E jebiga sad,ako napravim dijete sa crncem nece sigurno imati plavu kosu i zelene oci ko ja, a moze se osjecat ko bosnjak koliko hoce,to tamo Bernard ne priznaje vec ga gleda ko afrikanca/arapa/kineza(ko mu vec otac..uglavnom neevropski gen uvijek nadjaca evropski gen)bez wrote: 14 Apr 2024, 11:15izvini al ti rece da si natprosjecno inteligentna, pa hajde probaj malo koristiti tu pamet.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18
Postala sam svjesna svog porijekla ,sto bi ja svoje dijete rodila ko turcina bolje ko bosnjaka
moja amidjicna udala se za turcina u Njemackoj ,mali mrk ko i turci,cesto rodica place jer su njemci -rasisti. Kaze mi "da je moj mali ko ja lakse bi mu bilo", radi toga sam se opametila.
Nista protiv nikoga nemam ali drzim se svoje avlije![]()
![]()
djete se radja kao djete, ne moze se roditi ni kao bosnjak ni kao turcin, nesto od toga moze postati zbog uticaja sredine u kojoj odrasta. znaci na pocetku je samo djete, prazno, neispisano i ako mu okolina usadi da je japanac on ce se tako osjecati i to biti bez obzira sto mu je koza crna i sto mu ostali japanci to bas i ne vjeruju
pricam o tome