Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
E neka joj.Taman vecerali u tapasu haj reko baklavu na carsiji da spucam,pljusak opali.A motorom.Dosli smo evo al eno je ronda sva mokra ode kosa,jakna,sminka… Ja vec lezim u dnevnom ona nidokle.A jeste spore brace mila
E neka joj.Taman vecerali u tapasu haj reko baklavu na carsiji da spucam,pljusak opali.A motorom.Dosli smo evo al eno je ronda sva mokra ode kosa,jakna,sminka… Ja vec lezim u dnevnom ona nidokle.A jeste spore brace mila
nije ti nimalo zao sto je pokisla, sto je frizura helac... a drago ti vidjet kad je dotjerana, sredjena
Muskinje
nije ti nimalo zao sto je pokisla, sto je frizura helac... a drago ti vidjet kad je dotjerana, sredjena
Muskinje
Pita me kakva sam?Reko bila si lijepa kad smo posli
Muskinje
Pita me kakva sam?Reko bila si lijepa kad smo posli
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Šta je ovo, srijeda ja nikako doći sebi i normalno ustati
Isto... slomi ovo vrijeme. Po 5 puta na dan se smjenjuju sunce i kisa, a vlaga ubi. Najbolje je biti kraj moReta...
Jutro
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Morgen wrote: 22 May 2024, 07:53
Dobro jutro
Samo da prijavim da sam pravo se prehladila, ostlala sam kuci
Čim možeš forumati možeš ti i na posao
Brz oporavak