Srbija
Moderator: Krokodil Behko
Re: Srbija
Ti i tvoj drug ste "moji mjeseci"! Prevedi na engleski jezik kad već voliš prevođenje.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- drugrankovic
- Inventar foruma
- Status: Offline
Bjeda tj ono cime hrvatice nijesu zadovoljne
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
vidim ti si svoju zadovoljiodrugrankovic wrote:Bjeda tj ono cime hrvatice nijesu zadovoljne

Habibti, ya nour el - ain... 

Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.
O, sudbo kleta...
- drugrankovic
- Inventar foruma
storm wrote:vidim ti si svoju zadovoljiodrugrankovic wrote:Bjeda tj ono cime hrvatice nijesu zadovoljne
bla bla bla...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
ok ...pišem gluposti, slažem se ....u duhu sam vaših postova 

- drugrankovic
- Inventar foruma
znam secesionisto ali priznaj pimpek? jes malo ruzicasto...
drugrankovic wrote:znam secesionisto ali priznaj pimpek? jes malo ruzicasto...

nije valjda da u vas odmah k dobijete čim se rodite

... :tovar wrote:Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Zato si se slikao sa magarcem posto si hendikepiran....mali ti je pimpektovar wrote:Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.

Da, ja sam ratni vojni invalid. Neprijatelj je tako dobro pušio u ratu od mene da mi se od tada još nije dignuo. Ako ne vjeruješ, ti se postavi ispred mene, okreni leđa, sagni se pa ću te uvjeriti i zatvori oči da ti ne ispadnu ... za svaki slučaj ...radeta62 wrote:Zato si se slikao sa magarcem posto si hendikepiran....mali ti je pimpektovar wrote:Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.
O, sudbo kleta...
Koliko puta dnevno popusis magarcu?tovar wrote:Da, ja sam ratni vojni invalid. Neprijatelj je tako dobro pušio u ratu od mene da mi se od tada još nije dignuo. Ako ne vjeruješ, ti se postavi ispred mene, okreni leđa, sagni se pa ću te uvjeriti i zatvori oči da ti ne ispadnu ... za svaki slučaj ...radeta62 wrote:Zato si se slikao sa magarcem posto si hendikepiran....mali ti je pimpektovar wrote:Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.

Malo ste neozbiljni, tema je srbija, ili se sve na to svodi u srbiji 

Malo,....storm wrote:Malo ste neozbiljni, tema je srbija, ili se sve na to svodi u srbiji

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9540 times
- Been thanked: 11281 times
- Status: Online
Više od polovine građana Srbije za članstvo u EU

Više od polovine građana Srbije glasovalo bi za ulazak u Europsku uniju, ukoliko bi danas bio održan referendum o pristupanju te zemlje EU, dok bi protiv bilo 28 posto - pokazalo je istraživanje Medium Galupa, koje je urađeno za potrebe Delegacije EU u Srbiji.
Na referendum bi izašlo 70 posto građana koji od ulaska u EU očekuju bolji život, ali i početak pregovora u siječnju 2015. godine, pokazalo je istraživanje.
Istraživanje je pokazalo da 57 posto građana podržava članstvo Srbije u EU, a najčešći razlozi koje građani navode su ekonomske prirode - bolja budućnost, prosperitet (42 posto), bolji standard (41 posto), bolje mogućnosti za zaposlenje (32 posto).
Istraživanje je pokazalo i da je odnos građana prema EU generalno pozitivniji u odnosu na prethodne godine.
Ispitanici su rekli da im je stav prema EU generalno pozitivniji zbog veće pomoći EU Srbiji tijekom svibanjske poplava i u obnovi poplavljenih područja, prenosi Tanjug.
Kao uvjet koji Srbija treba ispuniti kao bi postala članica EU, građani najčešće navode priznavanje neovisnosti Kosova (33 posto), reforme pravosudnog sustava (18 posto), sveobuhvatne reforme (17 posto) i borbu protiv korupcije i kriminala (14 posto).
(Fena)
Primio na znanje! Ispričavam se svekolikom pučanstvu zbog svojih neozbiljnih napisa na ovom forumu! Ponajprije uredništvu, moderatorima, članovima foruma a ponajviše našim velecijenjenim gostima, posjetiteljima ovog foruma koje ovom prigodom pozivam da nam se pridruže kao punopravni forumaši jer jedan prst na ruci je sam po sebi osjetljiv, krhak i iznimno lako salomljiv, ali ako se svih pet prstiju jedne ruke stisnu u pesnicu, onda je to ubojito oružje, i zato, što nas je više to nam je bolje. Dragi gosti našeg foruma, mi vas želimo čak i više nego što vi nas trebate. Dobrodošli!storm wrote:Malo ste neozbiljni, tema je srbija, ili se sve na to svodi u srbiji
O, sudbo kleta...
- drugrankovic
- Inventar foruma
kad već reče pučasntvo
kako se na hrvatskom kaže groblje? pun kurac pučanstva a niđe žive duše!

- drugrankovic
- Inventar foruma
radeta62 wrote:Koliko puta dnevno popusis magarcu?tovar wrote:Da, ja sam ratni vojni invalid. Neprijatelj je tako dobro pušio u ratu od mene da mi se od tada još nije dignuo. Ako ne vjeruješ, ti se postavi ispred mene, okreni leđa, sagni se pa ću te uvjeriti i zatvori oči da ti ne ispadnu ... za svaki slučaj ...radeta62 wrote:Zato si se slikao sa magarcem posto si hendikepiran....mali ti je pimpektovar wrote:Moj je najmanji na svijetu. U Oluji pao i ne diže se od onda, neprijatelj mi ga tako dobro popušio.
puno, vis da je i invalid posto od klecanja