Ne zanima me ,prodo sam projekat.

Moderator: Krokodil Behko
Ne zanima me ,prodo sam projekat.
Kupi bitcoin pa jaJulia-Klara wrote: 15 May 2024, 09:28 Cijene nisu normalne, i meni licno nije rijesenje ulaganje u bilo sta, a da to u neko dogledno vrijeme ne "vratim".
Da uletim ukupovinu garsonjere, platim 40 000 eura, a ne mogu je izdati za vise od 300 km. Necu vratiti 40 000 nikad
Neka para na kamari.
Za motorin![]()
A sta ce mi?Rum wrote: 15 May 2024, 11:20Kupi bitcoin pa jaJulia-Klara wrote: 15 May 2024, 09:28 Cijene nisu normalne, i meni licno nije rijesenje ulaganje u bilo sta, a da to u neko dogledno vrijeme ne "vratim".
Da uletim ukupovinu garsonjere, platim 40 000 eura, a ne mogu je izdati za vise od 300 km. Necu vratiti 40 000 nikad
Neka para na kamari.
Za motorin![]()
Pa jesi ti kupila stan na selu il u gradu?Julia-Klara wrote: 15 May 2024, 11:20 mislim da nas narod opcetino ima neki kompleks nize vrijednosti, pa se MORA zivjeti u centru grada, niposto na periferiji ili nedobog na selu.
A svi imaju auto![]()
I tu prodaju lokaciju..
Ja sam kupila stan da ulozim pare.Kai wrote: 15 May 2024, 12:56Pa jesi ti kupila stan na selu il u gradu?Julia-Klara wrote: 15 May 2024, 11:20 mislim da nas narod opcetino ima neki kompleks nize vrijednosti, pa se MORA zivjeti u centru grada, niposto na periferiji ili nedobog na selu.
A svi imaju auto![]()
![]()
Bingo.Julia-Klara wrote: 15 May 2024, 11:20 mislim da nas narod opcetino ima neki kompleks nize vrijednosti, pa se MORA zivjeti u centru grada, niposto na periferiji ili nedobog na selu.
A svi imaju auto![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests