Da li ovo znaci da smo mi u porodici slabo ilri?
Sad sam i ja narucila, da li je neko od vas?
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

vrijeme je da promijenis nick!

Sad cu poceti furat pan slavenizam, albanci imaju pravo da nas istjeraju
i, koji ces novi nick?bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 11:11Sad cu poceti furat pan slavenizam, albanci imaju pravo da nas istjeraju![]()

Perunova robinjapizarro wrote: 24 May 2024, 11:13i, koji ces novi nick?bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 11:11
Sad cu poceti furat pan slavenizam, albanci imaju pravo da nas istjeraju![]()
![]()

sad cu ti ja srediti novi nick, imam exxxxtra odnos s administracijom.

bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 10:24 Brat mi radio my heritage , rezultati stigli: 68% istocna Evropa(Ukrajina,Belarus itd) 20% Balkan, 6% italija 5% spanija
Da li ovo znaci da smo mi u porodici slabo ilri?![]()
Sad sam i ja narucila, da li je neko od vas?
Cyrillic

Woow whatpizarro wrote: 24 May 2024, 11:19sad cu ti ja srediti novi nick, imam exxxxtra odnos s administracijom.

Slabo smo se mijesali kad smo naselili Balkan, i jesmo mi podrinjci svijetljiji u odnosu na npr hercegovce i sarajlije koji vjerovatno vise imaju balkanske krviSioux wrote: 24 May 2024, 11:20bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 10:24 Brat mi radio my heritage , rezultati stigli: 68% istocna Evropa(Ukrajina,Belarus itd) 20% Balkan, 6% italija 5% spanija
Da li ovo znaci da smo mi u porodici slabo ilri?![]()
Sad sam i ja narucila, da li je neko od vas?Cyrillic

e imam super vijest za tebe,

Ne krsi pravila ne dam nick bosnjakinja nece ga sda-ovce prisvojitpizarro wrote: 24 May 2024, 11:31e imam super vijest za tebe,
uskoro ces dobiti svoj novi nick perhanova_robinja.
nema na cemu![]()

bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 11:25Slabo smo se mijesali kad smo naselili Balkan, i jesmo mi podrinjci svijetljiji u odnosu na npr hercegovce i sarajlije koji vjerovatno vise imaju balkanske krvi
The mountains are the source of the name of the Balkans (sometimes considered as a distinct peninsula or region). In Bulgarian and Serbian the mountains are also known as Стара планина Stara planina (pronounced in Bulgarian as [ˈstarɐ pɫɐniˈna] and in Serbian as [stâːraː planǐna]), a term whose literal meaning is 'old mountain'.[3]

Sioux wrote: 24 May 2024, 11:42bosnjakinja wrote: 24 May 2024, 11:25
Slabo smo se mijesali kad smo naselili Balkan, i jesmo mi podrinjci svijetljiji u odnosu na npr hercegovce i sarajlije koji vjerovatno vise imaju balkanske krviThe mountains are the source of the name of the Balkans (sometimes considered as a distinct peninsula or region). In Bulgarian and Serbian the mountains are also known as Стара планина Stara planina (pronounced in Bulgarian as [ˈstarɐ pɫɐniˈna] and in Serbian as [stâːraː planǐna]), a term whose literal meaning is 'old mountain'.[3]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest