Krokodil Behko wrote: Možda ti se samo čini. Možda su Ameri samo malo debeli i ništa više?
Da li je i ovo sada diskriminacija? Pretpostavljam da to zavisi od tvoje težine?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Krokodil Behko wrote: Možda ti se samo čini. Možda su Ameri samo malo debeli i ništa više?
Da li je i ovo sada diskriminacija? Pretpostavljam da to zavisi od tvoje težine?
cekam cesko drzavljanstvo pa onda trazim posao negdje drugo, a svakako mislim da to nece biti Svedska, nemam volje uciti jos jedan jezik, dosta su mi nasi i ova tri... jos jedan iz pocetka i mogu se ubit odmahKrokodil Behko wrote:Šta čekaš?
Tamo nema mnogo ljeta, veli Pashaga
...lazu,slusaj sta vam veli pasan....Julia-Klara wrote:PROSJECNA PLATA 2.730 eura mjesečno
...nemam macka...Julia-Klara wrote:naravno da ne smijes pusiti (sta god ti htio reci)
nego, PROSJECNA plata, Pasaga, prosjecna... hajd opet citaj ... uzima se prosjek... naravno da sestre i bolnicari imaju manje plate od doktora, i naravno da je i meni mojih 900 eura (600 na ruke) u staroj firmi bilo odlicno u poredjenju na platu u Bosni koje - gle cuda- nije bilo nikako, ni redovno, ni zdravstvenog, ni penzionog... dokle god ti plata omogucava normalan zivot, da mozes platiti stan i jesti, ona je bolja od ove u Bosni, od koje sestra, bolnicar, elektricar , ne moze zivjeti, osim ako se uz svoj redovan posao ne bavi i privatlukom...
a to "nemojte vamo, lazu" objesi macku o rep...
Julia-Klara wrote:opet on svoje pa svojede prositaj SVE sto sam napisala
naravno da ce primiti ljude ako ce ti ljudi raditi za manje plate od Svedjana...kontas?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests