KojO?Rabiosa wrote:..danas sam pucketala ono plasticno pucketavo, fino bilo.

Moderator: VIP
KojO?Rabiosa wrote:..danas sam pucketala ono plasticno pucketavo, fino bilo.
Postavio bih ti jednu pjesmu s tom tematikom, al' neću ti prisjedat' na muku. Storm, čuješ ti ovo? misliš šta učiniti povodom ovoga?Bonaqua wrote:Place mi se... previse pritiska, previse ocekivanja
ovo u potpunosti razumijemBonaqua wrote:Place mi se... previse pritiska, previse ocekivanja
okej, tikvendarom..greeneyes wrote:Tikvi* đes' vidjela Bosanca s tikvicom.
MoRe. Onako me vrijedjaš, još će ispast' da nisam Bosanac.Rabiosa wrote:okej, tikvendarom..greeneyes wrote:Tikvi* đes' vidjela Bosanca s tikvicom.
moze sad?:D
Ponosan sam.Rabiosa wrote:ma haj' vidje se iz jupitera da si bosanski lonac, bez mukice.
dzes ti ovo sa sljemom?Rabiosa wrote:Oj Alpha!
Popili mi kapućino, malo se družili i ja ju proveo u šetnju ispred butika. Ona gledala čizmice pa joj ja i kupio, počastio ju malo al` mi se svejedno nije posrećilo. Više se uopće ni ne javlja na mob. Možda je nažuljale toliko da se ni ne može javiti ...Julia-Klara wrote:ideja bi bila super,ali ces pogrijestiti svakako
zavisi sta voli,kakva je
tasna je uvijek odlican izbor, ali nemoj pretjerati kod poklona kod upucavanja
ili jeednom odete u setnju pa vidis sta zagleda , to ti je najpametnije...ako je okrece, previce, zaviruje, gleda koliko dzepica ima, kako stoji na ramenu ili u ruci, i posljednji pokazate ako s njom stane ispred ogledala da vidi kako se uklapa u cijelu sliku -KUPUJ
Users browsing this forum: Maja and 15 guests