju...

umisljene zvjezde koje setaju po terenu i glade firzure...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Treba njima neki novi ciro... Pa da vidiš igre... Klase imaš na izvoz...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ja bi i ovog ćiru angažovo :djed da im malo nanu naninu...

mada teško mentalitet je to stoke...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Kolarov: Portugalija nije Ronaldo, neka autogol reši meč

Image

Autor teksta:

Tanjug

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, jedan od najiskusnijih u timu selektora Radovana Ćurčića, potvrdio je da se potpuno oporavio od povrede i da spreman ulazi u okršaj za Portugalijom.

"U fudbalu nema slučajnosti, kao ni u životu. Naš poraz protiv Danske bio je kulminacija jednog stanja, jer ekipa ni pre te utakmice nije pokazivala uobičajenu moć. Mi sada iznova krećemo i daleko od toga da smo se predali. Sa novim selektorom imamo puno elana da protiv jakog rivala pokažemo šta zapravo možemo", rekao je Kolarov.

On smatra da ima još mnogo prostora, bez obzira na rezultat u Lisabonu, da se Srbija vrati u trku za osvajanje mesta koje vodi na prvenstvo Evrope.

"Nama je bitan rezultat. Nevažno je ko će biti strelac, samo da postignemo gol. U Lisabonu treba da budemo tim, a ko će biti strelac uopšte nije važno. Neka to bude i autogol", konstatovao je Kolarov, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Na pitanje koliko ih selektor Churčić upozorava na igru Kristijana Ronalda, Kolarov je odgovorio:

"Posvećeni smo njegovoj igri, imamo dovoljno informacija, ali Portugalija nije samo Ronaldo. Ona ima još mnogo sjajnih fudbalera, na koje moramo da obratimo pažnju".

Iskusni fudbaler poručio je da ceo državni tim protiv Portugalije mora da deluje oprezno od prvog do, kako je rekao, 95. minuta, jer protivnik ima izuzetan individualni kvalitet.
Kolarov: Portugalija nije Ronaldo, neka autogol reši meč Izvor: EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Nemanja Matić je naglasio da Srbija u Lisabonu mora da igra sa punom koncentracijom i kompaktno.
"Posebno moramo da se čuvamo protivnika u prvih dvadeset minuta. Ako tako počnemo, sve će u nastavku biti bolje", smatra Matić, koji je kao nekadašnji igrač Benfike podsetio da je Srbija u tamošnjoj sredini uvek bila na dobrom glasu.

"Portugalska javnost i njeni stručnjaci veoma uvažavaju fudbalere iz naše zemlje. Portugalci se pomalo plaše da Srbija ne zaigra kako zna i ume baš sada kada su i njima bodovi neophodni. Mi imamo svoj plan i njega se držimo", rekao je Matić.

On je ocenio da Portugalija jednostavno nema slabih mesta i da svaki pojedinac u nacionalnom dresu pruža maksimum.

"Siguran sam da se i Portugalija ozbiljno bavi nama i našom igrom, kao što i mi prilazimo oprezno u taj duel", poručio je Matić.

Reprezentacija Srbije kreće u Lisabon sutra u popodnevnim satima, a utakmica protiv domaćina Portugalije na programu je u nedelju od 20.45 sati.

Na tabeli I kvalifikacione grupe vodi Danska sa sedam bodova ispred Portugalije sa šest, Albanije sa četiri i Srbije i Jermenije sa po jednim bodom.

Srbija je utakmicu protiv Albanije u Beogradu dobila službenim rezultatom, ali je istom odlukom UEFA kažnjena oduzimanjem tri boda.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

on ako usere iz slobodnjaka, to je sve, samo da on ne da autogol...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ПОРТУГАЛИЈА: Патрисио, Босингва, Карваљо, Бруно Алвес, Коентрао, Мутињо, Тијаго, Жозе Марио, Нани, Дани и Роналдо.

СРБИЈА: Стојковић, Баста, Коларов, Ивановић, Настасић, Матић, Петровић, Љајић, Ф. Костић, Марковић и Митровић.

bez tadića i tošića bambija u startu, sa kostićem kao debitantom... promjena sto da ne...

nije loš sastav, mnogi su rezervisani oko petrovića ali dečko je vrijedan uporan, ginuće to je sigurno i po meni on zaslužuje bez pitanja da igra...

nani, dani, koentrao, tijago, karvaljo, ronaldo... uh, jaki u materinu, no nama je dogorjelo i sta je tu je...

imamo igrace koji su dugo igrali tamo, pa to moze biti prednost... nemamo napadača kalibra kao što imamo u odbrani ili veznom redu... mitrović je dobar al je baraba, i mlad... marković nije klasičan špic... da je mandzuka il dzeko...

škuletić pokazuje golovima da zaslužuje poziv ali ne mirisem ga...

sranje je to sto uvjek useru svojim manekenskim pristupom pa morjau da se vade protiv jakih... sad kalkulacija nema, ici na tri boda, a biti zadovoljan i s jednim... ako kreneš na nerešeno nemaš šta da tražiš...

kako god, portugalci su kiksnuli protiv albanije i sad će biti gadno... no ni srbija nema dje, pa je sve moguće... ronaldo me ne zabrinjava jer imamo mi u odbrani igraca koji su navikli na zvjerke , sve zavisi od naše igre jer ako odigraju kako umeju, ja ne sumnjam u dobar rezultat...

mentalitet je ono čega se pribojavam, ako im se to promjeni, i jebe nana, onda ce biti sve dobro

bez kalkulacija, udri pa sta bude...
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..ovi igraju ko yuga nekada ..spora lopta dugo drzanje iste...ovaj basta sumnjiv koeficjent inteligencije... :lud
Locked

Return to “Kontejner”