Vojislav Šešelj

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 802 times
Status: Offline

Re: Vojislav Šešelj

Post by vila » 30 Nov 2014, 14:07

radeta62 wrote:
Dobra Vilo , posto sam srbin ne mogu da budem ravnodusan na ovaj tvoj komentar moram da ti odgovorim.
Sta to srpske vlasti treba da osude u istupanju Vojislava Seselja?Zasto Hag nije doneo presudu i osudio Seselja?Drzali su ga 12 godina
pravio je majmune od njih a sad nama drze lekcije.To je licemerno.Svako neka cisti svoje dvoriste, ovo sta je Hrvatska uradila sa ovom deklaracijom je podlo i nisko
i nece doprineti boljim odnosima srba i hrvata.
Kasnim sa odgovorom...nenamjerno
Prvo ..šta ima podlo i nisko u deklaraciji koju je donio hrvatski sabor?
Šešelju se sudi za zločine na teritoriju Republike Hrvatske i bilo bi neodgovorno i politički nezrelo neareagirati diplomatskim putem na bezuvjetno puštanje na slobodu(dakle to je reakcija prema međunarodnim institucijama).
Tu nema ništa licemjerno ni podlo ni nisko.
Mogu se složiti da deklaracija europskog parlamenta izgleda licemjerno jer se protive i traže nešto što je njihova institucija dozvolila....krajnje čudno,neozbiljno i licemjerno ponašanje!

Ali kad ostaviš na stranu ponašalje drugih...ono što je čudno je ponašanje srpskih vlasti..jer šešeljove eskapade su definitivno govor mržnje koji jedna zrela demokratska vlada mora osuditi!
ja to od sadašnje srpske vlade ni ne očekujem jer ipak su oni samo šešeljovi pulenčići
I to je srpski problem...odmaka od četničke ideologije nema.

Vidim Vučić je povukao "brilijantnu" paralelu Šešelj-Thompson-Šimunić
da to pročitam od nekog forumaša još bi razumjela ali od jednog političara!!!!
i što je najgore on je vjerojatno uvjeren da su ta trojica ikako usporediva
dakle šešelju se sudi za zločine na teritoriju Republike Hrvatske a ovoj dvojici se može spočitnuti isticanje simbola ustaškog režima!
Thompsonu čak ni to...ali ima osude djela javnosti jer se na njegovim koncertima pojavljuju simboli ustaškog režima!
E sad...prozivaš Hrvatsku da počisti u svom dvorištu pa te samo podsjećam koliko su bile reakcije političkog vrha u Hrvatskoj na šimunićev pozdrav!
Ako me pitaš za osobni stav reći ću ti da nijedan imalo obrazovan i samosvjestan Hrvat ne može s ponosom isticati znakovlje ustaškog režima jer je taj režim bio zločinački.
Ima jedna dobra rečenica koja po meni savršeno opisuje taj period a izrečena je od Hrvata
"10.travnja je ostvaren san,11.travnja je krenula noćna mora"
toliko o tom periodu

Sad malo o DR..jer vidim u daljnoj raspravi se povlači Gotovina i Oluja
i moram ispraviti neke sugovornike...gotovina nije odležao niti je osuđen..oslobođen svih optužbi!!!!!
točka nema..dalje..
oluja legitimna vojna akcija republike Hrvatske!točka...nema dalje
priče o udruženom zločinačkom podhvatu,a te priče je djelomično poticala i današnja politička vrhuška RH s ciljem izjednačavanja krivnje u regionu,što je žalosno i djelomično su te priče i pljuvanje po DR uzrok povremenih uskrsnuća ustaške ideologije...

Ja znam da su se događali pojedinačni zločini nad srpskim stanovništvom,za dosta njih se i sad vode postupci pred hrvatskim sudovima,neki su i okončani
Dakle Hrvatska je i tu zrelija država,otvorene su istrage za zločina na teritoriju RH,postoje i presude za te zločine,
ali ne postoji udruženi zločinački pothvat!

iskreno...mrsko mi više tipkati :grana
nastavit ću drugi put ako ti je nešto nejasno

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 30 Nov 2014, 14:21

paparaci wrote:

:haha

haj reci da se salis kad poredis fasisticku njemacku tad i Bosnjake u proslom ratu!?
Yebi ga, trebao si pažljivije pročitati al ću ti opet postaviti što sam napisao sa dodatnim pojašnjenjem i boldiranjem da bolje pročitaš:

Citat; Da se bolje razumijemo, primjer imamo Njemačku, svaku žrtvu su priznali i zato su ljudi opušteni i nisu frustrirani a na našim područjima se oduvijek barata sa dokazivanjem kako su uvijek i samo uvijek drugi krivi a naši nikako.
Vidiš, takav sam ti ja i kad su Bošnjaci u pitanju i kao takav sam mrzitelj islama, Bošnjaka, BiH,........... ma jednostavno se ne smije ni pomisliti da je bilo zločina i na "našoj" strani a ako se neko slučajno i pojavi pa to samo pomene, yebote, on je nacionalni neprijatelj No1.

Dakle, pominjem svaku žrtvu a ne samo genocid tamo il vamo.
Pa koji qurac radite vi pojedini na ovom forumu?
Ili oni na vlasti u Sarajvu ?
Ističete Srebrenicu i samo Srebrenicu i ispada da su Srbi krivi samo zbog Srebrenice a ostali su nevažni.
Pazi, dam ti kao primjer Posavinu, tamo je isto bilo žrtava, pa kad se je šta pomenulo?
Ti i tebi slični ne dozvoljavate ni pomisliti na ostale žrtve a još manje da bi postojala mogućnost da je Armija BiH koga ubila.
Čudno, zar ne pa imaš u Krajini onih koji su u zatvoru i to zbog automaša al to ti ne bandaš
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 30 Nov 2014, 14:53

Gorska, pricate o zatrovanosti u srbiji od propagande a moj ti je savjet posmatrajuci vas sa strane gledaj samo filmove i ne kupuj stampu! Vi ste nevidjeni primjer zle klice ustaske i sovinisticke koja se stalno mece u propagandi. Seselj je 12 godina tamo i da imaju sta odavno bi bio osudjen. Sad ga pustaju jer ima rak i da ne bi umro tamo ne osudjen a poslednju deceniju bio zatamnicen bez ista oni srbiji uvaljuju vruc krompir. Da nas vrce unazad. Licemjerstvo koje je prva osobina rvata je i u tebe prisutna. Kad pricas o vukovaru ustaski zlocinci mercepovi su branioci kao i genocid u oluji oslobodjenje. Sad ne das da se pominje gotovina i oluja jer to nije blizu seselju. Pa nije... Navodno vece je zlo huskanje i nabodni govor mrznje od vodjenja akcije u kojoj se pokolje 2000 nejaci a protjera pola miliona... Nije gotovina osudjen? Pa bio je al je sve maska zapada. On nije kriv? Izvrsavao je i on fasisticki uetaski plan sa briona? Na audio snimku se cuje jasno kako tudjmqm govori zadati takve udarce da srbi zanavjek nestanu. TO NIJE HUSKANJE? TO JE ZLO KAKVO SAMO FASISTI IMAJU! Jel neko odricno klimno glavom usprotivo se odbio naredbu o nestanku srba? NIJE! DAKLE I GOTOVINA JE ZLOCINAC! Naredba koja je cist GENOCID ali zahvaljujuci zapadnoj bagri nije . Za razliku od srebrenice tu se jasno cuje plan o svesnoj odluci za nestanak jednog naroda! E to je oslobodjenje a? Nije bitno to jer ko jebe srbe... Vlast hrvatske i propaganda antisrpska sad izludi zbog pustanja seselja i to privremenog jjer ima rak... Ta klica zla ustaska... Mi znamo da je gotovina zlikovac i bandit iz civila, propalica i lopov ali smo svjesni sta se radi tu i digli ruke medijski od njega davno a kamoli da nas parlament truca o njemu... A vi? Oci vam igraju od muke
E pa nije ovdje u pitanju seselj vec mrznja prema srbima dje zataskavate svoja zla koja nijesu bitna a tzv govor seselja je vece zlo od masovnog ubojanja i proterivanja srba. Da ne spominjem jasenovac jadovno i ostala stratista srba. To se nekako picksto negoduje ali sklanja i nema srama a nikad vala ni osude!!! Potomci tih koljaca ne mogu drugaciji biti. Ne cudi ovo od hrvatske. Seselj je blento ali ovo je drugo, ovo je ona granica kona nam konacno govori dalekp vam kuca... I zato popiskimo se mi na vasu klicu fasisticku. Od svih muka koje imate najvise vam oko igra kad ze srbin pomjene. Licemjerstvo koje se jasno vidi u tvom postu kao plod sejanja propagande medijske na osnovi ustaskog zla. Nas odgovor je nek se ebe hrvatska i nel pukne od muke. Vojo vojvodooooooooooooooo
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4338 times
Been thanked: 3268 times

Post by Melek » 30 Nov 2014, 15:58

drugrankovic wrote:Gorska, pricate o zatrovanosti u srbiji od propagande a moj ti je savjet posmatrajuci vas sa strane gledaj samo filmove i ne kupuj stampu! Vi ste nevidjeni primjer zle klice ustaske i sovinisticke koja se stalno mece u propagandi. Seselj je 12 godina tamo i da imaju sta odavno bi bio osudjen. Sad ga pustaju jer ima rak i da ne bi umro tamo ne osudjen a poslednju deceniju bio zatamnicen bez ista oni srbiji uvaljuju vruc krompir. Da nas vrce unazad. Licemjerstvo koje je prva osobina rvata je i u tebe prisutna. Kad pricas o vukovaru ustaski zlocinci mercepovi su branioci kao i genocid u oluji oslobodjenje. Sad ne das da se pominje gotovina i oluja jer to nije blizu seselju. Pa nije... Navodno vece je zlo huskanje i nabodni govor mrznje od vodjenja akcije u kojoj se pokolje 2000 nejaci a protjera pola miliona... Nije gotovina osudjen? Pa bio je al je sve maska zapada. On nije kriv? Izvrsavao je i on fasisticki uetaski plan sa briona? Na audio snimku se cuje jasno kako tudjmqm govori zadati takve udarce da srbi zanavjek nestanu. TO NIJE HUSKANJE? TO JE ZLO KAKVO SAMO FASISTI IMAJU! Jel neko odricno klimno glavom usprotivo se odbio naredbu o nestanku srba? NIJE! DAKLE I GOTOVINA JE ZLOCINAC! Naredba koja je cist GENOCID ali zahvaljujuci zapadnoj bagri nije . Za razliku od srebrenice tu se jasno cuje plan o svesnoj odluci za nestanak jednog naroda! E to je oslobodjenje a? Nije bitno to jer ko jebe srbe... Vlast hrvatske i propaganda antisrpska sad izludi zbog pustanja seselja i to privremenog jjer ima rak... Ta klica zla ustaska... Mi znamo da je gotovina zlikovac i bandit iz civila, propalica i lopov ali smo svjesni sta se radi tu i digli ruke medijski od njega davno a kamoli da nas parlament truca o njemu... A vi? Oci vam igraju od muke
E pa nije ovdje u pitanju seselj vec mrznja prema srbima dje zataskavate svoja zla koja nijesu bitna a tzv govor seselja je vece zlo od masovnog ubojanja i proterivanja srba. Da ne spominjem jasenovac jadovno i ostala stratista srba. To se nekako picksto negoduje ali sklanja i nema srama a nikad vala ni osude!!! Potomci tih koljaca ne mogu drugaciji biti. Ne cudi ovo od hrvatske. Seselj je blento ali ovo je drugo, ovo je ona granica kona nam konacno govori dalekp vam kuca... I zato popiskimo se mi na vasu klicu fasisticku. Od svih muka koje imate najvise vam oko igra kad ze srbin pomjene. Licemjerstvo koje se jasno vidi u tvom postu kao plod sejanja propagande medijske na osnovi ustaskog zla. Nas odgovor je nek se ebe hrvatska i nel pukne od muke. Vojo vojvodooooooooooooooo
Slusaj, sami ste sebi krivi. Nekad, ne bas tako davno, svi ste vi bili "Seselj". Svi ste vi euforicno nosali one mape prevelike Srbije i zdusno aplaudirali Seselju kad je ovaj na raznoraznim mitinzima (jesi bio na tim mitinzima?) trubio kako "mogu Hjvati gjaditi svoju djzavu ali iskljucivo na liniji Ogulin-Vijovitica-Kajjobag". Zato ne moj sad da seres kako vam je Seselj sada teret i patka od strane EU poslan nazad da vas unazadjuje. Unazadjeni ste vi onako pomalo genetski. Vama tu cini mi se i nema bas puno spasa. Tvoje rezonovanje ovdje je najbolji primjer..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3901 times
Been thanked: 2934 times

Post by Pasaga » 30 Nov 2014, 16:37

Sheval wrote:Bojim se da će Srbija još dugo biti u mraku,zbog ovih štovatelja lika i dijela Voje.
Ne vidi se gotovo nikakav napredak u politici,u odnosu na onu koja bila 90-ih.Mahom je to isto,osveta Turcima,belosvetsko-nemačko-vatikanska zavera,svi su protiv nas,mi smo se samo branili...
Srbuj,makar slamu jeo.Nažalost,mnogi jedu slamu.I srbuju dok im krče creva.
Trnutno ova situacija odgovara samo Hrvatskoj. :gejsha
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 16:41

Melek wrote:
drugrankovic wrote:Gorska, pricate o zatrovanosti u srbiji od propagande a moj ti je savjet posmatrajuci vas sa strane gledaj samo filmove i ne kupuj stampu! Vi ste nevidjeni primjer zle klice ustaske i sovinisticke koja se stalno mece u propagandi. Seselj je 12 godina tamo i da imaju sta odavno bi bio osudjen. Sad ga pustaju jer ima rak i da ne bi umro tamo ne osudjen a poslednju deceniju bio zatamnicen bez ista oni srbiji uvaljuju vruc krompir. Da nas vrce unazad. Licemjerstvo koje je prva osobina rvata je i u tebe prisutna. Kad pricas o vukovaru ustaski zlocinci mercepovi su branioci kao i genocid u oluji oslobodjenje. Sad ne das da se pominje gotovina i oluja jer to nije blizu seselju. Pa nije... Navodno vece je zlo huskanje i nabodni govor mrznje od vodjenja akcije u kojoj se pokolje 2000 nejaci a protjera pola miliona... Nije gotovina osudjen? Pa bio je al je sve maska zapada. On nije kriv? Izvrsavao je i on fasisticki uetaski plan sa briona? Na audio snimku se cuje jasno kako tudjmqm govori zadati takve udarce da srbi zanavjek nestanu. TO NIJE HUSKANJE? TO JE ZLO KAKVO SAMO FASISTI IMAJU! Jel neko odricno klimno glavom usprotivo se odbio naredbu o nestanku srba? NIJE! DAKLE I GOTOVINA JE ZLOCINAC! Naredba koja je cist GENOCID ali zahvaljujuci zapadnoj bagri nije . Za razliku od srebrenice tu se jasno cuje plan o svesnoj odluci za nestanak jednog naroda! E to je oslobodjenje a? Nije bitno to jer ko jebe srbe... Vlast hrvatske i propaganda antisrpska sad izludi zbog pustanja seselja i to privremenog jjer ima rak... Ta klica zla ustaska... Mi znamo da je gotovina zlikovac i bandit iz civila, propalica i lopov ali smo svjesni sta se radi tu i digli ruke medijski od njega davno a kamoli da nas parlament truca o njemu... A vi? Oci vam igraju od muke
Slusaj, sami ste sebi krivi. Nekad, ne bas tako davno, svi ste vi bili "Seselj". Svi ste vi euforicno nosali one mape prevelike Srbije i zdusno aplaudirali Seselju kad je ovaj na raznoraznim mitinzima (jesi bio na tim mitinzima?) trubio kako "mogu Hjvati gjaditi svoju djzavu ali iskljucivo na liniji Ogulin-Vijovitica-Kajjobag". Zato ne moj sad da seres kako vam je Seselj sada teret i patka od strane EU poslan nazad da vas unazadjuje. Unazadjeni ste vi onako pomalo genetski. Vama tu cini mi se i nema bas puno spasa. Tvoje rezonovanje ovdje je najbolji primjer..
Nije meni Seselj teret dapace' Seselj je teret hrvatima i nocna mora. :D.

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 16:45

Pasaga wrote:
Sheval wrote:Bojim se da će Srbija još dugo biti u mraku,zbog ovih štovatelja lika i dijela Voje.
Ne vidi se gotovo nikakav napredak u politici,u odnosu na onu koja bila 90-ih.Mahom je to isto,osveta Turcima,belosvetsko-nemačko-vatikanska zavera,svi su protiv nas,mi smo se samo branili...
Odgovara i nama u Srbiji.Seselj pravi zastoj u pregovorima za nas ulazak u EU, kupujemo vreme dok Rusija ne izadje na granicu sa Srbijom. :D.

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 16:54

Villa,
Mogu se složiti da deklaracija europskog parlamenta izgleda licemjerno jer se protive i traže nešto što je njihova institucija dozvolila....krajnje čudno,neozbiljno i licemjerno ponašanje!

Ovim si sve rekla, licemerno od onoga ko je rezoluciju podneo i od onoga ko je prihvatio, kod nas se to kaze licimuri svi.Da jos uprostim sve moj do mojega.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 30 Nov 2014, 17:07

radeta62 wrote:
Pasaga wrote:
Odgovara i nama u Srbiji.Seselj pravi zastoj u pregovorima za nas ulazak u EU, kupujemo vreme dok Rusija ne izadje na granicu sa Srbijom. :D.
samo nek koci... odlicno nam doslo... a hrvati samo nek laju... milina, eu ce da priceka a rusi dolaze... ebla ih eu
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 30 Nov 2014, 17:10

Pasaga wrote:

njima je srbin nocna mora... to je bre za psihijatriju... od malena se truju... klica zla, a tompson miljenik... obicni slepac... ljuti bojovnici sve moj do mojega... sta ocekivat od lopingera koji je babe bolesne pljackao... pre toga konobarcina koja je varala pijane goste... i to im general... ajde država zvana kur na biciklu...

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:12

drugrankovic wrote:
radeta62 wrote:
Pasaga wrote:
samo nek koci... odlicno nam doslo... a hrvati samo nek laju... milina, eu ce da priceka a rusi dolaze... ebla ih eu
Suska se suska da rusi dolaze...kazacok... :crni

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 30 Nov 2014, 17:20

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:22

Sheval wrote:
drugrankovic wrote: njima je srbin nocna mora... to je bre za psihijatriju... od malena se truju... klica zla, a tompson miljenik... obicni slepac... ljuti bojovnici sve moj do mojega... sta ocekivat od lopingera koji je babe bolesne pljackao... pre toga konobarcina koja je varala pijane goste... i to im general... ajde država zvana kur na biciklu...
Ko je tu koga...ali doživiš kulturološki šok kad iz HR pređeš u Srbiju.Isto kao da si iza železne zavese.Tu ćemo izostaviti beogradske slapove.
Kad vidim u EU kako se muskarci setaju zagrljeni i ljube dozivim mentalni sok. :bua

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:27

Sheval wrote:
radeta62 wrote:
Sheval wrote:
drugrankovic wrote: njima je srbin nocna mora... to je bre za psihijatriju... od malena se truju... klica zla, a tompson miljenik... obicni slepac... ljuti bojovnici sve moj do mojega... sta ocekivat od lopingera koji je babe bolesne pljackao... pre toga konobarcina koja je varala pijane goste... i to im general... ajde država zvana kur na biciklu...
Ko je tu koga...ali doživiš kulturološki šok kad iz HR pređeš u Srbiju.Isto kao da si iza železne zavese.Tu ćemo izostaviti beogradske slapove.
Kad vidim u EU kako se muskarci setaju zagrljeni i ljube dozivim mentalni sok. :bua
Ima toga i u Begešu ali ne smiju.Kada nekom kažem da bi da imam mogućnost,nastavio život u Londonu,svi me u čudu gledaju.Kažu,tu su crnci,arapi,pederi,lezbijke,pedofili...
Svega toga ima kod nas,pa i u Srbiji ali se skrivaju.Dobro,crnac se ne može sakriti,ni Arap :D
Dobro je dok se kod nas skrivaju da je ko u EU bilo bi dr'z gace. :plavi

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:33

Pasaga,
Velika je borba....
zbog radi cega zasto.....

Opstanak EU zavisi od Srbije, opstanak nato-a zavisi od Srbije, opstanak Rusije zavisi od Srbije eto zbog radi cega,zato velika borba.
Faktor smo stabilnsti.

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 30 Nov 2014, 17:35

radeta62 wrote:Pasaga,
Velika je borba....

Opstanak EU zavisi od Srbije, opstanak nato-a zavisi od Srbije, opstanak Rusije zavisi od Srbije eto zbog radi cega,zato velika borba.
Faktor smo stabilnsti.

Jos nije jasno sta je veca bruka,zijan.
Dali se Srbija poigrava sa svjetom ili je obratno.
Kako god,Srbija moze upast u zijan,belaj....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:37

Sheval wrote:A ne bi burazeru,svak tu živi svoj život.
Dok sam bio u Njemačkoj,prvi susjed mi je bio homić.
Samo guten tag-guten tag,kultura,nikakvih problema.
A iznad mene tradicionalni Grci,uvijek nered,galama,ispod mene Turci...isto kao i Grci.
Imamo mi mnogo stereotipa.Ja isto nikad ne ljubim ženu u javnosti,ne bi da se namećem,isto tako ne volim vidjeti ni druge.Protiv sam svega što je iznad granice dobrog ukusa.Ali opet,imam svoj život.Boli me briga za ono što mi se ne sviđa,samo okrenem glavu.
Guten tag-guten tag dok mu se ne namestis kad uhvati da te dere ko Musa jarca.Daleka mu kuca.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 30 Nov 2014, 17:37

ma kakva eu... daleko im kuca...

od rusije necemo otic, a eu nek nas sama odbije... sve ide lepo ka tome... samo naprjed...

nikada u eu, nikada u nato, zasto ? zato!

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 30 Nov 2014, 17:41

Pasaga wrote:
radeta62 wrote:Pasaga,
Velika je borba....

Faktor smo stabilnsti.

Jos nije jasno sta je veca bruka,zijan.
Dali se Srbija poigrava sa svjetom ili je obratno.
Kako god,Srbija moze upast u zijan,belaj....
Na balkanu svi su klekli osim nas srba, necemo u nato, necemo u EU zelimo neutralnost i to nam pise u ustavu zahvaljujuci Vojislavu ali Kostunici.
Oni nas samo ucenjuju mi se poigravamo sa njima. ;)

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 30 Nov 2014, 17:42

Nesvrstani....neutralni.....
...jojjj...koji je to supljak bio tamo 60-tih..... :D.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Post Reply

Return to “EX YU”