Klix.ba
Moderator: Krokodil Behko
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
- Status: Offline
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23274 times
Re: Klix.ba
Ma djuberluk onaj najljigavijispacebound wrote: 16 May 2024, 20:37Glavni je Bata sto mrzi svu dijasporuFuddo wrote: 16 May 2024, 19:34
![]()
Ljubomorno, iskompleksirano, blesavo
Dodje mu amidzic iz Berlina, pokloni mu sve i svasta, sprci mu trebu, i on mrzi svu dijasporu.
Pa vidis da nije normalan.Lik je hodajuca tragikomedija
![]()
Visio tu godinama, svrasavo na putina dok je onu sirotinju trao po Siriji, jer njemu je dobar musliman, mrtav musliman. Poce sranje u Ukrajini, vidi dje vodi prica, pucaju banovi, ispari se lik i ne spominje ruse. Sad se uhvatio forte, kofol voli Bosnu, sam vice zeleni kmeri, krezavi dzamijasi, seeebijaaaaa…
Smece.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23274 times
Bogtejebo, onaj moderator sa hercegbosne robi, napravio nalog i lozi debile, hajvantrojka.
Bobi zna, svi znaju, jebu prpu, on se njima bar kvalitetno najebe materesine, i to se vrti godinu dana.
Tacno misle da smo svi glupe balije i nista ne kontamo.
Kifilina zena aa akcija i ona sto mu kosu zalizuje, frizerka, ne silaze, vicu lipi nas Dino, mi smo svoje izgurale.
Komedija jebote.
Bobi zna, svi znaju, jebu prpu, on se njima bar kvalitetno najebe materesine, i to se vrti godinu dana.
Tacno misle da smo svi glupe balije i nista ne kontamo.
Kifilina zena aa akcija i ona sto mu kosu zalizuje, frizerka, ne silaze, vicu lipi nas Dino, mi smo svoje izgurale.
Komedija jebote.
Dozvolite da se obratimo
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
- karanana
- Na probnom

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 27 times
mene tamo nikad nije interesovalo nit me sad interesuje da saznam koji je pravi identitet ljudi. sasvim mi je svejedno. slucajno sam mozda uz kafe ili nepovezane price saznao i povezao par nickova sa pravim ljudima.
nikad nisam isao ni na okupljanja forumasa osim na jedan rafting na neretvi prije mozda 15ak godina. jedino me je zanimalo ko je jedna fina crnka koja je sa mnom u raftu bila ali nisam saznao. a za druge me nije bilo briga nit sam ja kome tamo govorio ko sam. najbolje da virtualni svijet ostane razdvojen iz vise razloga.
nikad nisam isao ni na okupljanja forumasa osim na jedan rafting na neretvi prije mozda 15ak godina. jedino me je zanimalo ko je jedna fina crnka koja je sa mnom u raftu bila ali nisam saznao. a za druge me nije bilo briga nit sam ja kome tamo govorio ko sam. najbolje da virtualni svijet ostane razdvojen iz vise razloga.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ima onaj jedan kik židov sto stvarati ovdje ponekad da promovira LGBT i zelenu agendu.karanana wrote: 16 May 2024, 21:37 mene tamo nikad nije interesovalo nit me sad interesuje da saznam koji je pravi identitet ljudi. sasvim mi je svejedno. slucajno sam mozda uz kafe ili nepovezane price saznao i povezao par nickova sa pravim ljudima.
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 16 times
Dokle si sa tim programom?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:37 Ali neboj se ,ja vec radim na jednom magicnom programu da miniram komplet taj Klix.
Onda ko im yebe mater
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Evo ovaj put sam slikala za tebe hjäahaha, ovo sam napisalaDuminjo wrote: 16 May 2024, 20:20Ti si Konakovicevabosnjakinja wrote: 16 May 2024, 20:20 Vrhunac sda botine: svakoga ubjedd da je u pitanju trojka a ono njihovie to je klix
![]()

Na ovoj vijesti:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /240517001
Vidin izbrisali su brze bolje
Sda-placenixi, kakva trojka
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
Slično razmišljamo mada napravim izuzetke tu i tamo.karanana wrote: 16 May 2024, 21:37 mene tamo nikad nije interesovalo nit me sad interesuje da saznam koji je pravi identitet ljudi. sasvim mi je svejedno. slucajno sam mozda uz kafe ili nepovezane price saznao i povezao par nickova sa pravim ljudima.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Numb
- Na probnom

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 4 times
Bosnjakinjo od Bosne, kada ostaviš komentar kako bi dokazala da će isti biti obrisan, naravno da će biti obrisan.bosnjakinja wrote: 17 May 2024, 08:45Evo ovaj put sam slikala za tebe hjäahaha, ovo sam napisala
Na ovoj vijesti:
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8505 times
I ja bih ti ovo obrisobosnjakinja wrote: 17 May 2024, 08:45Evo ovaj put sam slikala za tebe hjäahaha, ovo sam napisala
Na ovoj vijesti:
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Da pa i ti si sdaDuminjo wrote: 17 May 2024, 12:24I ja bih ti ovo obrisobosnjakinja wrote: 17 May 2024, 08:45
Evo ovaj put sam slikala za tebe hjäahaha, ovo sam napisala
Na ovoj vijesti:
Last edited by bosnjakinja on 17 May 2024, 12:42, edited 1 time in total.
- Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 469 times
Morao sam prvo sve resetirati da vidim zasto umjetna inteligencija,sa mojom magijom nije kompaktibel !Tasmanijski tigar wrote: 16 May 2024, 22:33Dokle si sa tim programom?Remzudin wrote: 30 Apr 2024, 12:37 Ali neboj se ,ja vec radim na jednom magicnom programu da miniram komplet taj Klix.
Onda ko im yebe mater
- Duminjo
- Urednik foruma

- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4078 times
- Been thanked: 3744 times
Ma kao da je antipatija prema dijaspori i onima koji su pro-SDA i anti-SDP i danas anti-Trojka nešto novo na tom forumu.Duminjo wrote: 16 May 2024, 19:49Tacno nesto ima sto nije normalno.Fuddo wrote: 16 May 2024, 19:34
![]()
Ljubomorno, iskompleksirano, blesavo
Dodje mu amidzic iz Berlina, pokloni mu sve i svasta, sprci mu trebu, i on mrzi svu dijasporu.
Pa vidis da nije normalan.
Ja sam u pocetku mislio da se zajebavaju, da loze narod.
Kad sam vidio da stvarno ne mogu uci na temu, sjebo sam se. Pa sam pokusavo još nekoliko puta jer nikako nisam mogo da shvatim kako je to moguce da ti neko danas zacepi usta samo zbog adrese prebivalista. I dalje ne mogu da dokucim i ne shvatam da ljudi ne misle koliko je ovaj potez nizak.
Nedo bog ovim likovima dati ovlasti ili mogucnost da vode drzavu. Za nas bi S.koreja bila zapad i demokratija a kao dobra stara vremena bismo spominjali Milosevica
Tito, Kartel i NiP, Avdo Avdić i Vasković nikad aktivniji pa i onaj post na forumu gdje se nekoliko forumaša optužuju za prevaru. Dino nikad nervozniji zbog hapšenja njegovih prijatelja, Očigledno su se usrali zbog nečega. Sjećamo se i onog pretresa Klix kancelarije.
Isto kao što i Nenad i Fake TV ne pominju uopšte Dinu i Titu a i Face i Klix forum su glasilo Trojke.
Nešto se iza brda valja, banovanje IP adresa van Bosne i Hercegovine je samo alibi, da se samo radi o tome to bi se desilo već prije nekoliko godina.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1407 times
Promašio si ne samo gol nego i loptuNaseef Mushroom wrote: 18 May 2024, 13:21Ma kao da je antipatija prema dijaspori i onima koji su pro-SDA i anti-SDP i danas anti-Trojka nešto novo na tom forumu.Duminjo wrote: 16 May 2024, 19:49
Tacno nesto ima sto nije normalno.
Kad sam vidio da stvarno ne mogu uci na temu, sjebo sam se. Pa sam pokusavo još nekoliko puta jer nikako nisam mogo da shvatim kako je to moguce da ti neko danas zacepi usta samo zbog adrese prebivalista. I dalje ne mogu da dokucim i ne shvatam da ljudi ne misle koliko je ovaj potez nizak.
Nedo bog ovim likovima dati ovlasti ili mogucnost da vode drzavu. Za nas bi S.koreja bila zapad i demokratija a kao dobra stara vremena bismo spominjali Milosevica
Tito, Kartel i NiP, Avdo Avdić i Vasković nikad aktivniji pa i onaj post na forumu gdje se nekoliko forumaša optužuju za prevaru. Dino nikad nervozniji zbog hapšenja njegovih prijatelja, Očigledno su se usrali zbog nečega. Sjećamo se i onog pretresa Klix kancelarije.
Isto kao što i Nenad i Fake TV ne pominju uopšte Dinu i Titu a i Face i Klix forum su glasilo Trojke.
Nešto se iza brda valja, banovanje IP adresa van Bosne i Hercegovine je samo alibi, da se samo radi o tome to bi se desilo već prije nekoliko godina.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne znam sta se tacno desava nit bih nagadjo jer sve to skupa smrdi da se ne zna ciji je u cijoj.Naseef Mushroom wrote: 18 May 2024, 13:21Ma kao da je antipatija prema dijaspori i onima koji su pro-SDA i anti-SDP i danas anti-Trojka nešto novo na tom forumu.Duminjo wrote: 16 May 2024, 19:49
Tacno nesto ima sto nije normalno.
Ovaj potez foruma da se cenzurise neki covjek na osnovu mjesta prebivalista je ravan Mikosevicevoj cenzuri u Srbiji 90ih.
Uskracivanje osnovnog ljudskog i zagarantovanog ljudskog prava na iznosenje mišljenja mene licno ne pogadja nit ce mi nastetiti. Jednostavno mi zao tog naroda i te grupe ljudi koja ocigledno zivi u nekom svom vremenu izvan ostatak svijeta i ne shvata uopste sta znaci ova cenzura i koliko je ovo veliko tj veliki pokazatelj ko je i kakav taj koji je donio tu odluku.
A puna usta zapada, demokratije i evropske unije gdje se ovakva i slicna cenzura ne moze ni zamisliti
- Duminjo
- Urednik foruma

Zamisli provedes godine i godine u rovu. Ostavis pola zivota za drzavu. Poslije rata odes negdje vani i onda ti neko zabrani da iznenes svoje misljenje i da išta kazes vezano za aktuelna politicka desavanja u toj drzavi.
Nenadjebivo
Nenadjebivo