Zanki wrote: 20 May 2024, 09:55 Ako hoćeš i uštipke bi ti napravila aaaaooouuu
Pa kaže
Garo garo gariš li se sada uopaa![]()

Moderator: VIP

Zanki wrote: 20 May 2024, 09:55 Ako hoćeš i uštipke bi ti napravila aaaaooouuu
Pa kaže
Garo garo gariš li se sada uopaa![]()

AlasalametMasamune wrote: 20 May 2024, 15:40 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240520129
šta reći... užas

Jest kum manje više. Bili su sprat ispod. Njega su rijetko viđali jer je uglavnom radio vani.Fuddo wrote: 20 May 2024, 15:49AlasalametMasamune wrote: 20 May 2024, 15:40 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240520129
šta reći... užas
Jesi li ih poznavao?

Pa sta kazu, jel bio neki razlog, tezak zivot, nesto?Masamune wrote: 20 May 2024, 15:55Jest kum manje više. Bili su sprat ispod. Njega su rijetko viđali jer je uglavnom radio vani.
Ovo je haman slučaj da nije bio hrabar da se suoči sa djelom koje je izvršio, pa je na kraju skočio sa zgrade... psihijatrijski puko.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pomracenje uma...Fuddo wrote: 20 May 2024, 15:59Pa sta kazu, jel bio neki razlog, tezak zivot, nesto?Masamune wrote: 20 May 2024, 15:55
Jest kum manje više. Bili su sprat ispod. Njega su rijetko viđali jer je uglavnom radio vani.
Ovo je haman slučaj da nije bio hrabar da se suoči sa djelom koje je izvršio, pa je na kraju skočio sa zgrade... psihijatrijski puko.
Ja ne znam kako ljudi dodju u stanje da moze ruku dici na dijete, bilo cije, a pogotovo svoje, sta ga toliko poremeti u glavi…

Nemam pojma ne zna ni on detaljeFuddo wrote: 20 May 2024, 15:59Pa sta kazu, jel bio neki razlog, tezak zivot, nesto?Masamune wrote: 20 May 2024, 15:55
Jest kum manje više. Bili su sprat ispod. Njega su rijetko viđali jer je uglavnom radio vani.
Ja ne znam kako ljudi dodju u stanje da moze ruku dici na dijete, bilo cije, a pogotovo svoje, sta ga toliko poremeti u glavi…

Ne zeli da ostavi porodicu same, da eventualno moraju da vracaju neki dug, da budu osudjeni etc.Fuddo wrote: 20 May 2024, 15:59Pa sta kazu, jel bio neki razlog, tezak zivot, nesto?Masamune wrote: 20 May 2024, 15:55

Sta ce mu sesir, nije cak norisZizi wrote: 20 May 2024, 18:13 Stvarno je teško da sebi kupiš slamnati šešir za takvo vrijeme.
I onda kukaš otkud ti bore![]()

Crvenim se ko rakZizi wrote: 20 May 2024, 18:13 Stvarno je teško da sebi kupiš slamnati šešir za takvo vrijeme.
I onda kukaš otkud ti bore![]()

Users browsing this forum: spacebound and 12 guests