Fuddo wrote: 16 May 2024, 19:55
Duminjo wrote: 16 May 2024, 19:49
Tacno nesto ima sto nije normalno.
Ja sam u pocetku mislio da se zajebavaju, da loze narod.
Kad sam vidio da stvarno ne mogu uci na temu, sjebo sam se. Pa sam pokusavo još nekoliko puta jer nikako nisam mogo da shvatim kako je to moguce da ti neko danas zacepi usta samo zbog adrese prebivalista. I dalje ne mogu da dokucim i ne shvatam da ljudi ne misle koliko je ovaj potez nizak.
Nedo bog ovim likovima dati ovlasti ili mogucnost da vode drzavu. Za nas bi S.koreja bila zapad i demokratija a kao dobra stara vremena bismo spominjali Milosevica
Ma ko ih jebe
Gori smo mi sto citamo bezveznjakovice
Nit ima sta pametno, nit zanimljivo
Ko da sam mu ja kriv sto mu je neko puco samare na malom odmoru. Kad sam vidio ono smece sto je ovdje one bljuvotine pisalo, a to je taj profil, pa ono je haram nogom u guzicu nabit, a kamo li sta drugo.
Ma citam ih pred spavanje da me uspavaju. Ujutro ne znam ni sta sam procito

Ima vec neko vrijeme ova zabrana, sinoc ja tek skonto. I nebitno to ko sta cita, gdje ces bolan nekome gurnuti peškir u usta i ušutiti ga samo zbog adrese prebivalista?
Pa ni Putin to ne radi. Moraš makar nesto reci protiv njega da te spenga.
E ovdje ne moraš nista reci, dovoljan je IP i vec si ušutkan. Normalan covjek ne moze doci na tu ideju. Nekome dijaspora smeta, smeta sta dijasporci pišu, ne uklapaju se u neke narative i cao. Krampon u glavu.