Ne more svaki dan jest kupusnu kalju, grah i kuhana jaja

Moderator: VIP
Ne more svaki dan jest kupusnu kalju, grah i kuhana jaja
Ma bravo. Ovo mi je uljepsalo dan.ironman wrote: 23 May 2024, 11:01 Ako nista barem si brza od njih.
U slucaju da odluce uzvratit udarac![]()
MA nije me voljela ba, nego samo mi dala paznje malo vise kad sam kubiruio sa kičmom zimus i to je to.ina wrote: 14 May 2024, 09:28Onda voli najprije ti jako.. tako je mogućnije da budeš, na isti željni i nadajući način, i voljen.Mutevelija wrote: 13 May 2024, 21:14
To je prošlo vrijeme uspomena na neka dobra prošla vremena kad ja nisam se osjećao dobro a ona došla ko kec na desetku u tim lošim vremenima , bila je tračak nade .
Svejedno (nije te ni mrzila) a i neovisno samo direktno o njoj... Mislila sam općenito.Mutevelija wrote: 24 May 2024, 00:16MA nije me voljela ba, nego samo mi dala paznje malo vise kad sam kubiruio sa kičmom zimus i to je to.ina wrote: 14 May 2024, 09:28
Onda voli najprije ti jako.. tako je mogućnije da budeš, na isti željni i nadajući način, i voljen.
Ma uradio sam najveću gresku sto muidkarac može uraditi kad su u pitanju zene, slušati savjete drugih ženaina wrote: 24 May 2024, 16:57Svejedno (nije te ni mrzila) a i neovisno samo direktno o njoj... Mislila sam općenito.Mutevelija wrote: 24 May 2024, 00:16
MA nije me voljela ba, nego samo mi dala paznje malo vise kad sam kubiruio sa kičmom zimus i to je to.
Savjeti (muški ili ženski, ne igra uloguMutevelija wrote: 24 May 2024, 16:58Ma uradio sam najveću gresku sto muidkarac može uraditi kad su u pitanju zene, slušati savjete drugih ženaina wrote: 24 May 2024, 16:57
Svejedno (nije te ni mrzila) a i neovisno samo direktno o njoj... Mislila sam općenito.
Ima poslovica koja je tačna u neku ruku.ina wrote: 24 May 2024, 17:38Savjeti (muški ili ženski, ne igra uloguMutevelija wrote: 24 May 2024, 16:58
Ma uradio sam najveću gresku sto muidkarac može uraditi kad su u pitanju zene, slušati savjete drugih žena) o bilo čemu...mogu biti izvori i podloge nečijeg iskustva ili i samo mišljenje u trenutku.. koji ne moraju automatski (ne) odgovarati.
Zavisi najviše kako sve sam, i tuđe a pogotovo svoje "bubice".. obuhvatiš u ritam.
Bon appétit,Mutevelija wrote: 25 May 2024, 04:14Ima poslovica koja je tačna u neku ruku.ina wrote: 24 May 2024, 17:38
Savjeti (muški ili ženski, ne igra ulogu) o bilo čemu...mogu biti izvori i podloge nečijeg iskustva ili i samo mišljenje u trenutku.. koji ne moraju automatski (ne) odgovarati.
Zavisi najviše kako sve sam, i tuđe a pogotovo svoje "bubice".. obuhvatiš u ritam.
If you want to match fish ask fisherman not fish.
Ima ljudi govana kolko hos. Nista ne rade da sebi poboljsaju situaciju i cim vidi da ce neko isplivat iz bare nesto im bude krivospacebound wrote: 25 May 2024, 06:26 O ljubomori, zavisti, pakosti, uzrocima, o karmi, zaslugama, ljudskosti, rodbinskim vezama. Dzaba, nista ne mogu skontati i u potpunoj sam nevjerici. Jednostavno ne mogu da pojmim kako neke osobe zive same sa sobom.
Ovi i rade, sto je najgore, imaju, hodaju, sve mogu kupit, priustit, otic, na izgled im bas nista ne fali, al dzaba kad fali ljudskosti, a to treba vremwna da se primijeti.ElTriconi wrote: 25 May 2024, 09:19Ima ljudi govana kolko hos. Nista ne rade da sebi poboljsaju situaciju i cim vidi da ce neko isplivat iz bare nesto im bude krivospacebound wrote: 25 May 2024, 06:26 O ljubomori, zavisti, pakosti, uzrocima, o karmi, zaslugama, ljudskosti, rodbinskim vezama. Dzaba, nista ne mogu skontati i u potpunoj sam nevjerici. Jednostavno ne mogu da pojmim kako neke osobe zive same sa sobom.![]()
Ima ti bona vise aspekata u zivotu i to. Ima ti vanjski i unutrasnji. Valjski ti je da se pocesljas, da se umijes i da operes zube kad hos nedje. Radit i zaradit da mos jest, itd.spacebound wrote: 25 May 2024, 09:32Ovi i rade, sto je najgore, imaju, hodaju, sve mogu kupit, priustit, otic, na izgled im bas nista ne fali, al dzaba kad fali ljudskosti, a to treba vremwna da se primijeti.ElTriconi wrote: 25 May 2024, 09:19
Ima ljudi govana kolko hos. Nista ne rade da sebi poboljsaju situaciju i cim vidi da ce neko isplivat iz bare nesto im bude krivo![]()
Nasa zelena