Krokodil Behko wrote:Ja sam za Bogića. Taj ti je Damir Hadžić obično Zlatkovo potrčkalo.
Damir je bio jedan od najvjernijih pomagaca Zlaji da izbace Durakovica iz stranke.
To je Nijaz i javno rekao.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Krokodil Behko wrote:Ja sam za Bogića. Taj ti je Damir Hadžić obično Zlatkovo potrčkalo.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

fruit wrote:Nermin Nikšić ili Damir Hadžić,najbolji su izbor...dokazani kadrovi.

..sve u duhu partije..mogli bi mu sad dat doživotnu počasnu..Krokodil Behko wrote:Kažu da je Sratko Lagumdžija, u suzama održao oproštajni govor.
Baš mi ga žao. Bio je šef Partije svega 17 godina

Nisu neki kandidati. Samo mi Nermin Nikšić djeluje kao normalan, a ne neki aparatčik.laganini wrote:..sve u duhu partije..mogli bi mu sad dat doživotnu počasnu..Krokodil Behko wrote:Kažu da je Sratko Lagumdžija, u suzama održao oproštajni govor.
..bogić je pametan jer biui za pola godine već bio deklariran kao lupetina ovako ostaje legendaKrokodil Behko wrote:Nisu neki kandidati. Samo mi Nermin Nikšić djeluje kao normalan, a ne neki aparatčik.laganini wrote:..sve u duhu partije..mogli bi mu sad dat doživotnu počasnu..Krokodil Behko wrote:Kažu da je Sratko Lagumdžija, u suzama održao oproštajni govor.
Žali bože što je Bogić odbio kandidaturu.

..koje su ovo blamaze,sprdnja.Lebowski wrote:Nisu mogli mržeg političara postaviti na čelo stranke.